Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 13
bebelu86 spune:
intrebare....
vad k sunt fete care nasc la 32-33-34s.... deci in luna 8.
si bebeii sunt bine sanatosi, sa inteleg k faza k sa nu nasti in luna 8 k nu traieste bb e abureala???
lamuriti-ma si p emine va rog.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
sorinaalex spune:
Am schimbat eu numele capitolului.. e ok? sau vreti altfel?
Joann suntem alaturi de tne sa fie totul bine!!!!
30+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 intrebare.... vad k sunt fete care nasc la 32-33-34s.... deci in luna 8. si bebeii sunt bine sanatosi, sa inteleg k faza k sa nu nasti in luna 8 k nu traieste bb e abureala??? lamuriti-ma si p emine va rog. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
Este o vorba veche...care nu isi are rostul...ideea e ca la 8 luni plamanii incep etapa de finalizare de maturizare a plamanilor, si poate fi riscant pt bebei sa se nasca la 8 luni, deoarece plamanii nu sunt complet dezvoltati...de aceea se fac injectiile cu Dexamethasone pt a ajuta la dezvoltarea plamanilor...si asa se reduc riscurile!
Daca sunt bebei care la 8 luni au greutate normala de nastere, au sanse ft mari sa nu fie nevoie de aceste injectii, caci plamanii sunt deja dezvoltati suficient.
Cel putin atat stiu eu, poate alte fete te lamuresc mai bine!
Va las, ies in oras, la ziua unui prieten bun, iar maine am botez...busy weekend. Dar promit sa va tin la curent cu vesti despre JOANN si nasterea bebelinelor!
Va pup cu drag, sa aveti o seara excelenta!
Madalina34+
sorinaalex spune:
Fetelor, eu am cam stat pitita saptamana asta....nush ce am avut, dar nu prea am fost comunicativa..
V-am citit mereu si as vrea sa le felicit pe proaspetele mamici: Symo, Mairis, Anymona! Sper ca nu am uitat pe nimeni
Am vazut si bebelusii: Lidia, ai un baietzel tare scump si buflei, iar Dienutza a lui Symo este frumoasa foc!
Va pup si va tin pumnii tuturor, dar mai ales fetelor care sunt tare aproape de momentul mult asteptat: Alina, Joann, Ana, Miruna, Ioana_mami, Doura.
30+
sugubina spune:
JOAAAN ce bucurie! uite ca a dus sarcina pana la 34 totusi si e ok. Plamamnii sigur sunt ok (si eu facui dexa).
Asteptam veeesti!
sugubina 33+ cu Puficele
crisis81 spune:
Am plecat in oras la o cafea cu HAI ALINA !!! in minte si m-am intors acum sa gasesc HAI JOOANN !!!.
Mai fetelor de ce nu va pastrati voi randul?
Tinem pumnii sa fie totul bine!!!
Cris mami de Teodora si 38+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorinaalex Am schimbat eu numele capitolului.. e ok? sau vreti altfel? Joann suntem alaturi de tne sa fie totul bine!!!! 30+ |
Cred ca e ok! Multumim!
Madalina34+
bebelu86 spune:
Madalina mersi mult de tot pt raspuns
distractie placuta la petrecere
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
letzy81 spune:
NASTERE USOARA JoAnn!
SUNTEM ALATURI DE TINE!
Madalina,multumim!
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+SANDRA-GABRIELA
AMR 4 zile!