Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, mie mi-e frica cu masajul,intreaba doctorul.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

amaila eu stiam de cafeaua decofeinizata ca tot mai are ceva cofeina in ea si ca oricum e mai nesanatoasa pt ca in procesul ala de scoatere a cofeinei se folosesc chimicale ..da si tu un search nu-mi aduc aminte amanunte..asa ca nu te supara pe mine ca zic: dar tot cafeaua adevarata e mai buna

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Asa ceva stiam si eu, dar cum gustul imi place tare, iar cofeina este posibil sa-mi fi pus niste piedici la conceperea bebelinei, si am zis sa incerc fara. Bine, nu beau in fiecare zi, la serviciu beau inka (ceva din cereale) sau apa simpla, plata. Cafea mai mult in we.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Neata burtici si prospete mamici
Hai Alinaa!!Nastere usoara!!
Beatrice e vorba de un masaj usor pe care ti-l faci la dus, n-are ce rau sa-ti faca.

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Sotul meu n-a vrut sa ma ia in obor, asa ca acum ma gandesc serios sa fug un pic de acasa pana vine el; evident ca el considera ca sunt inconstienta dat fiind ca medicul a spus ca trb sa stau la pat....vreau si eu la cumparatuuriiii!

Fetelor, au mai ramas 5 zile si o vad pe bebelina! Chiar discutam de dimineata cu Sebastian ca asta-i ultimul we in formula actuala.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 5 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata si de la noi. Ne alaturam cafelutei de dimineata la care nici noi nu am putut renunta toata sarcina. Deci in fiecare dimineata un Nespresso bun tare.... Va invit!

Pentru care Alina facem galerie acum? Ca mi-a sarit inima cand mi-am vazut numele pe ecran plin de pompoane

Crisuletul asa mi se intampla si mie cand ma intind in pat, important e sa iti gasesti pozitia care convine. De ex daca stau pe spate ma doare rau de tot, asa ca pozitia ideala e pe o parte ( stanga de obicei) si cu capul pe 2-3 perne ( eu care dormeam doar cu o perina subtire si plata inainte). Ba i-am furat fii-mii 2 perine Barbapapa, sunt facute dintr-un material de relaxare nu stiu exact cum sa explic, nu pot sa va zic cat m-au ajutat.

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Andreeacc, ti am trimis un PM

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus

Pentru care Alina facem galerie acum? Ca mi-a sarit inima cand mi-am vazut numele pe ecran plin de pompoane

Alina (37+ sapt) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Crisuletzacum e cam tarziu, dar perna de gravide m-a ajutat si pe mine mult

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am uitat sa schimb semnatura azi intram in sapt 39 !

Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

.... deci trebuie sa antrenez motatele... dau de mancare la caini si revin cu motate pentru alina

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata!!!!

Alina nastere usoara!!!

Beatrice vad k nu m-ai uitat dau multi sa treaca supararea

Andreeacc joi la 9 am eco la elias. la cat iti face cezariana? poate vin sa iti fac un pic de galerie acolo. live

am vazut si admirat ursuletii. sunt asa de dulci o sa fie o odisee plina de ursuleti unu mai frumos k altu.

mai fetelor, voi nu aveti somn deloc???
de o sapt eu dorm de rup patu. nu ma trezesc decat sa merg la baie..si inapoi la somn.

bafta multa fetelor care asteapta momentul nasterii in orice clipa.
va urmaresc cu sufletul la gura si sunt alaturi de voi in fiecare clipa.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput