Mamici si Gravidute Italia ***(84)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ei,fetelor,"vacanta" continuaDe voie de nevoie,trebuie sa stam izolate 10 zile,sa fim sigure ca nu imbolnavim bebelusa.Oricum,mai e drum lung pana ne revenim.

Kemsy,multu',eu vroiam sa te intreb cum ai facut colajeleAm pus numai poze cu mica ca ma gandesc mult la ea ,iar ultimele cu Anais sunt in miscare,nu sunt prea reusite.Acum n-o pozez,ca e livida,saraca.

Vroiam sa va intreb ce fel de activitati desfasurati voi cu copiii vostri de 2-3 ani.Am cautat ceva pe net si sper sa o tentez pe printesa cu ceva,ca ea are rabdare numai cu ce-i place ei...

Daviduca,ma alatur parerii generale,rochia nu e practica,trebuie sa te poti misca in voie.Dar e frumoasa,un model clasic.

Petro,asa mi s-a parut si mie Maeva..micaaaa si,langa ea, Anais giganticaSi tot asa le vad si acum cand sunt impreuna.

Ce sa va mai scriu,momentan nu mi-e bine,dar sunt happy ca a ajuns lapticul pt mezina.Traiasca posta romana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

raluka - sanatate la amandoua si spor la activitati!!!

kemsy - hahahaaaa ... spre disperarea ta, da' imi plac la nebunie pozele cu Loris mozolit pana in varful urechilor . Ce manca acolo (prima serie de poze), mamaliga?

mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

gata am venit si noi de pe drumuri..ma asteptam sa am de umblat dupa fundul lui stefi mai mult.. da' vad ca azi ia placut la plimbare si nu a vrut in brate deloc
pt mine e ceva, ca de vreo 2 luni a fost un chin sa merg cu ea undeva, fara masina mai ales.... ma lungesc cu povestitul mai acusi... pe unde am fost si ce'am combinat..

va pup ma bag la papa si somnic..sa vedem care adoarme prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

raluk, pentru colaje trebuie sa descarci programul picasa.Iti faci si un folder separat cu foto pe care le vrei in colaj, deschizi programelul, dai clic pe folderul cu foto, apoi mergi in creaza si gata. Pentru eliminarea de foto dai clic pe ea, apoi cancel/rimuovi.
Daca vrei iti dau PM cu id-ul de mess sa-ti explic cand te apuci.
abramburika, da, e mamaliga. Off,off, mai,mai.
nafi, bine ai revenit!!Ce stres pe voi...Dar cine o sa stea in casa noua???

L a dat cu capul de podea azi tare, s-a invinetit si are cucui.

Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

salut fetelor, intru repejor ptr ca am de invatat muuult si luni am un test scris
Am fost azi dupa-masa sa platesc fotocopiile unor carti ce m-a costat aproape cat cartea daca as fi cumparat-o ( 90 de euro ) e drept ca sunt trei volume, dar totusi..mi se pare exagerat
Giulia e in toane rele cu capricii la maxim..deci o zi teribila
va salut fetelor, pupici

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 17+

Mergi la inceput

Cris85, si aici se poarta xeroxatul?

Cred ca nu mai plecam nicaieri. A doua optiune ar fi fost lago di garda. Dar am vazut previziunile meteo si va fi urat tare.

nafi, cum s-a comportat veveritzul acasa, l-au rasfatat toti, asa e?

Noapte buna!

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Buna fetelor! Ca de fiecare data cand intervin, vreau sa va intreb ceva :) Am fost azi la medic si am cerut informatii despre recoltarea celulelor stem si mai mult m-am ametit.. am inteles ca sunt doua variante: 1-banca internationala, 2-banca privata, unde platesc contributie anual. A recoltat vreuna din voi? Stie sa-mi spuna mai multe depre prima varianta? Mi-e teama sa nu fie praf in ochi.. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serendi spune:

Salutare fetelor! Nu am mai intrat de o vesnicie..stiu. Va spun sincer ca nu am avut nici un chef. Multe rele s-au intamplat in viata mea in ultimul timp. Cu lacrimi in ochi va scriu ca l-am pierdut pe bebe si cum nu era destul, m-am despartit si de sot. El poate fii multumit ca oricum nu parea a se acomoda cu ideea de a fii tata. Sunt intr-o deprima continua de o luna. Incerc sa scot capul la suprafata dar nu reusesc nici cum. Nu am reusit sa va citesc pe toate..din urma. Imi cer scuze...nu sunt la zii cu tot ce s-a spus. Mi-e capul aiurea ptr moment.

Incerc sa mai revin...nu va suparati pe mine daca nu intru des...inca o data scuze...
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

buna fetelor,
LAURA LUIZA-noua ne-a spus la cursul pre,parto ca ei lucreaza cu o banca din elvetia,vin in 24 de ore sa ia proba si te costa 2500 euro plus o taxa la an,nu-mi mai aduc aminte cat.eu n-am facut,iar in clinica unde am nascut au zis ostetrichele ca au recoltat doar de 2 ori.
despre rochie....am gasit-o pe net si costa putin,inca nu m-am hotarat dar imi place mult.stiu cum e cu trena,dar avand in vedere ca nu costa ,chiar daca o duc la modificat-taiat trena,tot imi convine.mai vad,am timp deocamdata si am zis sa mai caut si sa comand doar la sf lui martie,livrarea e in 15 zile lucratoare.
ul bn,am stat mult azi afara cu soricelul ca a fost soare ,cald si frumos.
ALEXANDRA- vacanta placuta.
IOANA-va asteptam cu noutati si poze multe
gata,ma bag la somnik,maine la munca.
noapte buna la mamici si pitici.

Mergi la inceput

laura _luiza, de prima varianta nu stiu nimic. Eu am facut la o banca privata din elvetia, mi-au explicat cum se obtin autorizatiile, au venit in 24 de ore sa ia sangele. Am dat 2000 euro parca, taxa pe 20 de ani inclusa.

Giani

Loris, o noua stea

Mergi la inceput