Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mai, dar voi chiar beti cafea?

37+
38 ecografic

Eu beau fara cofeina, una slaba, mai mult apa colorata. Foarte rar (maxim 1 data pe luna) se intampla sa beau cafea normala (adica cu cofeina) dar tot asa diluata la maxim. Recunosc ca sunt dependenta de gust

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu beau cafea

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Eu am baut toata sarcina cate o cafea dimineata. Am mai avut scapari cu starbucks sau prin cafenele insa rar
Medicul mi a spus ca nu e problema o cafea pe zi . A fost printre primele intrebari pe care le am pus pe lista.. Eu eram oarecum addicted

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

de obicei beau jumatate cafea-jumatate spuma de lapte..cand mi-e lene sa fac spuma aia beau un cafeu simplu dar mic ..nu stiu daca stiti cum arata cestile de cafea araba.sunt f mici..si stiti ca avem voie 2 cafele pe zi..

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

Slava Domnului ca nu sunt singura....deja ma simteam vinovata!

31+ TudoL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

feteleazinoapte am plans de durere....nu am simtit nimic pe timp de zi dar in momentul in care m-am pus in pat si mi s-a relaxat corpul mi-a venit sa ma urc pe pereti....ma bucur ca am terminat cu aranjatul de camera/dressing....pana termina de faacut camera fetei am pus patutul la mine in dormitor!....

HAIDE ALINA!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

amaila eu stiam de cafeaua decofeinizata ca tot mai are ceva cofeina in ea si ca oricum e mai nesanatoasa pt ca in procesul ala de scoatere a cofeinei se folosesc chimicale ..da si tu un search nu-mi aduc aminte amanunte..asa ca nu te supara pe mine ca zic: dar tot cafeaua adevarata e mai buna

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mamaaaa, ce as bea un frappeAbia astept sa-si faca sotul cate o cafea sa trag si eu cateva sorbituri. Nu o uit pe Bebelucand eu ma plangeam de pofta de cafea si ea mi-a trimis o poza...de salivam uitandu-ma la ea

tocmai m-a sunat preotul sa-si ceara scuze ca a uitat, dar ramane pt maine, mai bine asa, poate asa a vrut Doamne Doamne ca sa termine si tanti curatenia

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

feteleazinoapte am plans de durere....nu am simtit nimic pe timp de zi dar in momentul in care m-am pus in pat si mi s-a relaxat corpul mi-a venit sa ma urc pe pereti....ma bucur ca am terminat cu aranjatul de camera/dressing....pana termina de faacut camera fetei am pus patutul la mine in dormitor!....

HAIDE ALINA!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

imi pare rau pt durere...ca sa rezisti inca 4-5 saptamani ..pai oricum o sa dormiti la inceput cu bb in camera..sau vroiai sa o lasi singura in camera ei inca de la inceput????eu nu as putea

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

HAI ALINA !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 33+

Mergi la inceput