Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna fetelor ....

Cam liniste pe aici. Pe noi ne-a cam luat somnicul..desi nu prea am facut nimic special azi, mai mult am lenevit..

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Noi am fost harnicuti azi: am pus la congi niste verdeturi (leustean in primul rand, patrunjei si marar) si acum sunt (inca) la coacere de vinete. Am gasit unele foarte frumoase in piata, cu 4 lei/kg si am zis sa luam sa bagam si la congelator un pic. Si tot coc de pe la pranz. Ieri am pus la congelator si niste ardei si dovlecei pentru ciorba, mai am de pregatit (le am pe balcon la rece) niste gogosari si morcovi+pastarnac+telina. Astea o sa ramana pentru zilele urmatoare (nu-s sigura ca maine ma apuc de ele).

31+

Mergi la inceput

Raportam ca am pus si noi poze cu camera lui bebe pe picassa.
Nu e nimic la TV .. ne-am cam plictisit. Maine mergem la tara, a fost ziua bunicii ieri si trebuie sa o sarbatorim.
Cam atat de la noi .

Seara buna

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Noi am fost harnicuti azi: am pus la congi niste verdeturi (leustean in primul rand, patrunjei si marar) si acum sunt (inca) la coacere de vinete. Am gasit unele foarte frumoase in piata, cu 4 lei/kg si am zis sa luam sa bagam si la congelator un pic. Si tot coc de pe la pranz. Ieri am pus la congelator si niste ardei si dovlecei pentru ciorba, mai am de pregatit (le am pe balcon la rece) niste gogosari si morcovi+pastarnac+telina. Astea o sa ramana pentru zilele urmatoare (nu-s sigura ca maine ma apuc de ele).

31+

Wow .. ce harnicuta... Felicitari.
Noi am pus mai de mult cate ceva la congelator.. Azi nu ne-am miscat de pe canapea .. E bine, nu ma mai plang, ca de luni iar la servici.

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

AM inserat aiurea raspunsul...

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Mistic imi pare rau sa aud ca Nicholas e bolnav.Sper sa se rezolve. Da sunt la et 4 dar la salon de 6. De vineri suntem 4 insa. Am avut noroc cu patu ca e o saltea fara gaura, ca dc mai avea si gaura chiar acolo ramaneam ca gandacii aia cu labele in sus.

Iris-Harieta deci tns este monitorizarea fetala si a contractiilor..adica ce fac eu odata la doo zile de cand sunt internata.

Lore eu as vrea Baileys..miaaaam!!
Eu voi face cezariana si tot imi face monitorizarea asta deci nu are treaba cu felul nasterii.

Corinna cum a reactionat Arianna la venirea lui Patrick acasa?

Azi a fost o zi linistita paici, au venit vizitatori, am papat shaorma (stiu am pacatuit parinte, da nu mai puteam de pofta, stiti ce bine a intrat). Vad ca nu m-am unflat pana acu..Conteaza enorm frate stratu in paat!! aSTA e secretu..Si dupa avenit pe la 3 in salon un suare dinala..ne-a molesit pe tuate. Am dormit pana la vreo 5-6..Sper sa nu fac ture pin spital la nuapte. Da asa m-am odihnit. bINE ca am dat si telef pe silent ca sa nu ma scuale vreunu. Deobicei dupamasa ma transform in callcenter-suna Pufi, suna maicasa, suna sorsa....si tot asa.

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna seara Burtici,

Am primit telefon de la JoAnn- Ioana cu gemanasele.
Este in spital si se pregateste de nastere!!!! In noaptea aceasta, cel tarziu maine va naste prin cezariana cele 2 minuni de bebeline!!! Nu poate naste natural datorita uterului transvers.
Spera sa reziste in aceasta noapte sa termine injectiile cu dexa pt maturizarea plamanilor. Are colul sters, deja sangereaza. Este in saptamana 34 deja.

Asadar scoatem agitatele pt JoAnn, daca ne poate ajuta o burtica cu schimbarea titlului cu o incurajare pt JoAnn ar fi super!!!

HAI JOANN!!!
NASTERE USOARA FARA COMPLICATII SI BEBELINE CAT MAI SANATOASE!!!

Madalina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Hai JoAnn!!!!!!!!!!!!
Suntem alaturi de tine si bebeline!!!!!

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

aaaaahhhhaaaa...chiar k nasc fete la care nu ne asteptam

NASTERE USOARA JOANN!!!!

parca era prea liniste pe aici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

HAI JOANN!

Buna seara burtici! Tocmai am venit de la o plimbare prin parc!
Acum merg la bucatarie sa gatesc ceva (dar nu va spun ce ca poate va fac pofta)

31+ viitoare mami de

Mergi la inceput