Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Superba zona unde iti faci casa, adina
Ce-mi doresc si eu o casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

LML Ruxita sa fii sanatoasa si fericita.
LML Yannis de Alexutzza

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata buna,sarumana de cafea bubu
adina,olala ce frumi zona!
bea,pupici pt mami harnicuta foc! si pt ivanel cel shmekeras
ratusca,felicitari lui andrei pt coborarea reusita!
gratiana,ma faci sa-mi revizuiesc atitudinea fata de gutui

LML yannis,micul grec

LMA ruxita

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

salut! tuturor care ne-au dus lipsa....

suntem bine, mucosi, toti din casa de la mic la mare...dar trece.am fost busy cu crosetatulse accepta scuza??

cum stati cu rina? se vad rezultatele?

Lml pufuletilor de pana acum

pufuletului de azi:

Yannis sa cresti mare ,destept si frumos!

mamicii de azi:

Ruxita sa fii sanatoasa si fericita!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

multa sanatate!
sa vedem cu ce ne-ai inlocuit! adik ce ai crosetat

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Neatza fetele
In sfarsit am reusit sa pun pozele cu tortul de la 9 luni.
Le gasiti aici.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Ruxita
Yannis de Alexutzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!!! cafeeaaa, daaa, macar asa virtual, ca nu ma incumet, chiar daca asta mic nu prea mai suge peste zi, nu ma risc...a, apropo, chiar nu prea mai vrea sa suga...de obicei dupa ce manca, fructele de dimineata de ex, sugea mai mult sau mai putin....acum....deloc.....am ajuns la tzitzi doar pt somn, atat, si seara, fara numar. ma simt aiurea....eu ma ofer si el ma refuza, mai mare jignire nu poate fi pt o femeie...ma rog, el stie mai bine, dar ma ingrozesc la gandul ca incet incet nu o sa mai vrea deloc......se vreo 3 nopti imi adoarme la 9-10, asta dupa o vara si ceva in care mi-a adormit dupa 11, spre 1 uneori. dar e cam marait....cred ca are dureri de burta, ca tot trage vanturi, si se linisteste, plus ca banuiesc dinti noi la orizont, o fi si asta. azi-noapte treziri fara numar si cand voiam sa-l pun in patut...jale....stiti probabil scenariul.

bun, dar sa inchei, ca m-am lungit prea mult si nu stiu cine are rabdare sa citeasca atat...

LML Yannis, pui de...alexutzzza!
LMA Ruxita, miss u!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut
e o vreme absolut superba
Miruna a dormit zilele astea la greu afara in carut
cum simteam ca ii vine somnicul o imbracam bine bine si hai la somn nene la soare si aer curat

si acu simt si eu nevoia sa fac precum cioara
sa va zic din achizitiile mai vechi si mai noi ale Mirunei
nu-i nimic special,doar ca pt mine au iz de mari cuceriri
-face pa-pa,bate din palme cand ii spunem bravo Miruna sau cand aude muzica ritmata(uneori isi apasa butoanele la jucariile muzicale si apoi bate din palme) ,imi da un obiect la cerere,pune o jucarie in cutie la cerere ,arata cu degetul obiectele si sunt vreo cateva obiecte din casa pe care le arata corect la cerere,urmareste pe carte ce ii arat cu degetul, intelege interdictia relativ usor,cauta un obiect ascuns dupa un obstacol daca a vazut cand a fost ascuns,vine cand o chem, se tine cu o manuta de pat si da din cealalta si din fundulet daca ne vede dansand,se ridica si coboara f usor tinandu-se de mobila, se deplaseaza lateral tinandsu-se de patut

cam asta e

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Hai ca intru in panica citind ce ai scris am ramas Adica e normal sa faca lucruri de genul asta? Yannis nu face pa, nici bravo, nu recunoaste nimic, nu se uita la nimic cand aude catel, pisica etc...nu arata nimic , nu aduce o jucarie specifica....de unde ar trebui el sa stie cum se numesc jucariile? ca eu il las acolo sa se joace singur...si daca ma joc cu el depinde daca suntem singuri ii zic "catelul" daca e ta-su pe langa noi ii zic "the dog" daca suntem in Grecia ii zic "skilaky" sa inteleaga si cei din jur ce vorbesc cu copilul asa ca nici nu ma astept sa recunoasca ceva...nu stiu...chiar trebuie sa petrec mai mult timp cu el spunandu-i si aratandu-i diverse? fac eu ceva gresit? de unde ar trebui sa stie obiectele din casa? ca doar nu i le prezint ca la muzeu.... chiar intru in panica...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

hai ca m-am panicat cu mesajul lui DASTEFA si am uitat sa tratez lumea cum se cuvine:

Facem tratatie cu placinta aburinda cu mere si scortisoara (asa ca de toamna) ca facem 9 luni astazi!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexutzzza, relax! daca te consoleaza cu ceva, nici al meu, si probabil multi altii, nu face pa-pa, nu stie de bravo, nu stie sa arate catelu sau pisica......dar....pot sa-mi dau cu parerea si sa nu ma intelegi gresit?......oare nu e confuz pentru yannis sa ii vorbesti in 3 limbi diferite? adica daca ii arati catelu, ala sa ramana catelu deocamdata, ca daca ii zici si the dog, si skilaky, sa nu fie copilu incurcat. stiu ca au capacitatea sa invete f usor limbi straine, dar poate pe la 2 ani, nu stiu.....am zis, nu da cu oo, pliz!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput