Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 10
Ilinca_M. spune:
Dimineatza am vrut sa mergem in parcul mare sa facem poze, ca e o zi superba, dar am constatat ca mi-a murit bateria pe masina
. Si pe jos...cum sa uzez cizmele noi atata amar de drum?:))) Asa ca am mers numai in parculetzul obisnuit. De ciuda am fumat o tzigara, urat din partea mea.
Olishka, tu cum stai cu non-fumatul?![]()
Kea, merci de retzeta, e simpla; si "rasfoind" pe-acolo am dat si de alta retzeta, praz cu mazare...praz rules!
Denisamada, nu ne clatesti ochiu' cu neste poze? Macar cu camara/ debaraua;))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Salut! Trimis Mimi cu Bondocu' pe-afara si intru repede sa felicit sarbatoritii: de ieri: La multi ani, fam. Dodo!!! Sa va iubiti forever sanatosi si voiosi!![]() La multi ani, Eva!![]() La multi ani, Monica!![]() de azi: La multi ani, Sophiphi!![]() La multi ani, Katherina!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
La multi ani si de la noi!
mami de
Naty (10.04.2009) si
23+ cu
Alex
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dimineatza am vrut sa mergem in parcul mare sa facem poze, ca e o zi superba, dar am constatat ca mi-a murit bateria pe masina . Si pe jos...cum sa uzez cizmele noi atata amar de drum?:))) Asa ca am mers numai in parculetzul obisnuit. De ciuda am fumat o tzigara, urat din partea mea.Olishka, tu cum stai cu non-fumatul? Kea, merci de retzeta, e simpla; si "rasfoind" pe-acolo am dat si de alta retzeta, praz cu mazare...praz rules! ![]() Denisamada, nu ne clatesti ochiu' cu neste poze? Macar cu camara/ debaraua;)) mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
Mai bine mergeai cu cizmele mov in parcul mare (eventual cu alea crem la pachet
Da, prazu' rulz

Io nush prea multe retete, da' orice se face cu ceapa se poate face si cu praz.Aaaa, sa-ti zic de placinta cu praz?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Ilinca_M. spune:
Nu stiu daca m-as baga la placinte, parca e prea de tot
. Io inca-s la studii medii in ale bucatarelii, placintzile-mi par de doftorat...
Am uitat sa va zic micile mele contributii la haleala de ieri:
-in loc de ceapa, in salata ruseasca am pus praz deoarece-mi scapase unul negatit de cand am facut retzeta lui monnvas;
- in crema de zahar ars am pus zahar vanilat "vanilla bourbon", mi se pare mai bun ca ala obisnuit (si chiar, ce de de-astea sunt:"zahar vanilat", "zahar vanilinat"- care-i diferentza? si pe multe plicuri erau multe chimicale trecute
; bourbon-ul asta parea safe
).
Bon, acum cine stie care-i treaba cu oolelelelelele din comertz (nu le pot evita tot timpul): ce-i aia "clasa M"? dar "clasa A"? Mai sunt si alte clase?...
17 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
Salutare!

La multi ani, Katherina, nora frumoasa si plina de energie!

La multi ani, Sophiphi, fetita suava si cuminte!

Draga cuscra si onor Ilinca, voua multe, multe
!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Azi am fost plecata, ca m-am intalnit cu profu' ( coordonatorul tezei mele de doc). Morala: in urmatoarele saptamani, pana oi da gata lucrarea, sunt consemnata la vatra, e musai, musai sa o termin cat mai repede, ca e posibil ca profu sa plece in strainataturi si asta nu m-ar avantaja deloc. Novus, deocamdata contramandez si vizita la Deva, weekendurile trebuie sa le dedic scrisului
; sper ca pana la intalneala de la Moeciu sa scap de doctoratul asta care imi mananca nervii.
Noua distractie a fiului meu: ii pun filmuletul cu Luca razand si distrandu-se - de pe blogul Simplyanei- si el e in culmea fericirii, mi-l arata pe nene (aka Luca) si rade in rand cu el![]()
Nu mai stiu ce-am vrut sa zic
... va pup!
Aaaa, Chatonel, prajiturile alea par
, sigur o sa incerc sa pun in practica retetele frantuzite![]()

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Oooo, Anaan, multumesc, dar s-au dus vremurile cand era cuminte:))). Bine, nici nu tin mortis sa am un copil "cuminte" in sensul clasic:)). Adica ma rog, nu pot sa spun ca nu e cuminte, dar se vede diferenta intre Sophiphi de pana la apx. 14 luni si Sophiphi de cand a inceput sa umble:))). Toata e energie, incapatzanare, gesturile ei blande se transforma rapid in gesturi dictatoriale daca nu jucam dupa cum canta ea:))), nu se lasa convinsa usor, nu-i pot impune nimic (mai am si eu cate o mica incercare, dar soldata cu un jalnic esec mereu
). Ieri a avut somnul de pranz intre 16-18. La 22 eu picam de somn si m-am retras in pat, ea statea 3 minute, evada, treiera casa, iar venea, cand credeam ca am convins-o, iar pleca...pana la 11 noaptea cand chiar m-am enervat si-am pus-o in patutz lasand-o sa urle de suparare cam 3 minute, stiu ca n-a fost "pedagogic" dar nu mai rezistam. Asa fericita a fost cand am luat-o de-acolo incat a acceptat sa se culce...
Acum inca doarme, de la 17 (somn "de pranz"
), va dati seama ce ne asteapta...dar azi e ziua ei, n-o s-o mai pedepsesc cu nesuferitul de patutz (care e strict suport de prosoape si "adapostitor" de jucarii de plush de vreo 2 luni...
).
NIKO, mult succes pe maine, iti tin pumnii!
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Sa va pun si niste poze de azi, de 18 luni. Sa nu radetzi de bretonul lui Phiphi, asa i l-a facut imbecila care a venit s-o tunda pe maica-mea
. Nu-i bai, creste inapoi. Se vad si "celebrele" cizme; sotzul le-a facut poze si numai lor, de-aproape, sa se vada modelul, dar mi-a fost rushine sa le postez:))))
17 luni
Manole forever
Sovata
chatonel spune:
| citat din mesajul lui denisamada "Ajutati" vine ne la "ajouter"? ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
ce oki de vultur ai

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 
fericita de