Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_1984 spune:
Multumesc mult fetelor pt galerie
Tocmai am pierdut dopul, m contractii la 10 min, plecam la spital, Doamne-ajuta!
Nu o sa am acces la net, va anunt cat pot de repede ce si cum!
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze
douradoudou spune:
in 1 rand:multumim ana
si uite ca tot ana a avut dreptate..alta burtika decat cele anuntate se pregateste sa nasca...
HAI ALINAAAAAAAAAAAAA
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
alinushca spune:
Hai Alina!!! Nastere usoara!
amelia, nu-mi amintesc, cu cine ai spus ca nasti? mi-a povestit cineva mai multe despre sala de nasteri si cate ceva despre cum decurge nasterea la ei. daca vrei vorbim pe PM. eu inca tot nu am luat vreo hotarare ce fac dar din nu stiu ce motive ma simt asa relaxata in privinta asta ca probabil o sa ma hotarasc in absolut ultima clipa.
fetele cu ceaiul de frunze de zmeur si/sau cu EPO raportati vreo schimbare ceva ?
miruna si eu ma gandeam ca de azi am intrat in scorpion si nu prea mai are cum sa iasa altceva. si primul e tot scorpion
Mami de (28.10.2008) si bb2 s 38
danaint spune:
Neata fetelor!
Toata noaptea am avut un feeling ca naste cineva, pe la 4 si ceva ca tot stateam cu ochii in sus am chiar intrat sa verific... Sincer ma gandeam la Miruna
Dar uite ca e altcineva! Hai Alina!!
Eu m-am trezit acum de dimineata concomitent cu contractie si carcel la gamba. Am tras un urlet de m-a auzit tot cartierul
Acu astept sotul sa se intoarca de la alergat, si mergem la Hornbach. Da voi urmari forumul de pe telefon, ca se anunta un weekend incitant si nu vreau sa pierd nimic
s38 Lucas Petru
douradoudou spune:
ana am vazut ce ai uitat..am adugat eu acum..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Hai Alina!!! Nastere usoara! amelia, nu-mi amintesc, cu cine ai spus ca nasti? mi-a povestit cineva mai multe despre sala de nasteri si cate ceva despre cum decurge nasterea la ei. daca vrei vorbim pe PM. eu inca tot nu am luat vreo hotarare ce fac dar din nu stiu ce motive ma simt asa relaxata in privinta asta ca probabil o sa ma hotarasc in absolut ultima clipa. fetele cu ceaiul de frunze de zmeur si/sau cu EPO raportati vreo schimbare ceva ? miruna si eu ma gandeam ca de azi am intrat in scorpion si nu prea mai are cum sa iasa altceva. si primul e tot scorpion Mami de (28.10.2008) si bb2 s 38 |
Cu Oana Zaharia.
Ieri seara am citit vreun capitol si ceva, de-asta am raspuns mai tarziu. Putem discuta unde vrei, nu-i problema.
Ma intereseaza ce si cum despre sala de nasteri.
Cu ceaiul de zmeur si EPO nu ma pronunt, nici de-astea n-am luat.
31+
beatrice75 spune:
Eu sunt cam zombi, m-am culcat la 3 dimineata si m-am trezit la 8, dar preotul a uitat de minesi este acum la procesiunea de la Mitropolie cu ocazia Sf Dumitru. Nu-i bai, ca azi vine tanti la curatenie(sper sa si termine!)si maine dupa slujba, il abordez iar pe preot, mai ales ca sta pe scara cu mine. N-are cum sa-mi scape!
Alina, chiar vroiam sa-ti spun, dar banuiesc ca acum esti deja la spital....cand aveam contractii din 10 in 10 min, m-au trecut pe perfuzii.
Sotul e suparat ca a aflat ca scorpionii sunt gelosi. Zice ca-i ajunge ca-i nevasta geloasa!
37+
38 ecografic
kamik spune:
Hai Alina!
Sper ca nu am latit pagina ca sunt primele motate care le scot...
Eu raportez ultimul control la medic ieri..cica bebe e intors si introdus pe traseu...col scurtat si sa ne rugam sa stea linistit sa nu iasa inainte de termen...dar nu mai depinde de noi..el vrea afara...ca e cam miscacios pentru pozitia lui si la fiecare miscare de-a lui, o lama de cutit pentru mine(ca senzatie acolo jos).
Banuiesc ca voi ati servit deja cafelutza...mai dau eu una
31+ TudoL
kamik spune:
Eu beau o cana asa:jumatate lapte jumatate cafea. Altfel nu mi se deschid ochii.Ca ininte de sarcina beam cam 2 litri de cafea pe zi.
31+ TudoL