Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, si asta am incercat; dar, daca sint acasa, nu sta numai cu mine; plinge si daca nu-l tin in brate cit timp e si sora mea in aceeasi camera cu noi. In primele 3 zile nu a stat cu sor-mea deloc, deloc; numai cu mine; de multe ori, am treaba la calculator si atit; nu pot face asta in casa si ma retrag la barul de peste drum Par nebuna? Si acum, tot la bar sint, in trening si cu parul vilvoi, ca asa a fost filmul si nu m-am putut imbraca: imi erau hainele in camera in care era Ian; nu mi se pare o abordare potrivita, cu atit mai mult cu cit, inainte, nu fugeam niciodata; intotdeauna ii explicam ca plec si ca ma intorc; dar acum NU MAI FUNCTIONEZA! Dintr-un copil vesel care nu plingea niciodata s-a transformat intr-un copilash plingacios si speriat iar eu mor cite un pic in fiecare zi.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Neata la pranz!

Aaaa Bianca eu nici nu ma gandeam ca ai fi mers la Sibiu cu tocuri, nici pe departe ci ma refeream la ce ai scris tu mai demult cu patania cu soldatii si tocul si apoi acu de curand cu unghii false. Adica la conceptul si imaginea de ansamblu ma refer, ca imi e foarte usor sa mi te imaginez in bocanci in excursie la Sibiu dar mi-e tare greu sa te vad asa office. Poate pt ca imi inspiri mai mult un spirit liber si nebunatic decat o tipa pe toace.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am avut o mie de tanti la curatenie dar:
1. NU-mi place ca toate fusharesc, chestie care ma scoate din sarite (tot de la nevroza mi s-o fi tragind? )
2. Nu am cind sa le chem si noi sa nu fim acasa; si cu noi acolo, mi se pare ca ma incurca Am hotarit sa renunt pina Ian va merge la gradi si eu la scirbici. Atunci, o sa-mi iau care sa-mi faca si curat si mincare ca sa fiu o...doamna

Jambo, ma ajuta sau, ma rog, asa considera el, in sensul ca mai sta cu Ian, dupa oa 19. Doua seri pe saptamina merge la baschet, motiv pentru care, in serile respective, nu-mi pot lasa treburile in regula pentru a 2-a zi. In restul serilor, petrece timp cu Ian dar SA FIU SI EU IN ZONA De obicei, mergem la un centru de joaca sau la cumparaturi sau, daca nu-i foarte frig, la plimbare. Apoi, acasa, ne jucam toti sau facem baie sau...sau... dar sa fiu si eu cu ei. Daca ii las singuri, Jambo sta pe canapea si se uita la Tv iar Ian se invirte printre picioarele mele, tragindu-ma de izmene Urmeaza sa-i cer o intilnire ca sa clarificam/stabilim niste chestii dar nu-mi pun mari sperante.

Nu vreau sa par Gigi-Contra si sa aduc contra-argumente la sfaturile voastre dar, de-a lungul timpului, am incercat cam orice e omeneste posibil, fara rezultat; cred ca de-aia am ajuns in starea asta de frustrare si neputinta. Nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac si cui sa zic

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

sigur ca nu se poate face curatenie cu tot familionul acasa. Cheam-o pe tanti cind esti sigura ca sora ta se poate duce cu copilul la un loc de joaca: parc, magazin etc. Dar nu renunta, e asa de bine sa intri in casa si sa te intimpine un miros de curat, de aer proaspat!
Spune-i sotului ca te "duci cu capul" daca nu se implica mai mult, drept pt care medicul te-a trimis la psy, dar tu stii exact cauzele si nu ai (inca) nevoie de altceva decit de ajutor... si ca nu vrei sa recurgi la pastile si alte minuni. Baga putin spaima in el, barbatii nu sint asa sentimantali ca si noi, ei sint maoi pragmatici, deci trebuie sa ii aduci probe (trimiterea aia) ca nu esti ok. Si dupa ce bagi spaima in el, sa nu iti fie mila ca se va plinge ca nu are timp, el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hait, am plecat la servici!
Pupaturi ina, capu sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

