Gravidutze si mamici de Cluj - 167
Raspunsuri - Pagina 8
Gabriela77 spune:
Bravo, Ioana! Ce m-as delecta si eu cu niste Gilmore sau Grey![]()
Diana, unde faceti dansuri? Si ce fel de dans e?
La noi toate roz, nu mai plange, ieri am fost amandoua la mall dupa gradi, asa fericita a fost.
Zi buna, doamenelor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Gabi, sunt Gilmorite serie noua? Trebe sa caut! Mersi de idee... ca eu sunt cu House si Grey la zi, asa ca niste Gilmorite 10 episoade nu mi-ar strica zilele astea![]()
Victo spune:
ioana, gabi, pe ce site va uitati?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Ioana13 spune:
Paula, eu incarc filmele de pe net, Torentz, azureus.. daca iti sint cunoiscute termenele
. Gilmoritele nu sunt serie noua pe net. Asa ca... ramin la cele 3.
E bine ca te intereseaza de filme, inseamna ca e cuminte rau Mihaita!
elenuta23 spune:
ma bucur sa vad ca sunteti fericite iar copii sunt bine 
despre noi nu toate bune 

, sunt atre necajita pt Iulia, am inima cat un purice si plina de durere 

nici clau nu e acasa sa ma imbarbateze ...offf
am fost azi din nou la contol cu piciorusele , dupa cum va spuneam ceva nu e bine si asa a fost, azi intr-adevar dna dr Vasilescu i-a facut o evaluare buna in care si-a dat seama ca totusi exista ceva si ne0-a tirmis al radigrafie....dupa care am fost sa o citeasca si surpriza....avem nevoie de orteze 

...mor de nervii, de ciuda si de durere 

......asta e, sper sa trecem si peste asta , cel mai important e sa fie Iulia bine.
saptamana viitoare trebuie sa ii facem dosarul mediacal....etc....birocratie, is curioasa in ca timp le vom avea.....offff
edithun id de mess sau sa iit trimit un pm???
fug sa ma intind ca sunt dstrusa
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
11+
elenuta23 spune:
Dragi parinti,
Va asteptam la Polus, la Happy Park. Programul in aceasta saptamana este:
* marti - vineri: 17 - 20
* sambata: 11 - 13
Saptamana aceasta vom confectiona masti si coronite pentru a ne costuma in printi, printese, animale sau in alte personaje preferate.
Fiecare atelier dureaza aproximativ o ora si costa 20 lei/copil.
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
11+
Victo spune:
ioana..ee..are si el zile si zile..nu prea mai sta singurel deloc. singurul moment al zilei- dar nu am noroc mereu- in care am vreme pt mine e cd doarme el un somn mai lung.dar e loterie..
Elena, imi pare rau de pb Iuliei..ai idee cum vor fi protezele alea? si cat trebuie sa le poarte?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Gabriela77 spune:
Neata!
Elena, ma gandeam la voi! Imi pare rau de asa vesti! Offf! Sper sa trecti cu bine si peste incercarea asta!
A inceput Dragos gradi?
IOana, te invidiez, sa stii pt Neveste disperate si Grey!
Paula, eu nu am timp de filme, desi mi-e dor si as vrea, cel mult urmaresc buletinele de stiri
, dar ma consolez ca vin si vremurile alea, deocamdata am actiune live cu mamarutele mele. Au inceput sa se joace impreuna si sunt asa dulci.Niste poze nu ne pui de la party?
Ce fac burticile? Haideti la raport!
La noi, perfect. Nu mai sunt infundate, deci alarma falsa a fost, si Sara merge din nou cu drag la gradi. Mai nou ne face acasa lectii de dans, coregrafie si sport![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
RAMONELLA spune:
Elena imi pare rau de problemele pe care le aveti!Doamne ajuta sa fie bine si sa se rezolve cu protezele.Pacat ca nu a vazut mai repede...desi tu ai banuit ca e ceva...offf,doctorii astia,nu-si dau deloc interesul...mai ales ca e vorba de copii...
Noi suntem bine,diseara merg la eco si am mari emotii.Sper sa fie ok,ca data trecuta prin saptamana 7-8 s-a intamplat necazul...
Acum am 8 si o zi...sper sa fi trecut cu bine....
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
8+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"