Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fug la !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mama da ce chefuim azi

ILINCA
MAGDY

LA MULTI ANI FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

ILINCA
La multi ani, Ilinca! Sa ai nenumarate motive sa te simti si sa fii fericita si sa nu-ti pierzi umorul inconfundabil, ca suntem totally addicted!

MAGDY
Multa fericire, mamica inimoasa si curajoasa!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA...

LA MULTI ANI draga noastra ILINCA!!! Sa ramai la fel de vesela si optimista!!!

LA MULTI ANI MAGDY Sa fii fericita

Sa inceapa petrecerea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaan, am rezolvat draga problemele electrice. E adevarat ca a fost shpaga cam mare, daca era sotz acasa siiigur cereau smenarii mai putin, dar asa, m-au vazut ia o pauzare sola si cu un copchil in brate, si-au dat seama ca n-am loc de intors.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Eu am o dilema sa-i spun la sot ca e ziua noastra maine (caci altfel raman fara cadou ) sau sa-i fac surpriza si apoi sa-mi cer singura cadoul ? Parca suna mai bine a doua varianta, nu?

Mergi la inceput

Novus, inca nu pot zice cand aterizam, ca-i chiar complicata treaba

Miha, merci de PM, rezolvasem problema, ca am gasit pe Google cum se administreaza si am reusit sa vorbesc si cu dr.Da' sunt recunoscatoare ca te-ai gandit la mine!Pe mess sa stii ca nu prea intru, da un semn pe forum cand intri tu si atunci sosesc si eu la schimbul de poze.

Ma duc la, ca maine, mai mult de nevoie decat de voie, trebuie sa ma apuc serios de scris. Chiar, Monnvas, viata academica ne-a trebuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Coca face capu' praf!

Cam asa se caracterizeaza weekend-ul meu.

Am revenit de la Sibiu. Evenimentul a fost suuuper, traseul demetial, vremea beton iar noul Touareg genial. Imi venea sa ii intreb pe baieti:"unde lasbanii si unde semnze?" asa de tare e masina.

Le-am povestit baietilor cum e treaba cu aparatul de aerosoli si s-au virusat toti cu "coca face capu' praf".

Vineri si sambata seara am stat numai prin baruri. Sambata am fost zmee chiar. Am inceput bautul la 5 dupa-amiaza dar, dupa 2 beri afumate un Campari Mojito si 2 Long Island Ice Tea m-am retras in glorie ca incepeau sa-mi amorteasca membrele.

Sibiul este un oras care merita toti banii. E frumos, curat, carciumile si restaurantele sunt super (unele cu muzica live cum a fost barul in care am fost noi- Atrium pe numele sau) si de abia astept sa ma intorc acolo.

Sambata seara am scapat ca vaca-n lan. Cand au mai auzit oamenii ca am si copil acasa au inceput sa ma intrebe cati ani am.

Sincera sa fiu am ras atat de mult si m-am simtit atat de bine incat nu stiu ce sa va povestesc mai intai si ce sa va spun.

Poze nu am, adica eu personal nu am facut, dar Papparazzo de la eveniment are mii asa ca imi voi parven si mie.

The main idea is:

Coca* face cau praf!!!

*Coca poate fi: alcool, tutun, gasca faina, muzica buna si orice altceva va face pe voi sa va "pierdeti" putin timp

Mergi la inceput

Bianca BRAVO Ce ma bucur ca te-ai distrat!!! Ai si uitat cum e, asa-i? Acum cred ca ai venit cu forte proaspete

Fug la somn!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Anaan, am rezolvat draga problemele electrice. E adevarat ca a fost shpaga cam mare, daca era sotz acasa siiigur cereau smenarii mai putin, dar asa, m-au vazut ia o pauzare sola si cu un copchil in brate, si-au dat seama ca n-am loc de intors.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Stiu ca ati rezolvat problema...insa, gandeste-te si tu, problemele alea cu electricitatea fac parte din istoria voastra de cuplu, nu trebuie uitate...deci, ia-i niste lita!!!( in acest fel o sa-ti aduci si tu aminte, la momentul aniversar, de spaga data si o sa mormai printre dinti niste cuvinte mestesugite, asa incat M. o sa fie definitiv cucerit de poezia fiintei tale!

Mergi la inceput