heloo, heloo,
intru si eu dupa o lunga absenta... nu ca as fi murit dar parca ma simt moarta , am intrat in ultimele 2 saptamani inainte sa plece sotul si parca imi vine sa plang zilic (fara sa ma vada )
Nu mai am chef de nimic, nici rabdare cu Stefan care este un Terminator, strica tot in cale, mi-a scos si plinta de la parchet, se chinuie iar la prize sa le scoata, le-a prins sotul in ciment , se urca pe campea- apoi scauneleul lui - apoi dulap - apoi chiveta (imi pare rau ca nu l-am filmat, noi ne uitam ca prostii la el sa vedem ce face)... nu stiu cum o sa ma descurc singura cu el... nu vrea jucarii si pace , doar daca stau eu pe covor cu el, dar cand mama naibii sa le fac pe restul ??? Vorba Innei am intrat si eu intr=o stare de nevroza .

Mai nou, ieri am aflat ca fina mea a vrut sa se sinucida, are 3 copii (1 an, 4 si 8 ani), un sot care are amanta la capitala si face naseta in week-end (el sta cu ma-sa de juma de an)si nu o ajuta cu bani, are datorii la intretinere, sta cu chirie etc, etc... am chemato pe la mine dar e asa inchisa ca greu scot o vorba de la ea . Ce as putea face sa o incurajez ? Din pacate are antecedente cu sinucideri in fam. (mama ei). Nu prea are la cine sta iar cine a mai ajutato nu poate la nesfarsit.

Eh, nu sunt vesti prea bune, nu ? Bine ca suntem sanatosi...

Va pup si sa ma scuzati daca intru mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Buna,La Multi Ani Ilinca!La Multi Ani Magdy!Olga si Cristi, sa fiti fericiti impreuna!Gaza, ne inscriem si noi la serbarea de craciun.Bianca, ce super v-ati distrat.Inapreda, poti merge si la un psiholog sa vorbesti cu el sau vb cu Pisik.Am vazut ca ea s-a relaxat dupa ce a fost la cursuri.Si eu am momente cand ma stresez si imi vine sa o iau pe aratura dar incerc sa ma calmez.Le fac cand pot si cat pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Am vazut acum pozele de la Alba, foarte frumos, ca de poveste.Si pensiunea trimisa de Annan arata bine si nu e nici scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Wooow Alina deja esti in saptamana 24 Super

Cum te mai simti?

Olga, mamica lui David iepurasul

Sunt bine multumesc de intrebare, cu ceva dureri de oase dar trec ele dupa nu?

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, Anaan, Bianca, Mireal pentru sfaturi/incurajari.

Prioritatea mea nr. 1 este sa-i re-creez lui Ian un ambient securizant; sa fie din nou vesel, jucaus si increzator. Daca pentru asta tre' sa schimb ceva in relatia mea cu Jambo pe ici, pe colo si anume in punctele esentiale o voi face; m-am gindit si la o separare provizorie sau de care o fi; adica, intr-o prima faza, sa ma mut la ai mei; acolo, si mama si tata mi-ar prelua o mare parte din atributiile casnice si ar avea si cine sa-l distreze pe Ian in momentele in care as fi ocupata. Varianta asta nu se prea impaca cu viziunea mea despre rolul tatalui in viata copilului dar...om vedea noi cum a fi. Nu as face asta ca sa ma despart, nici ca sa creez o diversiune ci, pur si simplu pentru ca am nevoie de asta; eu il inteleg pe Jambo, dar el nu ma intelege pe mine pentru ca "zbuciumul meu launtric" pentru el...e mofturi de femeie care, daca n-are baiuri, si le creeaza ; el nu-i un om rau dar a crescut cu un tata autoritar si cu o mama supusa (acum decedata) si cu ideea ca problemele m u i ereshti ignorate sint probleme rezolvate Of nu mai intru in detalii ca nu-mi place

Gina lu' Ian
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

La multi ani fericiti!

Ilinca si Magdy

Sophiphi si Gazulina

Olga&Cristi

Dodo&Dan

Multe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput