Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 23
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro La multi ani fericiti! Ilinca si Magdy Sophiphi si Gazulina ![]() Olga&Cristi ![]() Dodo&Dan ![]() Multe ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Aolica, ce de sarbatoriti

la multi ani! si de la mine

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Am vazut ca vorbiti de regrete. Daca ma intrebati acum vreo 1 luna jumate umpleam o pagina si nu mai terminam de vaicarit. Acum insa nu regret nimic, nici macar perioada mea neagra si depresiva, pentru ca tot ceea ce am trait m-a adus unde sunt acum. |
Da-da! Aprob pozitiv!Desi... stiu ce-i aia perioada "neagra si depresiva"...
A-propos de bucatareala, dupa cum m-am laudat ieri, am trecut la fapte. Costin plecase la Tgv, asa ca l-am asteptat cu "papa bun": "pui oriental" cu orez "a la Madi" si mufinshi cu dovleac (cum v-am spus, a trebuit sa ma limitez la ce aveam in tolba, ca nu aveam kef de iesit la cumparaturi). Costin a fost incantata, dar surpriza-surprizelor a venit de la Adelake, care a dat iama in blide si a haliiiiiit. Nu era tocmai bebelushabila mancarea (puiul destul de picant, legumele din orez - calite), dar...

Vazut pozici cu Sophia.

Iar suntem singure la noapte, ca-i motanul de (z)garda... iar dorm pe saltea... Adela doarme linistita ziua (daca doarme ziua) in camera ei, seara adoarme la fel de bine. dar peste nopapte se trezeste... si nu e kip sa mai pleci... asa dormim noi de o saptamana, in ultima parte a noptii, pe covorashul de langa patutzhul ei. Aseara a venit motanu'l de la Tgv cu un pat gonflabil, pe care l-a instalat la fata locului... ma simt ca pe saltea in cort.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Chato, Anaan, Bianca, Mireal pentru sfaturi/incurajari.Daca pentru asta tre' sa schimb ceva in relatia mea cu Jambo pe ici, pe colo si anume in punctele esentiale o voi face; m-am gindit si la o separare provizorie sau de care o fi; adica, intr-o prima faza, sa ma mut la ai mei; acolo, si mama si tata mi-ar prelua o mare parte din atributiile casnice si ar avea si cine sa-l distreze pe Ian in momentele in care as fi ocupata. Varianta asta nu se prea impaca cu viziunea mea despre rolul tatalui in viata copilului dar...om vedea noi cum a fi. Nu as face asta ca sa ma despart, nici ca sa creez o diversiune ci, pur si simplu pentru ca am nevoie de asta; eu il inteleg pe Jambo, dar el nu ma intelege pe mine pentru ca "zbuciumul meu launtric" pentru el...e mofturi de femeie care, daca n-are baiuri, si le creeaza ; el nu-i un om rau dar a crescut cu un tata autoritar si cu o mama supusa (acum decedata) si cu ideea ca problemele m u i ereshti ignorate sint probleme rezolvate |
ma tu ai tras cu ochiu' in casa la mine si acuma povestesti ce ai vazut!!!!! eu am o singura modificare la ce ai scris tu, si anume in loc de tata "autoritar" schimb cu tata " complet nepasator" (ccea ce poate fi muuuuult mai rau uneori)!!! in rest... nici eu nu puteam sa scriu mai bine de atat.
o
pentru tine, pentru ca nu cred ca e cineva aici care te intelege atat de bine ca mine.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Asa si acu ca tot am fost la locul asta de joaca am vazut ca au oferta pt Serbare de Craciun. Stiu ca acum sunteti prinse cu intalneala de decembrie dar mie mi s-a parut ff interesant si ar fi super sa ne strangem bucurestencele la asa ceva. Oferta la locul de joaca era asa 50 de ron/copil si 10ron/parinte si include: Pt copii: - locul de joaca la dispozitie cu scena pt dans , muzica, colide - Brad si Mos Craciun - un cadou din partea lor - meniu la alegere pt copii (de ex la ziua de nastere a fost pulpite de pui la cuptor cu piure) - apa /suc la discretie - durata petrecerii 3 ore siii nu mai stiu PT parinti: - pateuri si un suc/cafea Locul de joaca e super, e mare si are si sala de mese pt copii, si mese pt parinti si loc de fumat. Ce mai, mie mi-a placut si mai ales mi-a placut ideea. Stiu ca poate e cam mult ca pret dar ideea e super si daca ne organizam putem sa mai cautam si la alte locuri de joaca. In fine daca ne hotaram (si ar trebui sa ne hotaram mai repede ca la ei e super plin) trebuie sa alegem o zi sa o rezervam dinnainte si sa dam un avans. Asa ca fetelor Bucurestence si nu numai: Serbare de Craciun astept impresii si voturi. Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
Imi place ideea maxim, dar am niste intrebari:
- daca nu vin cu Victor imi dau aia mie pulpita si piure-ul?
- o data estimativa sa verific daca il pot aduce totusi pe Victor in Bucuresti?

