Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Anaan gata ne-am hotarat!!! Data viitoare cand mergem la Deva, obligatoriu venim sa vizitam cetatea. Este foarte frumos acolo. Voi ati fost cand era un eveniment anume sau este mereu atmosfera de sarbatoare acolo?
Olga, mamica lui David iepurasul 

alina.n spune:
Gaza am vazut sugestia ta in legatura u petrecerea de craciun, ne-ar tenta si pe noi daca vom fi in Bucuresti atunci(inca nu am facut planuri) , depinde si de mine cum ma voi simti cu sarina caci o sa am un ditamai burtoiul![]()
mami de
Naty (10.04.2009) si
24+ cu
Alex
olishka spune:
Wooow Alina deja esti in saptamana 24
Super
Cum te mai simti?
Olga, mamica lui David iepurasul 

Bianca2503 spune:
Daca exista ceva in tara asta care tebuie valorificat/viitat/ preentat turistilor/marketat atunci acel ceva este Translivania, de fapt APusenii.
Spun asta pentru ca atunci cand m-am plimbat cu spaniolii asta am constatat. In fiecare satuc din Apuseni exista cate o biserica fortificata. Biserica ce este de fapt o catedrala cu concerte de orga si pivnite cu vinuri vechi. Fiecare dintre ele are o istorie stiuta de putine persoane si multe sunt inscrise in Patrimoniul Unesco
Langa Sibiu imi plac mult Cisnadioara si Biertan.
Nu zic ca Sighisoara nu e frumoasa (la cetate ma refer) dar este mult prea comerciala.
Daca tot sunteti curioase si dornice de vizite medievale eu zic sa faceti intalnirea deiarna tot la Domeniul Dracul-Danes si de acolo aveti multe cetati si biserici fortificate.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Coca face capu' praf! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cam asa se caracterizeaza weekend-ul meu. Am revenit de la Sibiu. Evenimentul a fost suuuper, traseul demetial, vremea beton iar noul Touareg genial. Imi venea sa ii intreb pe baieti:"unde lasbanii si unde semnze?" asa de tare e masina. Le-am povestit baietilor cum e treaba cu aparatul de aerosoli si s-au virusat toti cu "coca face capu' praf". Vineri si sambata seara am stat numai prin baruri. Sambata am fost zmee chiar. Am inceput bautul la 5 dupa-amiaza dar, dupa 2 beri afumate un Campari Mojito si 2 Long Island Ice Tea m-am retras in glorie ca incepeau sa-mi amorteasca membrele. Sibiul este un oras care merita toti banii. E frumos, curat, carciumile si restaurantele sunt super (unele cu muzica live cum a fost barul in care am fost noi- Atrium pe numele sau) si de abia astept sa ma intorc acolo. Sambata seara am scapat ca vaca-n lan. Cand au mai auzit oamenii ca am si copil acasa au inceput sa ma intrebe cati ani am Sincera sa fiu am ras atat de mult si m-am simtit atat de bine incat nu stiu ce sa va povestesc mai intai si ce sa va spun. Poze nu am, adica eu personal nu am facut, dar Papparazzo de la eveniment are mii asa ca imi voi parven si mie. The main idea is: Coca* face cau praf!!! *Coca poate fi: alcool, tutun, gasca faina, muzica buna si orice altceva va face pe voi sa va "pierdeti" putin timp |
bravo, vad ca nu ai pierdut timpul la Sibiu

