Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 16
Monnvas spune:
BIANCA iti dai seama ce misto o sa fie peste cativa ani cand o sa ciocneasca si Vladmir cu voi o bere? 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Stiu ca ati rezolvat problema...insa, gandeste-te si tu, problemele alea cu electricitatea fac parte din istoria voastra de cuplu, nu trebuie uitate...deci, ia-i niste lita!!!( in acest fel o sa-ti aduci si tu aminte, la momentul aniversar Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Auzi, nu mai bine ii fac niste catuse de litza sa il prind de patul din foer forjat (pe care NU mi l-a luat)?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Ana, da' vad ca amandoua avem un chef de viata academica...
Am ramas noi la buhuhu?
Chiar: BUHUHU!
(cica maine dim am meditatii
)
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
Deci BuHUHUHU!
M-am distrat tare, da! Si chiar ca uitasem cum e. Partea nasoala e ca mai vreau.
Deocamdata cred ca ma bag la somn, sa-mi refac fortele
.
Pupez
Anaan spune:
Buhuhu, tovarasa de suferinta!
Acum chiar ma duc la 
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Edit: Bianca, buhuhu si tie!
Monnvas spune:
No, atunci noapte buna si voua.
Bianca, o sa mai ai ocazii de-acum incolo, numa' bine a prins si mama ta experienta cu Vladimirescu.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Gaza22 spune:
He, he, chiar am intrat la spartul targului. Daaar chiar de e cu intarziere
La Multi Ani ! Dulcea mea Sophiphi
Sa cresti mare si sanatoasa si sa ne incanti mereu cu dansuri cat mai sofisticate si cu zambetul tu dulce.
La Multi Ani Ilincuto!
sa ai parte de o tot ce-ti doresti tu mai mult pe lumea asta, sa te lovesti de noroc din cand in cand si sa mai vii la intalniri cu noi si cand om fi babe si fetele vor merge in club
MUUUUUULTI 

si

pt frumoasele fete din Nord.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
La Muti Ani! Magdy
si cu intarziere La Multi Ani! Eva si muulta, multa sanatate
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Asaaa, acu sa multumim si noi fetelor care ne-au urat si celor care nu ne-au urat dar s-au gandit la noi. Gaza mica a petrecut super, majoratul, desi noi n-am organizat nimic dar s-a potrivit ca am fost invitati la ziua unui baietel. Petrecerea s-a desfasurat la un loc de joaca iar Gaza mica s-a distrat de minune, a dansat pe scena printre baloane, baloane de sapun si confetii, s-a cocotat pe toate bazaconiile de acolo, a suflat si in lumanari. Ce mai, o fericire pt ea. Iar dupamasa am continuat petrecerea cu o vizita la strabunici si tura doi de joaca cu sarbatoritul la el acasa. (Cuscra stai linistita ca nu tradam legamantul fata de Dei Dei. Da ce sa-i faci daca in jur sunt numai baieti. Hehe si acu pot sa zic ca din fericire Gaza ii cafteste nu-i mai pupa)
.
Primul Anisor 
Gaza22 spune:
Asa si acu ca tot am fost la locul asta de joaca am vazut ca au oferta pt Serbare de Craciun. Stiu ca acum sunteti prinse cu intalneala de decembrie dar mie mi s-a parut ff interesant si ar fi super sa ne strangem bucurestencele la asa ceva. Oferta la locul de joaca era asa 50 de ron/copil si 10ron/parinte si include:
Pt copii:
- locul de joaca la dispozitie cu scena pt dans , muzica, colide
- Brad si Mos Craciun
- un cadou din partea lor
- meniu la alegere pt copii (de ex la ziua de nastere a fost pulpite de pui la cuptor cu piure)
- apa /suc la discretie
- durata petrecerii 3 ore
siii nu mai stiu
PT parinti:
- pateuri si un suc/cafea
Locul de joaca e super, e mare si are si sala de mese pt copii, si mese pt parinti si loc de fumat. Ce mai, mie mi-a placut si mai ales mi-a placut ideea. Stiu ca poate e cam mult ca pret dar ideea e super si daca ne organizam putem sa mai cautam si la alte locuri de joaca. In fine daca ne hotaram (si ar trebui sa ne hotaram mai repede ca la ei e super plin) trebuie sa alegem o zi sa o rezervam dinnainte si sa dam un avans.
Asa ca fetelor Bucurestence si nu numai: Serbare de Craciun astept impresii si voturi.
Primul Anisor