Nov-dec2010 - HAI JOANN!!!!!! (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Fetelor, eu pacatuiesc gandindu ma la un mojito .. De fapt de asta mi a fost pofta toata sarcina. Ca de fumat.. spre rusinea mea am reusit sa ma abtin primele 5 luni. Apoi m am luat din nou..

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Am mancat recent la un restaurant spaniol unde serveau mojito fara rom. Noi sarbatoream un succes al meu profesional cu prietenii, ma rog, si aveam chef de ceva cu care sa ciocnesc totusi, a fost un surogat excelent, sa stii. E bun si fara alcool, e fantastic gustul acela de frunze de menta proaspete...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Ana, 37+, mami de Matei

AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

NASTERE USOARA ALINA!

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aaaaa, bineinteles, felicitari, Ana, pentru capitol!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

HAI ALINA!!!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisuletzul felicitari pt ca ai luat nospa pan la urma!!! Ai sa te simti mai bine.

ALINA tinem pumnii sa fie usor si rapid!

heidy mai am f putin si viu acaaaasa! De luni sunt a vuastra. Acu in wk noroc cu laptopu asta.

Fetele a venit la mine Pufi Pufescu si mi-a facut dus! Nu am mai facut de duminica trecuta. In rest ma spal la baie local asa..E asa bine sa fii spalat. L-am pus sa ma scarpineze bine pe spate, a foost geniaaal. Singura nu ma pot spala..deabia stau in picere..M-am vazut in oglinda am un burtoi cat tuate zilele. In rest a disparut fundul, gaurile de celulita de pe cuapse si fund, mi se pare ca am picioruse de vrabie. Si colegele de salon au zis ca sunt dezumflata. URA.
Voi ajunge acas sa vad ce kile mai am ca nu am incredere in nici un alt cantar.

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Madalina, nu stiu ce sa-ti zic de anticorpi. Mie mi-au iesit absenti de ambele dati, tot la Instit. de Hematologie am facut analizele. Mai am una peste cateva saptamani, sper sa iasa tot asa, sa nu-mi mai dea nimic de facut suplimentar.

Ana, ce bine sa a ajuns si iubi al tau! A recuparat lipsa ta prin lectura obligatorie inainte sa vina printul. Asa i-as da si lui El al meu de citit... dar el repara serverele imbarligate de altii, saptamana asta a stat remote la serviciu in fiecare noapte pana pe la 12-1...
Se simte ca esti mult mai linistita si nerabdatoare sa vina bebe . Hai ca mai e putin. Acum ar trebui sa bagati AMR cu orele, ca sunteti cateva fete care mai aveti putin de tot!!!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, fetelor!
bmb si abe,felicitari pt nasterea bebelusilor! Sa fie sanatosi, mancaciosi, norocosi!~Asteptam vesti de la voi!
Alina, nastere usoara!!!Asteptam vesti bune de la tine
Am vazut pozele micutilor. Bebe Ianis este superb, adevarat barbatel, imi aminteste de fratele meu, care a avut 4200g la nastere, era asa grasut, imi venea sa-i pup falcutele non-stop. Bebelusa Diana este o delicata, printesa mica!
Ana, felicitari pt realizarea noului capitol. Ma bucur ca e dl iubi cu tine, acum esti linistita si bebe poate veni pe lume, il asteapta niste parinti superbi!
Ioana, este bine ca ai dormit atat de mult. Organismul se pregateste pt nastere, stiu ca unele gravidute au somn bun cu o zi-doua inainte de nastere.
Sugubina, ce bine ca luni ajungi acasa! Nimic nu se compara cu confortul patului tau! Plus ca stiu cum este sa stai internata la Municipal. Esti la etajul 4, nu? Si eu am fost tot acolo, intr-o rezerva (cica!) cu 3 paturi. Nu imi placea tura in care este asistenta aceea bruneta, incruntata si fitoasa! Dar m-am inteles bine cu toate asistentele
Eu sunt suparata din cauza ca Nicholas e bolnavior. Aseara am chemat salvarea, pt ca il durea burtica si varsa. A spus dr ca are o intoleranta alimentara, i-a dat 15 pic de metroclopramid si ne-a lasat sa-i dam, la nevoie, jumatate pastila de no-spa (nu a fost nevoie, Slava Domnului). Acum e un pic mai bine, dar e palid si apatic si nu mananca . E plecat cu tati si cu mama mea langa Urziceni, la sora soacra-mii, sa-i aeriseasca caloriferele si centrala termica. Este un drum planuit de marti si nu a fost chip sa-l pacalim sa stea acasa, ca nu l-as fi lasat sa plece asa lesinat. Dar sotul trebuia sa ajunga azi neaparat acolo si Nicholas nu mai poate fi pacalit, e baiat mare! Oricum, am vb cu mama si e bine, nu-l doare burtica, nu are stari de voma!
Eu sunt ametita, azi-noapte am adormit pe la 2:30 si m-am trezit dimineata la 9, dar sunt buimaca rau!
Imi cer scuze ca am scris un mesaj atat de lung, insa vreau sa ma intind in pat si mi-e incomod sa tastez acolo. Sper ca nu v-am plictisit!

Claudia 36+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Claudia, sanatate multa lui Nicholas! Daca e intoleranta, trebuie sa aveti mare grija, unele sunt foarte periculoase, mai ales cand sunt copiii mici.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris-Harieta spune:

Hai Alina!!!Nastere usoara!

Eu am fost ieri la doctor si am plecat putin dezamagita, s-a decalat programul 2 ore si dupa ce am asteptat atat am stat vreo 5 minute in cabinet. As fi vrut sa-l intreb mai multe pe doctor dar era cam grabit, pe de-o parte il inteleg. Fetita e bine si asta conteaza cel mai mult.M-a chemat luni sa fac TNS. A mai facut cineva?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

buna fetelor

ana multumim pt capitolul nou si felicitari pt un iubi studios

alina nastere usoara

felicitari celor care schimba azi semnatura
si eu am schimbat-o si va ofer orice doriti voi, mijito, bailey si alte bauturi alcoholice la care poftiti
sper sa ajungem toate la nr semnaturilor pe care ni-l dorim

ma duc sa bag la spalat o masina si revin

Lore 32 + &

Mergi la inceput