Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Joann, nastere fara complicatii si fetite sanatoase!

Vmadelaine
, chiar daca ai un we incarcat, nu ne uita cu vestile.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 5 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

vaai ce emotie! ma gandesc ca puteam fi eu in locul ei..Ca ea schimba saptamana lunea si eu miercurea.Azi va urmar cu atentie

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Mult curaj JoAnn!!
Vreau sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Vi se intampla sa aveti niste dureri de spate ca niste cutite...jos chiar la baza? Mi-e frica sa nu fie contractii. Este a patra oara cand mi se intampla azi si deja m-am panicat si apucat de bocit. In rest nimic...nu se intareste burta...Doar aceste cutite in spate.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la 34 de saptamani nu-mi prea fac griji..sunt sigura ca bb-elinele lui joann o sa fie f f bine

HAI JOANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Yarrina cre ca is contractii. Ia si tu un nospa si un scobutil si vezi daca trece. Te intinzi in pat dupa si nu mai faci nimica. Da-ne vesti dc trece

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

NASTERE USOARA JOANN

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

NASTERE USOARA JoAnn

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Nastere usoara,JoAnn si bebeluse sanatoase!!!
Nicholas e mai bine, a inceput sa-si revina, dar tot ma lupt cu el sa manance putin. I-am facut orez cu piept de pui la gratar si ziceai ca-i dau cine stie ce scarbosenie sa manance. Pana la urma a papat putin si bea mult ceai.
Fetelor, de vreo ora jumate am contractii, cam dureroase si ma doare putin si spatele Am luat no-spa si nimic, dar nu ma las, nu nasc luna asta Ma bag in pat, sa adorm :))

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

HAI JOANN!!!

Nu este corect... existau niste pariuri, o ordine si acum nasc Alina si JoAnn... nu mai inteleg nici eu!

Doura , de Revelion vom fi tot aici sa ne facem singure galerie poate nastem si noi . Acum trebuie sa am grija sa nu il fac sagetator

Sorina nu mai sta ascunsa, toate avem momente mai mult sau mai putin placute

Madalina, distractie placuta si sa nu uiti sa ne tii informate!!!

Ratusca, presimti ceva de ai atatea programari la salon ?

Yarrina, ia un No-spa oricum. Poate fi contractie si e bine sa stai linistita. La mine asa s-au manifestat.

In alta ordine de idei am mai bagat o tura de cumparaturi, de jucarii de data asta, deci neintersant. Tot caut doua caciulite din acelea subtiri de bumbac ca sa ii pun lui bebe 10 min dupa baita. La noi e destul de rece pe holuri iarna si nu vreau sa raceasca aiurea. Totusi nu gasesc...

Nu mai nici dop, nici contractii... niciun semn ca as naste in curand! Asa ca m-am linistit de tot, sunt chiar dezamagita ca ma vedeam foarte aproape de marea intalnire si acum mi se pare ca nasc anul viitor.

AMR 3 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hai JoAnn, nastere usoara si bebeline sanatoase si voinice!

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput