Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oooo iar e rost de baut pe aici, inca 2 majorate !!

SOPHIHI

GAZULINA

Sa fiti sanatoase frumoaselor ca in rest se ocupa de toate familiile voastre minunate !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Cami, nu e ''rauta'' Iulia, e perioada negatiei la ei acum, si Alexandra il avea ca favorit pe nu dar mai nou l-a adaugat si pe da insotit de inclinarea capului, e totala cum ne aproba ea !!

Numai Adela e in perioada "da-da". La (aproape) orice intrebare, raspunde "da-da", dar tot ca ea face...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si noi, si noi la fel!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI Sophi si Gazulina!!!

Gaza cum se mai simte Khaterina ?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

De la Calin si Alexandra, via Keutzu, trendul "buba" a ajuns la noi. Ma rog, la noi e mai mereu la moda "buba"...

De dimineata am cumparat magiun, mi s-a rupt plasa si s-a spart un borcan. Pana sa apuc eu sa-l strang, pofticila a bagat un desht si dup-aia imi arata mana cu sange: "Cahhhh!". Dupa ce mi-am revenit (io, ca el n-avea nimic, imi tot arata "cahhhh"), am plecat spre casa si fix in fata blocului a tras Cristi un cap de o bordura... Cu sinusurile (bine, mi-a explicat pedi ca inca nu-s formate sinusurile acolo, e os masiv, deci n-ar trebui sa avem problem). Nasul e un pic julit,iar zona aia - a sinusurilor - e rosie si umflata. Nu sta la comprese, evident, n-am mai facut poza, da' arata ca golanii de pe maidan...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Monnvas asta a fost ziua voastra cu ghinioane (cum a avut si Kea ieri sau alaltaieri)

Multi pupici pe nasuc si unde mai doare

Mergi la inceput

ILINCA maine tre' s-o cadorisesti pe Sophiphi cu crema de zahar ars, a simta ca e majoratu'...

Sophiphi si Galzuina

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Chiar Monn...cum de nu ai lesinat astazi Stiu ca esti mai sensibila la faze din astea

Mergi la inceput

Faza tare: fii-meu astazi s-a trezit la 7.30 Toata saptamana, in fiecareziam sperat ca se va trezi singur de dimineata si nu a fost safie. L-am treziteu in fiecare dimineata. Si acum...imi face asta S-a dus direct la portita de la scari. Oare vroia sa mearga la gradi?

Asa ca sunt fff obosita caci nici astazi n-am apucat sa dorm mai deloc. Nu-mi ramane decat sa va urez "Noapte buna!!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chiar Monn...cum de nu ai lesinat astazi Stiu ca esti mai sensibila la faze din astea

Pai imi vajaiau urechile si deja se cam invartea parcul cu mine... M-am asezat un pic pe niste jocuri in parc, iar piciul alerga.

De obicei, cand vad sange, ma asez, ca stiu ca incepe vajaiala. Si de obicei fentez lesinul

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Noapte buna, Olga

In seara asta am gasit in parc o fetita de 6 ani care mi l-a distrat pe pici. L-a dat pe tobogane, l-a luat in brate, l-a alergat, l-a hranit... Si asta micu' facea exact ce-i spunea fata. Ii zicea "stai aici", acolo statea. Pfff, ar trebui sa o iau acasa... Vreo 40 min n-am stiut de copil, ma uitam la stele.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput