Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
Salutare!

La multi, multi ani fericiti impreuna, Olga si Cristi!

Azi tanti vine abia la 11, asa ca am o dimineata intreaga in compania lui Andrei
. Ne-am jucat si ne-am dragalit pe cinste si acum am zis sa ma rasfat si cu o raita pe forum.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Haha, ce mancacila e David!!
La Sophiphi cred ca ce-ai zis tu acolo ar fi portia pe o saptamana:)))
De surpriza nu stiu ce sa zic...sa-l scoti la un restaurant mishto? Nu-mi vine alta idee...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ILINCA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa ai parte de tot ce iti doresti tu pe langa multe perechi de pantofi/cizme/etc si sa ramai la fel de vesela si tonica cum te stim !! ![]() ![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La multi ani si de la noi, Ilinca! Multe bucurii si multe tacaneli inainte

Oliska, casa de piatra si peste 50 de ani

Cit despre cadou, hmm, cumpara-i un portofel/stilou/fular/pulovar/cognac+havane/bilete spectacol(meci) etc.
Anaan spune:
Gaza, cum sa nu veniti la intalneala?!!!
Ce frumoasa ideea cu serbarea de Craciun
; noi am fost anul trecut la asa ceva si a fost si pe placul picilor, si al adultilor.La noi nefiind centre de joaca si alte asemenea, ne-am strans un grup de prieteni cu copii cam de aceeasi varsta, am inchiriat o sala de spectacole de la o gradi particulara, am avut mos care a impartit cadourile (le-am cumparat tuturor copiilor jucarii identice, sa nu se iste vreun conflict) si un grup de colindatori, iar pentru rontait am luat noi una, alta. Sa vedem daca mai repetam figura
si anul acesta.
Anaan spune:
Va las niste poze cu o zi de toamna intr-un loc cu adevarat frumos, desi merg des acolo, chiar nu ma satur http://picasaweb.google.com/105307725673140099193/Toamna2010#5531256518936308290
olishka spune:
Ilinca sa ai o zi frumoasa, frumoasa 
Multumesc fetelor de urari si de idei
O sa sun acum la un restaurant dragut sa fac rezervarea, doar ca am un pic emotii caci nu stiu daca are ceva treaba barbata-miu diseara sau nu.
Pana atunci ma duc sa-i pregatesc micul dejun la pat ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ilinca_M. spune:
Hehe, acum am vazut ca si Olishka s-a gandit la restaurant:)))
Monnvas, dar de ce e asa nemonti salata, fiindca-i cu cartofi? Eh, io zic ca n-are ce sa ingrase, is numa legume, deci e disociat, clar
(atata ca io in prima zi am bagat cu paine
)
Novus, si io-s aproape maniaca cu gatitul de cand cu atatea retzete:))) Si nu m-am saturat: mai vreau retzete legumesti! (sau cu paste; am notat si gorgonzola
)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
olishka spune:
Gaza super ideea cu serbarea. Noi sigur ne bagam
Mi se pare f ok si pretul.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
Novus si excursionistele vesele, stiu ca voi ati mai fost la Moeciu si ca aveti idee ce pensiuni sunt pe acolo, dar indraznesc sa supun atentiei domniilor voastre
si asta http://www.podulturcului.com/index.htm , noua ne-au recomandat-o niste prieteni, n-am fost personal, dar mie mi s-a parut ca merita o privire.
Va pup, ma duc la rasfatat copilul, ca, dupa ce vine tanti, ma asteapta o zi lunga de meditatii si scris.
Bianca2503 spune:
Am vazut ca vorbiti de solutie pentru "waterproof". Asa ceva se gaseste la magazinele de muntzomani. Aici in Bucureti sigur au la Himalaya sicred ca si la Decathlon.