Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bafta, Ramo! Te asteptam cu vesti bune!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ramo, trebuie sa fie bine!
gabi...apoi nu prea am vreme cu pozele, ca micu asta imi ocupa tot timpul..numa la buda nu ma duc cu el

azi incerc sa pun ceva

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata si de la noi!

eu am una bucata copil cumintel, papa, doarme, ne jucam si radem in hohote...e adorabil.. de fiecare data cand se tezeste imi zambeste cu gurita pana la urechi si se agita tot, e mereu gata de actiune...si eu il iau la smotocit si pupacit pana nu mai pot...

Eric pe de alta parte asimileaza f multe chestii noi, in ultima vreme...ma tot mir cate stie... e f protectiv cu Filip si il tot pupa si l-ar strange bine de tot... doar ca nu pot sa-l las inca sa isi manifeste dragostea asa cum vrea el... Filip il urmareste emreu, nu-si ia ochii de la el...ii rade...sunt asa dulci impreuna... na, hai ca m-am laudat destul...

elena, uffff....imi pare tare rau de vesti...cum mama zmeilor nu v-a spus mai devreme treaba asta???? nu se vedea? paote trebuia sa mai mergi la un medic, pt o parere...ofof...dar nu te necaji, o sa fie bine si va scapa repede...nici nu va sti ca a avut vreodata asa ceva...o sa fie doar o amintire urata in curand...sanatate multa...

va invidiez ca aveti timp de filme...nu stiu de cand n-am mai vazut un film cap coada....si eu ca si Gabi, dar lasa ca va veni si vremea noastra...

ramo, cum esti??? vesti bune, da??? ce face mormolocul??

va pup...azi va fi vreme frumaosa, iar...ce bineeeee....

o zi frumoasa !

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

pe toate

ramo te asteptam cu cele mai bune vesti

eu de la bun inceput am spus ca ceva e , ori trebuie atele pt recuperarea mersului, am zis ca poate is paranoica si nu vad bine, ochiul imi e format, nu am facut o scoala degeaba si rar gresesc, chiar daca nu pot pune un diagnostic .....sper sa treaca repede , cu toate ca va dura ceva timp, adica luni de zile......offff.....sper sa avem o recuperare rapida iar pe cand vine bebe3 sa nu mai fie nevoita sa le poarte, putine sanse dar DD ne va ajuta sa depasim momentul, iar eu sa am puterea sa merg mai departe .

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dupa cum am promis, iaca poze

http://family.webshots.com/photo/2559230620102838148znshdh

scuzati freza mea, dar eram proaspat spalata si statea in toate partile..si m-am chinuit si eu sa il prind cu agrafe si asa am sfarsit in a arata ca o curca plouata :(

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Elenuta putere si rabdare! Nu incerci sa mai ceri o parere, asa pt siguranta? Incercati si ceva kineto, oare ar merge? Pupici micutei si sa treaca repede perioada!

Ramo ai incredere va fi totul bine! tinem pumnii stransi!

Gabi la dansuri mergem undeva in Grigorescu, acuma nu invata ea prea multe... dar pt noi e importanta socializarea, adaptarea la un grup, activitate care sa ne umple 2 dupa-mase/sapt mai ales in perspectiva frigului si intunericului iernii etc in lipsa gradinitei. Ce draguta Sara cu lectiile! Si Ana e pasionata de alergari, zilnic intra pe pista in Babes si se uita la alergatori si evident alerga si ea.

Andreea faine vestile de la voi. N-are reactii Eric cand il smotocesti pe Filip?

Paula asteptam pozele!

Am si eu un zambaret micut, e asa dulce si eu ma tot minunez pt ca Ana a fost un bebelus tare serios, ma chinuiam o gramada sa ii scot un zambetel. Tudor rade numai daca ma uit la el, ce sa zic daca stam la povesti face un adevarat spectacol!!!

Zi superba,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Minunate pozele, Paula! Se vede ca distractia a fost pe cinste!Cat de fericit a fost Stefan!

Diana, asa e, cred ca Anei ii va prinde bine acum orice gen de socializare si daca ii si place si invata ceva e si mai grozav.
Eu pentru Sara visez dans sportiv si se pare ca ii place dansul si e si muzicala, sa vedem daca isi va si dori. Deocamdata testam cu gradi, fac acolo dansuri

Andreea, felicitari pt Filip cel grasunel si cumintel. Nu=i asa ca al doilea copil e mai cuminte?

Elena, cu siguranta va fi bine! Eu, in locul tau, m-as duce si la dr.Ordeanu, mie mi-a placut mult de cel din urma, mi s-a parut f profesionist

Am confectionat o cutie de bijuterii pt Sara din Barbie si fug afara cu Sofi. Ce vreme frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare again!

diana, Eric nu e deloc gelos...dimpotriva, cand vede ca il pupacesc si-l smotocesc pe Filip, vine si el si il pupa si-l strange de manuta sau piciorus si-i face draga draga in felul lui...in final ajungem sa ne imbratisam si sa ne pupam cu totii...adica eu pe ei mai mult... ce frumos zici tu de bebe mic...deci si el e zambaretul familiei...

gabi, asa e, cu al doilea deja e altfel... si da, e infinit mai cuminte, desi are si el momentele lui de...din fericire mai rare...

elena, uf, ce sa zic..mergeti mai departe...dar cum zicea si Diana, nu agsesti un kinetoterapeut bun? paote va ajuta mult si asta...

ramo, ce vesti ne dai?

sa aveti o zi frumaosa dragelor! e superb afara, asa vreme sa tot fie!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

fetelor, problema nu e de un kinetoterapeut, la noi problema e la rotula unde un os trebiuie indreptat si fara aceste aparate adica orteze nu sunt sanse de recuperare, daca as las-o in pace si ar trece timpul am ajunge la operatie, avem un avantaj ca e mica si cruduta si refacerea se poate face cu ortezele, altfel am fi ajuns al cutit , Doamne fereste, oricum trebuie sa fiu atenta cu ea toata viata.

iar exercitiile de kinetoterapie le pot afce eu , cu toate ca nu imi profesez meseria, eu am terminat kineto
la ince[put mi-a placut mult aceast profil, insa apoi cand am vazut atata durere si suferinta am renuntat , m=as imbolnavi intr-un an si nu as mai fi in stare de nimik......prefer o munca de birou sau orice altceva,deca sa vad numai oamenii in suferinta......jos palaria celor care lucreaza in domeniu medical

fug sa afc ceva papika pana imi dorm copii

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

ramo ce faci??/cum a fost la eco???

paula ai doi copii tare frumosi , frumoasa petrecerea

diana ce mare a crescut Tudor

merg sa ma intind putin pana mai am timp.........maine vine tati acasa....yupiiii

Mergi la inceput