Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Si acum cafeluta pentru toate

Ana, felicitari pentru reusita !!!

Anya, Beatrice m-am linistit. O sa incerc si eu cu masaj. Mi s-a parut ciudat ca a aparut din senin, de la o zi la alta.

Fetelor avea dreptate Andreea, nu mai pariati pe mine . Am terminat dopul, pana aseara am tot pierdut bucatele si nu mai am nicio contractie. Bebe e bine, se misca la ore fixe dar nu da semene sa isi doreasca nici azi sa iasa din burtica. De azi e oficial scorpion . Daca il fac si pe al treilea scorpion sunt tare!

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neataaaaaaaaaaaa!

Poftiti la , ceai, omleta, unt + gem de piersici

Andreeacc, tu nasti la Elias? Sau am retinut eu prost? Ai 4 zile avans fata de mine si s curioasa de unele chestii. Da n as vrea sa le plicti pe fete , iti dau PM..

Raportam urocultura ok! Nu mai avem Ecoli Au dat rezultat toate perfuziile alea

Ok, deci, fetelor, sa incepem organizat week end ul! Nasteti pe rand, live (precum Corina) dc. se poate

Aneud, felicitari pt noul job!! Sa dea DD sa fie exact asa cum iti doresti, zic eu cu promovari si mariri de salariu

Sugubina, eu am repetat urocultura la fix 7 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic..

Heidy, stai mai linistita, oricat de multe s-ar aglomera, bebe e pe primul loc

Beatrice, felicitari pt intrarea in luna a 9a!!

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Multumesc Mirunam! Le simt ca pe cele descrise de tine ca fiind contractii normale, se intareste burtica, durere de spate si burta.Sunt la interval de 15-20 min si dureaza cam 30-40 sec. Merg sa ma fac frumoasa, cred ca vine bobo astazi
.

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze

Mergi la inceput

HAI ALINAAAA!!!! Asteptam vesti!!!

AMR 3 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Ana-o, inca un record, multumim!

Alina, ne faci o surpriza si ne strici pariurile?

Geniusamb eu nasc la elias pe 28, joi.

Sashenka, merci frumos, n-am stiut ca se poate doar cu epidurala, o sa discut si eu cu ginecologul luni.

Miruna, am eu asa un feeling tu nu nasti inaintea mea

va doresc un we cu vesti bune. eu o sa plec la cumparaturi mai tarziu, ca tot am recomandare sa stau lipita de pat ....oricum mai intru sa arunc un ochi.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 6 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata!

Ana-o, inca un record, multumim!

Alina, ne faci o surpriza si ne strici pariurile?

Geniusamb eu nasc la elias pe 28, joi.

Sashenka, merci frumos, n-am stiut ca se poate doar cu epidurala, o sa discut si eu cu ginecologul luni.

Miruna, am eu asa un feeling tu nu nasti inaintea mea

va doresc un we cu vesti bune. eu o sa plec la cumparaturi mai tarziu, ca tot am recomandare sa stau lipita de pat ....oricum mai intru sa arunc un ochi.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 6 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

va stric pariurile, haha, si chiar citeam ieri cand a zis Ana k ea crede ca va naste o alta mamica...dar nu m-am gandt nici o clipa ca as putea fi chiar eu
Inca nu am plecat spre spital, aici e 1 noaptea, ii dau instructiuni sotului si astept sa vina contractiile la 10 min. Atunci mi-a zis doct sa merg la spital. Dor din ce in ce mai tare

Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 37+
poze

Mergi la inceput

Alina, nu imi vine sa cred, uite cine era urmatoarea!!! Sa ne anunti intr-un fel sau altul. Vream sa stim tot

Am fugit la cumparaturi. Deja de la ora asta sunt un munte de nervi ca nu mai intra nimic pe mine. Orice mi-as pune arat ca o frigaruie...

AMR 3 SAPTAMANI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nastere usoara, Alina!!

Ana, felicitari pt noul capitol! Iti spun eu ce era diferit :), linkul catre capitoul vechi a ajuns jos de tot, dar asta e usor de schimbat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Hai Alina!
Suntem alaturi de tine

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Nastere usoara Alina!

31+