Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 11
douradoudou spune:
si la noi testul se face obligatoriu in timpul travaliului..inainte se face doar daca este vreo problema like: nu mai simti loviturile lui bb ca inainte...sau lichidul nu este in cantitate normala...sau contractii prea multe
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu
ratusca83 spune:
miruna, sunt aici!!! ..acum am ajuns acasa...am fost la cumparaturi si la salon sa-mi indrept parul..asta e singura bucurie k hainele oricum nu ma mai incap...
Ca sa fiu sigura ca nu ma prinde nasterea nearanjata la par, m-am programat si luni si joi...
Cat am fost plecata, m-am uitat non-stop la tel sa vad daca apare vreo veste.....
vad ca beatrice, nu m-a sters
ana, ce frumos...a venit domnul iubi, tu esti fericita, acum urmeaza bebe David si nu o sa-ti mai trebuiasca nimic..
sugubinuta, te asteptam acasa..de maine esti doar a noastra
fetelor, am uitat ce am vrut sa mai scriu...revin...va pupic
35+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu
Ioana_Mami spune:
Doura ......stii tu de ce
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Ioana_Mami spune:
Oare ce face Alina??
Bai fetelor mai dati si voi numere de telefon sa stim de unde sa va luam...
Are cineva numarul ei ?
Fericita 38+ Raisa Maria
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Oare ce face Alina?? Bai fetelor mai dati si voi numere de telefon sa stim de unde sa va luam... Are cineva numarul ei ? Fericita 38+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
Alina sta in SUA, nu cred ca are cineva nr. ei.
Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara
David Lloyd George
ana_vio87 spune:
Tot pe drum... vad ca n'a nascut nimeni fara mine...
Miruna stai linistiuta...tu mai ai si alta treaba de facut... ca eu am pitici din astia....si ma apuca.... si motatele tale sunt la fel ca ale mele, doar ca eu n'am ce face si le "dresez" inainte... cred ca mi se targe de la catei...
Acum nu mai stiu cine zicea de motate, parca letzy, fie... oricum eu fac pt toata lumea... numai sa stiu ca naste...... pt ca'mi ia ceva timp sa potrivesc literele . In plus chiar sunt in dilema ca ma obs in lista cu nr tel ca la unele difera numele de nicknameul de pe forum sia m ales sa raman la nick... daca cineva vrea altfel..astept pm...
poooop si sa nu afceti prostioare fara mine
pupici pe burtici :*:*:* 31+
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Ei ...testul se face peste tot ...Este celebra "monitorizare " din timpul travaliului ... Doar ca in tarile civilizate , aparatul este mult mai evoluat ...arata si niste grafice cu bataile inimii mamei ... Fericita 38+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
Lore 32 + &
BraveGirl spune:
Ne-am intors tineri si nelinistiti din parc
Patrick a dormit tot drumul si in parc. La intoarcere a chitait putin si am scos suzeta ...ca prin farmec a E sunt tare incantata de inventia asta, ca la Ariana am fost impotriva. Acum am 2 copii, nu mai imi permit luxul sa stau cu bebe non stop la san, sa-i fiu eu suzi. Doar noaptea sunt suzeta, ca inventia asta nu functioneaza si noaptea. Nu inteleg de ce??????
Alina!!!!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Beatrice, tu ai facut comanda la Suisses Ro sau Fr?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ioana_Mami spune:
Corina , schimba-ti semnatura ca ne induci in eroare...
Acum esti mamica a 2 minuni!
Fericita 38+ Raisa Maria