Gravidutze si mamici de Cluj - 167

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

uite fetelor , ca sa intelegeti mai bine diagnosticul IULiei , Boala Blount
http://www.paginamedicala.ro/boli-afectiuni/Boala-Blount_821/

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, offf. |Imi pare tare rau pentru Iulia! E bine totusi ca e ceva ce se poate vindeca. Si eu as mai consulta un dr. Am auzit si eu de Ordean, de bine. Umbla greu Iulia?

Paula, mare distractie la ziua lui Stefan! Ce faine aperitibe ati avut! Au mincat copiii? Sau erau pt cei mari?
A fost fain ca erau aproape toti de aceeasi inaltime!
Nu ti-a stat atit de rau freza pe cit ai descris! Ma asteptam la ceva muult mai rau

Ce fain e afara, asa-i! Ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!

Elenuta eu zic sa nu te necajesti daca problema Iuliei se poate rezolva.Mai bine acum cat e micuta sa le poarte,decat sa ajunga la operatie cand va fi mare!Te cred ca e greu,dar fi puternica!

La eco a fost bine,bebe e ok,creste,are 1,8 cm si are manute si picioruse.E tare frumusel.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 8+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Hello,

Ramo sa-ti creasca mare puiutul, ma bucur din suflet ca sunteti bine!

Elena bine ca ati descoperit la timp si se poate corecta cu orteze! Putere mami, va trece perioada grea.

Andreea si noi ne dragalim in trei, Ana il pupa intr-una pe Tudor, e afectuoasa cu el dar eu simt ca sufera atunci cand ma vede ca-i acord lui un moment, orice moment! Ma bucur ca la voi Eric e barbatel matur, Ana e fecioara sensibiloasa si dincolo de iubirea ei pt bebe razbate usor sentimentul ca trebuie sa-l accepte definitiv in viata ei, sa imparta cu el grija noastra...

Paula faini feciorii tai! chiar ce aperitive grozave ati avut, cine s-a muncit la ciupercute si buburuze?

Eu sunt innebunita de vremea asta superba, stam afara mult-mult si chiar simt ca imi picura energie in suflet si in trup! Nu stiu daca veniti in Babes dar e absolut mirific, ieri mi se parea ca sunt in alta lume, era liniste, fosneau doar frunzele sub picioare, soarele bland si culorile astea calde ale frunzelor parca mi-au improspatat tot cenusiul retinei. V-am facut pofta? Ana e deja in parc, noi plecam imediat!

Zi de vis si week-end fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

of elena, imi pare rau pt piticuta...stiu ce-i in sufletul tau si nimeni nu te paote face sa te simti mai bine...dar ai icnredere in DD si fii sigura ca totul se va rezolva cu bine...chiar daca asta inseaman cateva luni...ce sunt cateva luni in viata unui om??? hai mami, o sa vezi ca va obisnuiti si cu asta si nu o sa vi se mai para atat de greu...

Diana, si eu am mustrari de constiinta pt faptul ca nu mai petrec atata timp cu Eric, de multe ori mi se intampla sa il trimit la taica-so sau la maica-mea, taica-mio sa se joace cu el pana ii dau eu papa la Filip sau il schimb, mi-e mila uneori de el, insa nu-l lasam nici o clipa sa creada sau sa simta ca si-a pierdut din suprematie...de cate ori pot, ma joc cu el, facem sau mergem ce/unde vrea el...si e inconjurat de multa lume(membrii familiei)care il iubeste si ii acorda f multa atentie asa incat tind sa cred totusi ca nu e frustrat sau deprimat din cauza asta...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!!

Dedicatie pentru cele mai iubite mamici! http://www.youtube.com/watch?v=J0BkdKGPTxw

Mergi la inceput

Irina,La multi ani!!!Sa ramai la fel de frumoasa, cuminte si sa fiti fericita alaturi de iubita ta surioara si mamicuta ta draga !!!

coCasa de piatra finutilor vostri!!!
Felicitariiii nasilor si mai ales printesei voastre

LA MULTI ANI!!!! GABYTA SI MIHAITA

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si 11+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,IOANA!!!!!!!!!

SA AI O VIATA LA FEL DE FRUMOASA CA SI PUII TAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, MIHAELA, GABRIELA, MIHAI, GABRIEL! SA AVETI O ZI REUSITA SI FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

LA Multi Ani Bea, sa fii sanatoasa, cuminte si mereu voioasa!

La Multi Ani cu intarziere Irinei, cea frumoasa si plina de energie!Diana felicitari pentru printese!

La Multi Ani, Ioana, mami invingatoare de Sara si Alees!

LA Multi Ani celor sarbatoriti astazi, Gabi & Mihai!
Ioana merci de link, stiam piesa dar videoclipul e la inaltime!

o zi super

Mergi la inceput