_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas![]() Olga&Cristi![]() ![]() Sa va iubiti mereu, sa nu va plictisiti never (nici n-aveti sanse, zic si eu asa ca sa nu tac), sa ajungeti la pensie tot impeuna si tot indragostiti si, evident, la fel de frumosi. Pisik, cum mai e Ana? In afara de greva foamei, care s-a insinuat si pe la noi (dam vina pe masele)... |
La multi ani! 
A-propos de greva foamei, Adela a iesit de vreo saptamana, adik mananca aproape ca un copkil normal, mai nou ii plac foarte mult (si) borcanelele... Bine... si puiul oriental.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gaza22 spune:
Revin cu informatii despre Serbarea de Craciun, se pare ca e foarte aglomerat. Locul este Happy Planet, e pe soseaua Vergului aproape de Cora, au site si puteti vedea cum arata. Maine sun sa vad ce zile au libere (ca azi era inchis) sau macar zile in care sa fie doar alte mamici cu bebici si nu grupuri organizate de la scoli sau gradinite. V-am spus, locul e ff mare deci e exclus sa fim doar noi. Iar saptamana asta vreau deja sa fac rezervarea. Imi va trebui numarul exact sau aprox exact de participanti adica daca vin si taticii, daca mai chemati si alti prieteni cu voi etc, pt ca avansul este de 30% din valoarea totala. Apoi m-am gandit sa ne intalnim ca sa strangem banutii dar daca e mai greu sa ne potrivim cu programul o sa va dau un nr de cont si puneti banutii acolo.
Pana acum pe lista sunt: Oli, Pisik, Saby, Alina.n, Mireal, Gaza. Fiecare dintre voi e liber sa mai vina si cu prieteni sau rude cu bebei asta daca sunteti de acord. Ca zile disponibile momentan stiu doar ca pe 23 Dec ei inchid deci va trebui sa alegem o data inainte de aceasta. Astept inscrieri si propunere pt ora de desfasurare. Petrecerea dureaza 3 ore. Asa ca eu zic ca avem doua variante. Dimineata de la 11, e mai ok pt copii dar fiind in timpul saptamanii probabil unele mamici care lucreaza sau tatici nu vor putea veni asa ca ramane dupamasa eu zic de la 17.
Deci:
- astept inscrieri
- fetele deja inscrise dar si viitoare participante, cate persoane preconizati a fi (copii- adulti)
- e ok ora 17 ?
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus ?lexandra azi a stat mai mult pe afar decat in casa, de dimineata am plecat pana la casa la soacra mea unde s-a jucat cu pisica careia i-a dat constiincioasa de mancare si la final de bucuri s-a pus langa pisica sa-i dea un pusi, noroc ca am fost pe faza ; cand i-am sugerat sa o pupe in schimb pe buni nu a fost de acord, da'pe mata da !! |
Si Adela ii tot pupaceste pe blanoshii casei. Pe matza mai rar, ca nu prea sta aia la pupat, dar pe Toto, cum il prinde: "m(o)aaa"
Costin nu a fost surpins ca m-au apucat iar surprizele culinare, pana de curand faceau parte din dotarea standard.

A-propos de dotarea standard, tufetele cunoscatoare (sau tutatici cunoscatori), de skoda octavia tour vs noua skoda octavia ce ziceti?
Denisa-Madalina
fericita de
Gaza22 spune:
Gigelica
acolo se plateste in functie de numarul de copii si de adulti. Daca vii fara Victor platesti doar partea adultului adica 10 ron, daca vrei pulpita neaparat atunci trebuie sa platesti si partea copilului.![]()
Perioada estimativa ar fi 20- 23 decembrie. Ca in weekendul de dinnainte sunt fetele plecate la munte, iar pe 23 locul de joaca se inchide.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
denisamada spune:

ILINCA

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
MAGDY

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Sebastian(05.08.2003)
pentru sfaturi/incurajari.
; el nu-i un om rau dar a crescut cu un tata autoritar si cu o mama supusa (acum decedata) si cu ideea ca problemele m u i ereshti ignorate sint probleme rezolvate