Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris-Harieta Hai Alina!!!Nastere usoara! Eu am fost ieri la doctor si am plecat putin dezamagita, s-a decalat programul 2 ore si dupa ce am asteptat atat am stat vreo 5 minute in cabinet. As fi vrut sa-l intreb mai multe pe doctor dar era cam grabit, pe de-o parte il inteleg. Fetita e bine si asta conteaza cel mai mult.M-a chemat luni sa fac TNS. A mai facut cineva? 38+ |
Ce am facut eu ieri se numeste NST ..cred ca la asta te referi ...testul non-stress...
Mi-a pus 2 senzori pe burtica si a masurat nivelul contractiilor si bataile inimii la bebe ...
A durat cam 30 de minute.
Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Iris-Harieta spune:
Doctorul nu mi-a explicat ce e TNS ul dar am gasit intr-o carte.
Testul nonstres. Mama este legata la monitorul fetal, tot asa cum ar fi conectata in timpul travaliului, si se observa raspunsul ritmului cardiac fetal la miscarile fatului.Daca ritmul cardiac fetal nu reactioneaza la miscari sau bebelusul nu se misca deloc, sau daca se constata alte probleme rezultatele sunt considerate in neregula.Acuratetea testului depinde de indemanarea persoanei care-l interpreteaza.
Cam atat am gasit, ma gandeam ca ne detaliaza cineva care a facut testul.
38+
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui Iris-Harieta Multumesc Ioana! |
E emotionant ...eu cand inspiram adanc ii cresteau bataile inimii ... e dragut sa vezi cum actiunile tale sunt tansmise bebelui..o stim cu "toatele" dar sa o vezi pe monitor e
Fericita 38+ Raisa Maria
bb_alinus spune:
Misticgirl sanatate puiului! O fi vreo indigestie, ceva, sau un virusel! Sper sa treaca repede!
citat din mesajul lui lore76 probabil acest test se face doar celor care nasc natural, nu? Lore 32 + & |
Sau poate doar in Romania....ca io una nu am auzit de el prin alte parti
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui lore76 probabil acest test se face doar celor care nasc natural, nu? Lore 32 + & |
Nu ...se face la toate burticile incepand cu saptamana 38 ca sa nu intre bebe in suferinta fetala din cauza lipsei de spatiu / contractii /lipsa lichid etc...
E un test normal in sarcina ca si ecografia!
Fericita 38+ Raisa Maria
Ioana_Mami spune:
Ei ...testul se face peste tot ...Este celebra "monitorizare " din timpul travaliului ...
Doar ca in tarile civilizate , aparatul este mult mai evoluat ...arata si niste grafice cu bataile inimii mamei ...
Fericita 38+ Raisa Maria
bb_alinus spune:
Ioana pai daca e in timpul travaliului atunci da, inteleg ( asa am avut si eu) insa daca e inainte, la controlul normal si se mai numeste si asa sofisticat, antistres ....atunci n-am auzit
Alina (38+ sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.