Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Noi azi am fost tot pe drumuri, n-am apucat nici sa fierb legumele pt salata Olgai, desi aveam in plan, mai ales ca a zis ca a doua zi e si mai buna. Asa ca Ilinca n-o manca azi pe toata!

Sa va zic ce am cumparat azi: un "ceva" de masurat piciorul, dar si interiorul pantofului. Arata ca o ruleta. Noi l-am luat pt Keutu, ca sa avem controlul, sa stim cand ii raman mici pantofii. Ghetele ce i le-am luat au varful tare, asa ca nu ne putem da seama cand ii raman mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI Eva Maria!!! Anamariame sa intri sa ne povestesti cum fu petrecerea si cum se mai simte Eva

Multa sanatate Maya!!!

Ilincace ma bucurcati-a placut salata. Si eu ieri facusem un castronoi si pana seara l-am ras tot cu David si Chit. Este salata mea preferata. S-o incerci si pe cea de sfecla, castraveti si maioneza. Este mult mai simplu de facut. Cred ca fac maine.

Kea interesant "ceva-ul" de masurat papucii. Eu mereu stau stresata sa nu cumva sa-l stranga papuceii.

David are muci Inca nu tuseste. Sper sa-l fac bine cat mai repede.

Nu stiu unde sa duc maine copiii sa-i distrez, caci saptamana astan-au facut nimic spectaculos. Ma gandeam la Zoo. Oare este deschis? Mai aveti ceva idei unde asputea sa-i duc sa se distreze amandoi?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,La Multi Ani Eva!La Multi Ani Dodo!Sa traiti fericiti pana la adanci batraneti.Ilinca,sa porti cu placere cizmele si felicitari pt mancaruri.Eu am inceput sa ma uit la un serial:Lipstick Jungle, e dragut, cu 3 tipe, m-au imbolnavit tinutele lor.Azi am fost un pic prin parc si dupa aceea acasa,in rest mai nimic.Olga, la zoo ma gandeam si eu sa merg, vad ca maine e cald afara si au program de la 9 la 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da....

LA MULTI ANI DODO si SOT!!! Sa ramaneti in continuare o familie la fel de unita, chiar daca greutatile va mai dau tarcoale. Impreuna o sa depasiti toate problemele. Si sa nu uitati sa va iubiti

Ilinca si de cizmele tale am uitat... Pai la asa achizitie trebuia sa dai de baut

Mireal poate ne intersectam maine prin parc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

La Multi Ani Eva!

La Multi Ani Dodo! Sa fiti fericiti mereu.

Multa sanatate lui Eva.

Offf Saby!! Cred ca a fost groaznic prin ce ai trecut azi noapte.

M-ati inebunit cu meniurile de pe aici, daca si Ilinca s-a apucat de gatit

Iulie e un pic rauta, toata ziua zice NU NU NU de imi iese pe ochi si se loveste la cap. Azi a tras o tranta in freza de a tunat parchetul... mor incet. O tot dau cu crema de arnica ce altcev as mai putea face. Am zis ca ii cumpar o casca de protectie si i-o scot doar noaptea cand doarme.

Ilinca, imi place de husbantul tau zici ca e al meu. Daca gatesc intr-o zi fara carne manca tot ce ii pun in farfurie iar la final ma intreaba: dar noi cand incepem sa mancam?

Denisamada si Iulia e inebunita dupa reclama de la Infantis

Olga, chiar ma gandeam sa mergem si noi la gradina zoo doar ca la noi nu stiu ce a mai ramas din ea. Vedem maine. Sanatate lui Davidutu sa-i treaca.

Mie nu-mi place vara pt ca mor de cald dar nici iarna ca mi-e frig dar din 2 rele aleg iarna. Cel mai mult imi placea toamna si primavara, am ajuns sa le urasc, nu mai vreau sa raceasca Iulia prefer sa mor de cald eu, sa fie o vara complet tot anul, sa se mute tropicele pe la noi in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Azi iar am umblat toata ziua : am plecat dimineata la bunica, ne-am intors pe la 16 , Alexandra a dormit fix 40 minute pe masina si la primul semafor din Deva cand am oprit era deja drepti si vroia sa coboare , asa incat am urcat repede sus, ne-am schimbat de oras si am plecat la locul de joaca apoi s-a distrat cu mama in timp ce noi am fost la priveghi

Dodo & sotu'

Mababeinoi avem pasaport pe 3 ani si asigurare pt calatorii in strainatate direct pe 1 an ( la un super pret ) ca sa nu ne mai stresam de fiecare data cand iesim din tara ; fata de cardul de sanatate, asigurarea acopera mult mai multe urgente si nu te conditioneaza sa mergi la spitalul de stat din localitatea unde esti, plus ca are acoperire in toate tarile sper deosebire de card care este pt tara de destinatie deci daca e pe drum ceva, ciu-ciu ! Daca mai vrei alte detalii astept PM

Ilinca, felicitari pt noua achizitie, asteptam poze cu noul look din cap pana-n picioare !! Ma bucur ca ti-au iesit la iveala si talentele culinare !!

Sabysanatate multa Maiei !!

Anaan ai reusit sa-i albastresti gatul lui Andrei ? n-am idee cum se administreaza dar parca am citit undeva ca mamicile il picurau pe o bucatica de paine pare pluzibil, ce zici ?

Anamariame cu ati petrecut ? cu crema de zahar ars si eu procedez ca fetele adica o las in oala in care caramelizez zaharul ca altfel e complicat de mazgalit alt vas, eu pun orice oala din asta obisnuita fara manere de plastic

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Denisamada, si eu as opta tot pt wkd-ul 17-19 dec ca sa fie in spiritul Craciunului

Olga ce fain ca mergeti la zoo !! si eu as duce-o pe Alexandra dar in afara de circul care tocmai a poposit la noi in oras, nu e nimic entertaiment pt copii
A propos de circ : mare zarva in oras la megafoane ca a sosit circul acvatic in Deva ; ma tot gandeam eu cum o fi asta circ acvatic, or fi ceva acvarii mari sau unde stau pestii, ca doar nu fac jonglerii pe scena ?? No, m-a lamurit azi o mamica care s-a dus cu fiul ei : circul de fapt consta in acrobatii ale unor pirati si in pauza daca doresti poti vedea pestii si alte vietati marine in acvarii contra unei taxe suplimentare, aha !!

Mergi la inceput

Cami, nu e ''rauta'' Iulia, e perioada negatiei la ei acum, si Alexandra il avea ca favorit pe nu dar mai nou l-a adaugat si pe da insotit de inclinarea capului, e totala cum ne aproba ea !!
Cat despre loviturile la cap, doar nu crezi ca le face intentionat ca sa te enerveze pe tine, nu ? ei pur si simplu nu constientizeaza pericolul acum, am vazut si la gimnasta mea cum sare ea si in gol fara nici o treaba

Mergi la inceput

Kea, si noi am primit un metru pt piciorute dar ce nu m-am prins eu daca trebuie sa mai iau o marja dupa masuratoarea de acolo ?? adica ea pune piciorul in macheta aia si nu ajunge la linia cu nr 20 deci eu cred ca avem nevoie de marimea 20, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Cami, nu e ''rauta'' Iulia, e perioada negatiei la ei acum, si Alexandra il avea ca favorit pe nu dar mai nou l-a adaugat si pe da insotit de inclinarea capului, e totala cum ne aproba ea !!

Numai Adela e in perioada "da-da". La (aproape) orice intrebare, raspunde "da-da", dar tot ca ea face...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput