Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Acu in alta ordine de idei:

Cuscra,Monnvas bafta la activitatile intelectuale.
Anamariame muuuulta sanatate Evei sa scapati oadata de probleme
Olga si Cristi La Multi Ani! sa va iubiti mereu ca acum si sa traiti viata din plin. Olisor scuze ca n-am raspuns la tel am fost cam aiurita zilele astea si mi-am uitat telefonul ba acasa cand eram plecata, ba in masina...etc.
Bianca sa-ti fie de bine petrecerea. Si mie mie- dor de cateva zile fara Mitzi. Cand mai mergem la Sibiu va dam de stire poate va mai corupem la o iesire. Aaaa si sa nu te superi pe mine da eu chiar nu mi te pot imagina pe tocuri si cu unghii false asa ca pls daca ai o poza de exemplificare ar prinde bine imaginatiei mele blocate.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Pt fetele care ne-au intrebat cum ne simtim:
Noi suntem super, chiar din prima zi de tratament ne-a trecut raguseala si acum vad ca si respira mai bine. Am aplicat si sfatul Dr si am facut atmosfera mai umeda in casa (in special in dormitor) ca deja scazusem cu mult sub gradul de confort acceptat.
Denisa daca iti spun ca i-a placut sa faca aerosoli si ca isi lua singura mascuta sa respire ma crezi? A stat si 10 minute fara sa miste. Cred ca a contribuit mult faptul ca, inainte cu vre-o saptamana l-a vazut pe baietelul unor prieteni ca statea cuminte si nu patea nimic(baietelul e mai mare, 3 ani). Asa ca atunci cand a vazut despre ce e vorba stia deja si era chiar incantata ca poate sa faca si ea. Bine ca am aerosolizat si ursuletul si papusa si pe tati si pe mami dar m-a surprins sa vad ca ii place si baga nasucul si tragea adanc in piept sau isi potrivea masaca ca sa respire mai bine. Eu am zic a probabil si simte ca-i face bine ca altfel nu-mi explic, mai ales ca ea nu are stare nici 5 secunde.

ah si sa nu uit Multa Sanatate si Mayutei si multa putere lui Saby ca stiu ce rau e cu febra mare si puroi in gat. Pupici sa treaca repede.

aa si mi-am mai adus aminte ceva Ilinca sosetele cu otet nu se uda doar cu otet ci otet diluat cu apa si apa nu trebuie sa fie rece ci normala la temp camerei din sosete nu trebuie sa curga apa dar nici stoarse de tot nu trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Si inca o problema spinoasa. Intalnirea Din Decembrie. Novus in primul rand daca ai inceput sa cauti cazare a trebui sa excluzi Vila Bran pt ca acolo nu se poate urca cu masina pe timp de iarna. Sau daca se poate, e ff greu si Marius zicea ca voi cu masina voastra sigur nu veti putea chiar daca au cei de acolo grija si dezapezesc si dezgheata, drumul la vilele de sus si la restaurant e ff stramt si ffffff abrut.

Siiii.......nici nu-mi vine sa scriu.....noi nu venim.

Gata fug pana nu dati cu paru.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

GAZA,dar nu-ti imagina ca am facut parada modei la Sibiu.Am stat in bocanci pentru ca evenimentl era de offroad iar tcurile ar fi fost de rasul lumii in peisaj. Toata lumea era echipata de munte ca sa zic asa. Daca tot esti familiarizata cu zona Sibiului, tfraseul a fost: Hotel Continental- Crint(prin Saliste)- Gura Raului- Pensiunea Mai- Sibiu.

Cat despre unghii...hmmm...nu va imaginati ca sunt cine stie ce. Sunt scurte (desi false)si nu au nicio culuoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Ilinca.M
Magdyi

sa fiti sanatoase, frumoase si vesele mereu.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Gaza ma bucur ca sunteti bine si nu mai este bolnavioara Gazulina. Si lui David ii place la aerosoli, dar v-am povestitca nu mai gasesc o piesa si-mi vine sa ma bat
Cum adica nu veniti la munte? Nu se poate asa ceva

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Sa va povestesc despre gradinita

Astazi a fost mult mai bine. I-am tot repetat de dimineata ca mergem la gradinita si n-a avut nimic de obiectat, nici macar cand l-am urcat in masina. A inceput sa chitaie cand am ajuns in parcare la masina, dar nu cu istericale. Cand am urcat in masina nu mai urla si nici nu se mai zbatea si la fel cand am intrat pe usa n-a mai plans, doar maraia un pic. Astada premiera Ei, dupa ce i-am dat geaca jos a inceput sa planga, se mai calma pt cateva secunde si iar il apuca plansul. Asa ca l-am lasat plangand, dar a fost mult mai bine decat zilele trecute. Operatiunea gradi merge din ce in ce mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Postez pe masura ce citesc, sa nu uit ceva...
Chato, ce patzanie cu pogonicea!! Si Sophitela merge fara grija noastra, rar ce se uita-n spate, de-aia stam cu ochii pe ea de numa, ca e ca prasnelu':)))
M-ai dat gata cu solutia aia de impermeabilitate!!! Exista asa ceva?! Habar n-aveam si am 5 perechi de cizme de piele-ntoarsa pe care le feresc de ploaie si zapada, deci apuc sa le port prea putin Deci: ce anume sa cer si unde?...Si chiar devin reziste la umezeala? Nu li se strica aspectul dupa ce dai cu solutia aia? Vreahahau si iooo...Tufete, voi ati folosit asa ceva, este pe la noi?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Chato, tu la cate grade ai copt prima praji? Si cat timp? Mie imi trebe info exacte. Si fii cu ochii pe pogonici!

Keutu cheliutu

kea, scrie tot acolo, la praji, nu citisi tu antena se pune la 180°C timp de 45 min. Daca o vrei mai rumena o pui la 200-210°C, da nu mai mult ca o strici.

Mergi la inceput

Da, da Chato...baga detalii despre solutia minune caci si pe minema intereseaza

Mergi la inceput