Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 14
Monnvas spune:
io data viitoare am nunta de cupru, ce-i iau? Fur niste cablu de la irigatii?
EDIT: uite ce trebuia sa primesc eu in aprilie:
6 ani
Cadoul traditional: fier
Idei grozave de cadouri:
• O tigaie, daca ii place sa gateasca (sa ii dau cu ea in cap cand intarzie)
• Un pat din fier forjat
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Olga, ia-i un maiou
...cred ca ar ramane paf saracu', la intalnirea romantica, ochi in ochi cu iubita-i sotie, deschide cadoul siiii...un maiou ( ca sa nu zic maieu!)
Acum, revenind la lucruri serioase, o cina la un restaurant dragut mi se pare frumos, io zic sa adaugi ca ingredient si o felicitare ( stiu, pare asa un cliseu) in care sa-i scrii ce simti pentru el...nu pomposenii, pur si simplu, doua, trei cuvinte din suflet...eu zic ca ar avea efect!Sau, si mai fain, il pui maine pe David sa deseneze
ceva pe o foaie si apoi pe verso scrii tu ceva frumos pentru Cristi si uite asa se alege cu un cadou minunat de la cele mai iubite fiinte din viata lui!
Novus, Andrei a pupat pe bot pisica lui socru-meu![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:

ILINCA

Sa ai parte de tot ce iti doresti tu pe langa multe perechi de pantofi/cizme/etc si sa ramai la fel de vesela si tonica cum te stim !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Doamne fetelor ce m-ati mai distrat cu hamacul, tigaia si maioul ![]()
Sincer, nu prea imi place sa scriu felicitari si cuvinte siropoase...cred ca pica asta 
va multumesc pentru idei 
Olga, mamica lui David iepurasul 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Olga, ia-i un maiou ![]() |
Daaa si ca sa fie totul romantic ia-i unul din ala de plasa, cum poarta aia cu muschii umflati
Anaan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas io data viitoare am nunta de cupru, ce-i iau? Fur niste cablu de la irigatii?EDIT: uite ce trebuia sa primesc eu in aprilie: 6 ani Cadoul traditional: fier Idei grozave de cadouri: • O tigaie, daca ii place sa gateasca (sa ii dau cu ea in cap cand intarzie) • Un pat din fier forjat CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |

Acum mi-a sarit somnul, ca m-au apucat rasetele!
Monn, io zic sa-i iei niste lita, de-aia pentru sigurante, ca s-asa aveti probleme cu electricitatea
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:

ILINCA

La multi ani, tufata filosoafa! Sa fii fericita cu familia ta frumoasa si sa va inseninati zilele reciproc.
MAGDY

Sa te bucuri de copiii tai... si ei de tine!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
novus spune:
Anaan, deci cand veniti la Deva ??
mihaelacg spune:

OLGA & CRISTI 

sa fiti sanatosi, sa va iubiti mult si sa aveti parte de multe bucurii in tanara voastra familie.

eu peste o luna tb sa/i dac lu tati un cadou de matase