Mamici si Gravidute Italia ***(84)***
Raspunsuri - Pagina 11
abramburika spune:
Neata!!
kemsy - asa am zarit zilele trecute la TG, era apa de 1m la Venezia. Si asa e, au anuntat ploi pt. zilele urmatoare. Gasesti tu alta destinatie ... chiar nu am idee pe unde sa te trimit .
Noi vom merge la Roma, la finutul nostru, avand in vedere ca nu pot merge in dec., de ziua lui. Anticipam un pic, profitand de zilele astea libere.
alexandra - nu stii ce e ponte, ca n-am inteles de ce ai intrebat. ponte se zice atunci cand sarbatorile cad in mijlocul saptamanii si atunci se uneste we cu zilele alea libere (de ex. e festa marti, se da liber si luni si astfel sunt mai multe zile libere).
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
LAlexandra spune:
am priceput acum ce e ponte.
mersi
Stefi spor la drumuri si Petro, sa aveti drum bun
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
wowwwww..super, super rochia!
atat zic, ca n-am cuvinte
petro de ieri ma tin sa te intreb ce achizitii ai facut si ce i-ai luat S.-ei frumos?
veniti la Marcellina, cumva?
abramburika spune:
alina - faina rochiaaaa !! dar, zic si eu ca alexandra, nu e prea "comoda" cu trena aia. Daca pot sa o faci ori mai lunga sa o iei in mana, ori scurta, sa nu calci pe ea. Adica sa o probezi cu tocuri. Oricum, modelul e fain!
abramburika spune:
Nu, la Marcellina nu venim, de aia nu am zis nimic de intalniri. Oricum, timpul va fi ff scurt ca sunt multe rude de vizitat.
Eiii, stupiza cu ce i-am luat Silviei ... mai e un pic si o dezvalui. Are legatura oricum cu personajele ei preferate (din desene).
slimatei spune:
ma gandeam si eu poate o punem in sfarsit de o intalnire
ne tii in suspans..hmmm asteptam atunci...
gata am plecat!va pup!
nafi spune:
Bun gasit fetelor!
Ne-am intors si noi din RO de vreo saptamana dar n-am scris caci tot voiam sa imi fac timp sa recuperez din urma intai si sa scriu cu calm despre cum a fost. dar vazand ca nu reusesc am zis sa va salut macar , ca sa stiti ca sunt cu gandul la voi si ca mi-ati lipsit.
Asa la telefon m-am auzit rapid cu Alexandra in timp ce mergeam la sala...In rest tot alergam cu casa asta, ca se apropie mutarea ( incepem pe 12 noiembrie) si tot mai avem multe de cumparat. Canapeua ne-o livreaza pe 2 noiembrie , frigiderul cu masina de spalat pe 9, bucataria abia pe 12, ieri am luat si masa de bucatarie (am gasit una redusa cu 60% de la Calligaris care initial costa vreo 650 euro ) dar mai avem de luat scaunele. plus mobila de baie...iar patul am decis sa-l luam dupa ce ne mutam caci nu ne dam seama acum cam ce s-ar potrivi mai bine...
Luni termina si zugravii, parchetul e deja raschetat si lacuit iar firma de curatenie va veni pe 10 parca . am chemat firma specializata mai mult ptr igienizarea bailor ca in rest nu e mare lucru de facut...doar geamurile de sters, usile si podeaua in bucatarie , hol, sufragerie , unde este ceramica. (ne-au cerut 250 euro ptr toata casa plus terasa, destul de bine cred eu).
In rest suntem destul de bine (un pic raciti...), Riccardo a inceput sa pape supica la pranz , la controlul de 6 luni avea 9 kg si 74 cm, i-am luat scaunel de mancat de la Chicco, polly 2 in 1 si ii place sa stea in el.
O sa pun si poze cat de curand pot. eu de atata alergatura am slabit de mai am doar 1 kg in plus fata de inainte de sarcina si mi se pare ca arat ca un ogar de curse ...cam trasa la fata, obosita...dar cred ca dupa ce terminam cu mutatul o sa-mi mai revin eu.
Sper ca voi sunteti bine. O sa fac tot posibilul sa revin curand si sa citesc din urma sa vad ce mai faceti si cum sunt puii vostri scumpi.
Va pupic cu drag. o zi superba ! (aici sunt 8 grade dar si un soare
stralucitor)
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
abramburika spune:
stefi - cu prima ocazie cand voi veni prin zona, sigur ne intalnim de data asta. Ca am mai avut noi o tentativa, da' n-a fost sa fie.
Da' pe unde umbli azi? Na, ca a venit randul meu sa te intreb .
nafi - bine ai revenit! Asteptam atunci sa te mai linistesti cu treburile, noi am tot intrebat de tine.
kemsy spune:
Salutare!!!
am uitat ce vroiam sa zic...
Pregatesc niste poze.
all
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
kemsy spune:
Raluk31, faine poze.Imi vine sa mananc gogosica!Cum doarme ea
Pozele noastre sunt in general de la cina
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea