Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANAAN, suuuuuuuuuuuuuuuper poze. Iar Andrei frumos rau de tot.
LOcul este bestial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ai, Bianca, ce dor mi-ai facut de-o distractie de-aia!! Asa voi sarbatori intzarcatul, cand va fi! Si io m-am indragostit de Sibiu, desi am stat asa putin acolo, da' crashmele, cate-am vazut, toate au fost dementiale!!
Tufete, multumesc mult de urari!!
La Multi Ani, Magdyi!
Gaza, ce fain suna petrecerea de Craciun!
Tre sa plec ca Phiphi urla dupa Tom si Jerry!! E f. f. nervoasa, ma teeeem!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

ana unde tu e locul ala?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

LA MULTI ANI ILINCA

LA MULTI ANI MAGDY

si LA MULTI ANI OLGA & CRISTI

Mergi la inceput

Asa, acum va urez si eu buna dimineata!

Gazza ne bagam si noi la serbarea de craciun. Chiar nu veniti la munte ?

Annan acum am vizionat pozele care sunt absolut superbe, iar rasul lui Andrei e atat de dulce .

Noi suntem bine acum, Maia nu a mai facut febra deloc din noaptea aia de cosmar. Nu stiu ce sa fac pt. ca s-a manifestat foarte ciudat, "rosul asta in gat". Adica a facut febra atunci si de dimineata cand inca nu trecusem pe tratament cu antibiotic si pana in prezent nu mai are absolut nimic, pana si nasucul este aproape desfundat. Sa-i mai dau antibioticul. Azi facem 3 zile de administrare ar trebui sa-i dau 5 dar nu stiu ce sa fac. Parca a trecut prea repede si prea din senin ca sa fie puroi in gat. Fetele care sunt patite spuneti-mi cum sa procedez.

Mergi la inceput

Bianca sa va fie de bine distractia , asa am patit si eu dupa ce ne-am intors de la Roma, am prins din nou gustul iesirilor asa incat sambata asta mergem in club la petrecere mascata de halloween . Abia astept, mi-am luat peruca verde si o pereche de cornite negre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Wooow Anaan ce frumos este acolo unde ati fost...da unde este? Andrei este un scump!!!

Saby ma bucur ca sunteti bine

Gatat operatiunea mic dejun la pat. Sot foarte incantat. Normal ca nu stia ca astazi este ziua noastra .Ma intreaba :"Da ce azi este ziua mea?", "Nu, a noastra!"

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

ana unde tu e locul ala?

dragastoasa de Dragos

E cetatea medievala Alba Carolina. E in Alba-Iulia. Este foarte, foarte frumos, nu exagerez. Mie imi plac mult cetatile medievale, iar aceasta face fata cu brio oricarei cetati medievale europene. A fost restaurata, respectandu-se toate normele; imi place ca inclusiv restaurantele din incinta trebuie sa se ridice la anumite standarde: sa arate medieval etc. Acum doua saptamani au vizitat-o ambasadorii straini din Romania, oamenii au fost sincer impresionati, in loc de o vizita de o ora, au stat vreo patru, ceea ce spune multe. Daca aveti ocazia, vizitati-o, merita! Si, Bianca, sunt si niste puburi care ti-ar placea, daca ti-au placut alea din Sibiu!
Poate v-am trezit interesul si la vara facem o intalneala in zona Apuseni-Alba-Iulia

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Edit: am uitat sa va zic ca in incinta este un centru de echitatie; in plus este in reconstructie si amfiteatrul, unde se vor organiza spectacole, turniruri etc. Pe cuvant ca sunt entuziasmata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gatat operatiunea mic dejun la pat. Sot foarte incantat. Normal ca nu stia ca astazi este ziua noastra .Ma intreaba :"Da ce azi este ziua mea?", "Nu, a noastra!"

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga, da' trebuie sa recunosti ca ai un sot tare simpatic!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ILINCA
La multi ani, tufata filosoafa! Sa fii fericita cu familia ta frumoasa si sa va inseninati zilele reciproc.

MAGDY
Sa te bucuri de copiii tai... si ei de tine!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

La multi ani si de la mine!!

mami de Naty (10.04.2009) si 24+ cuAlex

Mergi la inceput