Ghiocei de martie-aprilie 2009***267***
Raspunsuri - Pagina 11
Pisik06 spune:
Seara buna!
Noi am avut un week-end tare plin, ieri am fost pana la Cheia cu nasii, iar astazi am avut o vizita si o petrecere de copilasi. A fost frumos, dar obositor. Diseara pleaca si sotul in delegatie, ramanem singurele.
ILINCA, super haioasa Phiphi cu breton cu tot, lasa ca parul creste. Sa stapanesti sanatoasa cizmele, si eu simt nevoia unei innoiri vestimentare, dar nu stiu cand se va produce.
Am vazut ca vorbiti de regrete. Daca ma intrebati acum vreo 1 luna jumate umpleam o pagina si nu mai terminam de vaicarit. Acum insa nu regret nimic, nici macar perioada mea neagra si depresiva, pentru ca tot ceea ce am trait m-a adus unde sunt acum.
Vad ca bate vand de bucatareala pe forum, bravos fetelor
. Ma duceti si pe mine la reteta minune a Olgai ca nu prea am timp sa rasfoiesc capitolul trecut si tare as vrea si eu sa o incerc, daca si copiii o plac, ca noi suntem in pana de idei si in greva foamei
. Va multumesc in avans
. A, si multumesc pt ideea de praz, o sa fac si eu ca sunt topita dupa praz, dar nu am prea fost prin piata in ultima vreme si uitasem complet ca e vremea lui![]()
Mami de minune mica
chatonel spune:
Anaan, multspor la lucrare, sa o termini cum vrei tu
Praji le poti incerca cu incredere, sint extra amindoua.
Ilinca, mie imi place de Sophiphi cu breton, poate ar trebui sa i-l iei putin in scari, sa nu mai fie asa "linie". Cizmele sunt super! Stii ca sint produse pt impermeabilizarea pielii si apoi le poti plimba pe ploaie cit vrei.
Pisik 
Sa va zic ce patii adineauri: pierdui copilu in magazin. Ma uitam atenta la niste pantaloni matlasati si ea a disparut de linga mine, mi-a cazut inima in chiloti cind am vazut ca nu era nici prin raioanele vecine. Pina la urma am gasit-o dupa vreo 5 minute, lungi cit o vesnicie, in capatul magazinului. Si nu avea ea treaba ca e singura 

Sper sa nu semene cu mine la fazele-astea (desi pare ca da), ca io bateam tot orasul rm vilcea de la patru ani si nici nu spuneam cind plecam ![]()
Cit despre bucatarit, azi facui pe praji prima de v-o dadui si voo si paste cu sos gorgonzola, au iesit o nebunie. Daca vreti reteta sa ziceti.
Pisik06 spune:
CHATO, ufff ce intamplare. Nici Ana nu prea are treaba, pleaca de langa noi inclusiv in mijlovul strazii
, de aia nu ma incumet sa plec fara carut nicaieri. In magazine la fel, numai ca se cam blocheaza cand vede ca e singura si incepe si scanceste.
Baga reteta ca eu is topita dupa gorgonzola si alte branze din gama puturoasa![]()
Mami de minune mica
chatonel spune:
Paste sos gorgonzola
Ingrediente:
- una/doua cepe
- smintina 200g
- gorgonzola 100-150g
Se pun la fiert pastele (asta stiti voi sa faceti, nu detaliez).
Se taie marunt o ceapa mare sau doua mijlocii, se pune la prajit in ulei de masline (sau de care aveti). Cind incepe sa se rumeneasca se pune o jumatate de cescuta de apa si se lasa sa dea in clocot timp de 4-5 minute. Dupa ce s-a fiert ceapa puneti smintina si brinza, apoi amestecati usor pina se topeste brinza.
Pofta buna!
Kea spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=157573&REPLY_ID=6380709 asta e salata Olgai, dar nu-i pt copii. Ilinca a luat ceva legume de pe acolo si i-a dat Lui Phiphi sarbatorita (La multi ani!
).
La multi ani si Gazutei!
Ana- Maria, e mai bine Eva?
Chato, tu la cate grade ai copt prima praji? Si cat timp? Mie imi trebe info exacte.
Si fii cu ochii pe pogonici!
Novus, am citit acum cateva ore in mare viteza mesajul tau, dar nu mai stiu ce ai intrebat.
Ma duc sa fac reteta de clatite a georgianei si apoi recitesc intrebarea.
A, Chato, eu vreau reteta!
Olga, am facut salata, am mancat de m-am spart. Pe bune, am intrecut masura. Pt maine nu mai exista riscul asta, pt ca nu mi-a mai ramas decat putin.
Ah, sa va zic, ieri am fost intr-un magazin cu Keutu si am vrut sa probez un pulovar. Aia aveau cabinele fix in mijlocul magazinului si cand eu imi ridicam pulovarul si ramaneam in sutien, Keutu deschidea usa laaaarg. O inchideam repede, dar in timp ce aveam noul pulovar pe ochi, iar o deschidea. Nu l-as fi probat in mod obisnuit dar acum ma vad grasa. Si asa grasa ma vad, ca mi-am luat deja vreo 2 bluze marime mai mare decat imi trebuie
(pe neprobate).
Fug la clatite, nu ma mai tineti de vorba.![]()
olishka spune:
Ilinca este tare dragalasa Sophi cu noul bretonel. Este cool
Si cizmele sunt
De fumat nu am fumat DELOC si nu am avut tentatii mai deloc (in seara asta numai mi s-a facut pofta, dar am rezistat eroic
)
Pisik ai gasit reteta sau o pun iarasi? 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Chato nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletelul tau. L-ampierdut eu odata pe David (tot in hipermarket) timp de vreo 10 sec si am simtit ca lesin,nu alta. Si David n-are nici o treba...o ia la plimbare pe unde vede cu ochii.
Ce ma bucur ca v-a placut salata 
Fug sa culc copilul si revin.

Monnvas spune:
Ma bag si eu in salata Olgai ca musca-n lapte (ca sa nu zic in altceva
): n-ar fi si mai yummy cu sfecla coapta?
-eu nu ma incumet s-o fac ca e total ne Monti si deja am intrecut masura, azi am iesit cu sotzul in oras si ne-am cinstit la cofetarie
-
In alta oridne de idei, ii urez "succesuri" colegei de suferinta Anaan. Mda, cred ca incep sa aflu si eucum e cu sintagma "cutitul os" ca m-am inscris la 2 colocvii fara sa-mi dau seama ca primul e pest 2 saptamani 

No, viata academica ne-o trebuit...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Pisik06 spune:
KEA, OLGA, mercic.Suna yummy, dar clar trebuie sa ma duc in piata.
ANAAN, Cuscra MONNVAS, bafta multa la desteptaciunile voastre, eu va admir f mult sa stiti
Mami de minune mica
olishka spune:
Am adormit cu greu piciul. La fel de greu o sa se trezeasca maine dimineata 
Fetelor heeeeelp!!!! Mi-am adus aminte ca maine facem 2 ani de cand ne-am luat. Sariti repede cu idei de cadouri sau surprize (fara surprize indecente
).