Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 4

amelia_ilie spune:
amelia_ilie spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui beatrice75 Mai, dar voi chiar beti cafea?   37+    38 ecografic | 
Eu beau fara cofeina, una slaba, mai mult apa colorata. Foarte rar (maxim 1 data pe luna) se intampla sa beau cafea normala (adica cu cofeina) dar tot asa diluata la maxim. Recunosc ca sunt dependenta de gust

31+
 31+ 

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 eu beau cafea
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
 36+ cu
 36+ cu  

geniusamb spune:
geniusamb spune:
 Eu am baut toata sarcina cate o cafea dimineata. Am mai avut scapari cu starbucks sau prin cafenele insa rar 
Medicul mi a spus ca nu e problema o cafea pe zi . A fost printre primele intrebari pe care le am pus pe lista.. Eu eram oarecum addicted
Ana,  37+,  mami de
 37+,  mami de  Matei
 Matei
AMR 2 s

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 de obicei beau jumatate cafea-jumatate spuma de lapte..cand mi-e lene sa fac spuma aia beau un cafeu simplu dar mic ..nu stiu daca stiti cum arata cestile de cafea araba.sunt f mici..si stiti ca avem voie 2 cafele pe zi..

si
 36+ cu
 36+ cu  

crisuletzul spune:
crisuletzul spune:
 feteleazinoapte am plans de durere....nu am simtit nimic pe timp de zi dar  in momentul in care m-am pus in pat si mi s-a relaxat corpul mi-a venit sa ma urc pe pereti ....ma bucur ca am terminat cu aranjatul de camera/dressing....pana termina de faacut camera fetei am pus patutul la mine in dormitor!....
....ma bucur ca am terminat cu aranjatul de camera/dressing....pana termina de faacut camera fetei am pus patutul la mine in dormitor!....

HAIDE ALINA!!!
HAIDE ALINA!!!

Kitty 33+
 33+
Mami  si TATI(in special) in  pentru ca au o
 pentru ca au o  cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
 cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 amaila  eu stiam de cafeaua decofeinizata ca tot mai are ceva cofeina in ea si ca oricum e mai nesanatoasa pt ca in procesul ala de scoatere a cofeinei se folosesc chimicale ..da si tu un search nu-mi aduc aminte amanunte.. asa ca nu te supara pe mine ca zic: dar tot cafeaua adevarata e mai buna
asa ca nu te supara pe mine ca zic: dar tot cafeaua adevarata e mai buna

si
 36+ cu
 36+ cu  

beatrice75 spune:
beatrice75 spune:
 Mamaaaa, ce as bea un frappe Abia astept sa-si faca sotul cate o cafea sa trag si eu cateva sorbituri. Nu o uit pe Bebelucand eu ma plangeam de pofta de cafea si ea mi-a trimis o poza...de salivam uitandu-ma la ea
Abia astept sa-si faca sotul cate o cafea sa trag si eu cateva sorbituri. Nu o uit pe Bebelucand eu ma plangeam de pofta de cafea si ea mi-a trimis o poza...de salivam uitandu-ma la ea
tocmai m-a sunat preotul sa-si ceara scuze ca a uitat, dar ramane pt maine, mai bine asa, poate asa a vrut Doamne Doamne ca sa termine si tanti curatenia 37+
 37+ 

38 ecografic

douradoudou spune:
douradoudou spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui crisuletzul feteleazinoapte am plans de durere....nu am simtit nimic pe timp de zi dar in momentul in care m-am pus in pat si mi s-a relaxat corpul mi-a venit sa ma urc pe pereti  ....ma bucur ca am terminat cu aranjatul de camera/dressing....pana termina de faacut camera fetei am pus patutul la mine in dormitor!....    HAIDE ALINA!!!    Kitty  33+ Mami si TATI(in special) in  pentru ca au o  cu numele de Eva Maria Marinoff !!! | 
imi pare rau pt durere...

ca sa rezisti inca 4-5 saptamani ..pai oricum o sa dormiti la inceput cu bb in camera..sau vroiai sa o lasi singura in camera ei inca de la inceput????eu nu as putea
ca sa rezisti inca 4-5 saptamani ..pai oricum o sa dormiti la inceput cu bb in camera..sau vroiai sa o lasi singura in camera ei inca de la inceput????eu nu as puteaalexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
 36+ cu
 36+ cu  

Ioanna ,
 Ioanna ,  Georgios si
 Georgios si