Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hai Alina, nastere rapida si usoara!!!

bb_alinus, felicitari pentru cele 39 de sapt. Ce putin mai ai!

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

am intrat sa vad cine a mai nascut, dar vad ca ati fost cuminti
ieri mi-a scos firele.
acum ma aventurez in parc cu minunile mele nu stiu cum o sa arat cd ajung acasa, ca sigur voi mai lasa vreun kg pe acolo

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Neata burtici si mamici
Azi facem galerie pt Alina,da? Si atat..un pic de organizare va rog, ca ma zapacesc cu neuronul gravid!
Hai Alinaaaa!!Nastere usoara!

AnaO Felicitari pt primul capitol si multumim!

Fetelor, va intrebam, mai ales, pe cele care aveti analize cu anticorpi daca ati intampinat situatia mea, sa va iasa anticorpii si apoi sa nu?
EvaF Merci ca ai fost atenta si mi-ai raspuns!
Iar Luca al tau e SUPERB! Sunt sigura ca si Noah o sa fie cel putin la fel de frumos!

Sugubina Ma bucur ca luni pleci acasa si ca ai niste Pufice miscacioase si sanatoase!

O sa fiu in preajma, nu vreau sa ratez vreo nastere in direct!

Va pup, ma duc sa iau un brunch cu sotul, apoi cumparaturi.
Sa aveti un wk excelent!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!

HAI, ALINA!!

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

yarina iti scrisesem da nu am reusit sa postez pt ca scrisesem pass gresit. Ziceam ca si eu is umflata da de mierc trecuta de cand cu spitalizarea stau numa in pat si regim fara sare si uite ca am revenit la normal. Ma uit la picerele mele si cand le vad zici ca sunt de vrabie fata de cum erau!

Letzi cre ca si eu le voi face tot in lateralu burtii in grasime. Da imi e cam fricuta prima uaraaa

Lore asa si eu pe stanga o simt mereu pe dreapta nu. Noroc cu monitorizarea fetala ca acolo se aud ambele inimi. A, si cea dreapta sughite destul de des.

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Felicitari burticilor care schimba azi semnatura!

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Neata burtici!!!!

Alina, nastere usoara si rapida!!!

Madalina, ai putea sa iti repeti analiza, ca sa fii sigura, ca e ciudat sa ii ai apoi sa nu ii ai (desi poate prima analiza n-a fost corecta?)

Noi implinim maine 36 de saptamani, si ma bucur ca am intrat in Scorpion cu bine (eu sunt Scorpion si imi doresc tare mult ca si bebe sa fie tot Scorpion, deci sper sa nu stea mai mult de 40 de sapt!)

Dupa amiaza ma duc la control, abia astept sa vad cat a mai crescut bebe in ultimele 2 sapt si ce imi face colul :)

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Doura, ms pentru corectarea erorii! Oricum, prima data a fost mai greu.
Raportez ca pe toata perioada sarcinii am consumat cafea. Am intrebat medicul si mi-a zis ca una, maximum 2 cafele/zi sunt safe 100%. Oricum, scrie peste tot treaba asta. In alaptare, in schimb, nu e permis consumul de cofeina, asa ca profit acum de ultimele zile/dimineti cu o cana de cafea langa mine.

P.S. Domnul iubi e langa mine, doarme. Toata noaptea a citit 40 de pagini despre ingrijirea nou nascutului, ba chiar a venit cu sfaturi. Ma retrag la un pic de iubareala pe timp de somn...
Va pup, sunt fericita. Implinita voi fi doar cand il vom avea pe bebe langa noi.

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisuletzul da de ce nu iei nimica pt durerE? esti masochista iti place sa suferi sau ce? Dc dr tau ti-a recomandat acele medicamente pt durere stie ca nu afecteaza sarcina si poti avea incredere..Sincer nu te inteleg.

Fetele merci de gandurile bune. Imi e cam teama ca nu voi putea sta cumintica numa in pat acasaaa! da de frica sa nu ma intorc aicisea cre ca voi reusi!!

Raportez o noapte odihnituare..fara cisi des. Nu stu cum de am reusit asa sa ma scol doar la 4 sa iau pastila, apoi la 6 la injectie, apoi la 8juma la masa si despatucinizare totala la 10jumate..Deci vis da?

ALINA nastere usoaraaa!

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

*..........................................................................................................................
*.........................................................................................
*...................................................................
*..........................................................................................
*................................................................................

pupici pe burtici :*:*:* 31+

Mergi la inceput