Si mie imi place mult Sibiul.
Bianca2503 spune:
...si MOldova e frumoasa si valoroasa cand e vorb de manastiri.
Ca peisaj insa, Apusenii bat tot.
Ela78 spune:
[quote
| citat din mesajul lui Bianca2503 Coca face capu' praf! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cam asa se caracterizeaza weekend-ul meu. Am revenit de la Sibiu. Evenimentul a fost suuuper, traseul demetial, vremea beton iar noul Touareg genial. Imi venea sa ii intreb pe baieti:"unde lasbanii si unde semnze?" asa de tare e masina. Le-am povestit baietilor cum e treaba cu aparatul de aerosoli si s-au virusat toti cu "coca face capu' praf". Vineri si sambata seara am stat numai prin baruri. Sambata am fost zmee chiar. Am inceput bautul la 5 dupa-amiaza dar, dupa 2 beri afumate un Campari Mojito si 2 Long Island Ice Tea m-am retras in glorie ca incepeau sa-mi amorteasca membrele. Sibiul este un oras care merita toti banii. E frumos, curat, carciumile si restaurantele sunt super (unele cu muzica live cum a fost barul in care am fost noi- Atrium pe numele sau) si de abia astept sa ma intorc acolo. Sambata seara am scapat ca vaca-n lan. Cand au mai auzit oamenii ca am si copil acasa au inceput sa ma intrebe cati ani am Sincera sa fiu am ras atat de mult si m-am simtit atat de bine incat nu stiu ce sa va povestesc mai intai si ce sa va spun. Poze nu am, adica eu personal nu am facut, dar Papparazzo de la eveniment are mii asa ca imi voi parven si mie. The main idea is: Coca* face cau praf!!! *Coca poate fi: alcool, tutun, gasca faina, muzica buna si orice altceva va face pe voi sa va "pierdeti" putin timp |
Da, si noi sambata seara ne-am betivit
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Postez pe masura ce citesc, sa nu uit ceva... Chato, ce patzanie cu pogonicea!! Si Sophitela merge fara grija noastra, rar ce se uita-n spate, de-aia stam cu ochii pe ea de numa, ca e ca prasnelu':))) M-ai dat gata cu solutia aia de impermeabilitate!!! Exista asa ceva?! Habar n-aveam si am 5 perechi de cizme de piele-ntoarsa pe care le feresc de ploaie si zapada, deci apuc sa le port prea putin Deci: ce anume sa cer si unde?...Si chiar devin reziste la umezeala? Nu li se strica aspectul dupa ce dai cu solutia aia? Vreahahau si iooo...Tufete, voi ati folosit asa ceva, este pe la noi?mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
uite-aici cum arata, tre sa fie si in ro
http://www.4-pieds.com/img/p/1912-8518-large.jpg
In general se gaseste la magazin de pantofi, ia vezi pe la leonardo. Io am o pereche de cizme in piele intoarsa (neagra) si am mers cu ea pe ploaie (dar nu erau balti inca pe jos, doar ploua) si a fost ok. Nu stiu cum e pt culori deschise, da incerci tu si ne spui si noua.
ps
merge si ca produs de intretinere pt geci de piala.
Bianca2503 spune:
Cata destrabalare, ELA.
Dar daca mai tii minte si ordinea si modelul de vin inseamna ca v-ati tinut bine si v-ati retras in glorie![]()
inapreda spune:
Hola tufete cucuiete,
Scuze ca am fost "surda" si "muta" in ultima vreme dar trec printr-o perioada super nashpa, aparent fara motiv. Am fost si la medicul de familie care m-a diagnosticat cu "nevroza" si mi-a dat trimitere la psihiatru 
Prefer sa nu intru in detalii; oricum, ma simt coplesita si ma indoiesc ca Mama Psihiatrilor de-ar fi, mi-ar putea organiza mie timpul si sa-mi faca mincare si curatenie ca sa ma pot eu dedica lui Ian.
Trec cam prin ce trece Olga: pur si simplu, simt ca nu ma mai descurc, ca nu mai fac fata indeletnicirilor cotidiene si ca singurul care are de suferit este Ian. De o saptamina am inceput o activitate care, pentru moment, ma tine ocupata de dimi' pina la ora 15. In acest timp, Ian sta cu sor-mea. Ian cind o vede, plinge instantaneu si nu mai vrea sa plece din bratele mele. Mie imi vine sa mor. CRed ca nici daca l-as duce la gradinita nu ar face asa urit. Eu ma simt cu miinile legate. Ma simt vinovata ca, poate, ar fi trebuit sa mai amin, pina Ian ar fi fost pregatit pentru gradi. Am luat, insa decizia asta SI pentru ca Ian a mai stat ocazional cu sor-mea (care are un baietel cu un an mai mare) si se distrau de minune iar Ian era incintat de compania ei. Sor-mea a ramas fara servici si mi s-a parut solutia ideala in toata nebuneala cu bona versus gradi versus mama nebuna acasa. (Fac o paranteza: atitudinea Georgianei mie mi s-a parut deplasata, ca sa golosesc un eufemism, desi Georgiana mi-e draga
)
No, am facut un talmes-balmes, am fost si incoerenta si mi-am pierdut si ideile ![]()
Ca sa inchei, va mai zic ca simbata am avut nunta si duminica botez iar eu am ales sa stau acasa cu Ian; s-a dus numai Jambo, tocmai ca sa stau cu Ian; a fost ok dar azi cind a venit sor-mea....jale; mai rau ca intotdeauna, ii curgeau lacrimile siroaie, avea o disperare in priviri si ma fixa cu privirea cersind parca mila 
Colac peste pupaza, de cind am acest program, Ian nu se mai culca seara decit dupa miezul noptii; si asta-i un motiv de disperare pentru mine pentru ca sint constienta ca nu-i program normal pentru un copil de 1 an si jumatate. LUi ii e somn de pe la orele 21, ca de obicei dar, in ciuda eforturilor mele, nu adoarme 
Hai ca v-am facut capul calendar cu tinguirile mele ![]()

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian