Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidepuiuti spune:
ce parere aveti de www.cccriscake.com/search/label/Torturi%20pentru%20cei%20mici" target="_blank">asta?
mami de Alex si Radu
bubu_bu spune:
mamidepuiuti.....mai mai....cum pui tu asa ceva aicipffff mai bine nu ma uitam
lucia foarte frumos a fost si ai un bebe tare frumos!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu Neata fetele!!de cafea ioana lml iannis azi noapte fiul drag numai nu era linistit si se zavrcolea la propriu in patut....si mai si gemea saracul....noi pe langa el ca ametiti...ce are....ce are...o fi burtica,o fi gingiile,dam lapte...dam ceai.....punem in hutul...el nimic...cand ziceam ca s-a linistit....incepea...offff si pana la urma il desfac la pampers si el saracuta avea kkel care seara nu face deloc de cand a fost mic mic si mai facea si noaptea.....si era rosuuu si il ustura probabil...doamne asa ochisori mari a facut cand l-am spalat si uns....offf cum naiba s-a oparit asa de la un singur kk....dupa a dormit minunea pana dimineata langa mami pe perna mea(sunt extra plate)....as fi vrut sa-l tin toata noaptea...dar l-am pus langa mine sa nu amorteasca....oare asa acid e kk acum de cand papa mancare solida va doresc o zi frumoasa si insorita! |
Si Yannis a patit la fel intr-o noapte. Eu am zis ca de la Pampers ca tocmai schimbasera astia pampersu. Oricum tot asa , din senin, de la un singur kk si tot cu plans neconsolat, vorba ta, ceai, apa, mancare, jucarii orice si la noi cautatu in pampers a fost ultimu lucru ca na, nu mai patisem sa planga in halu ala numa de la pampers.
de Yannis
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neatamultam de cafea,dastefa ce tort yammy ai facuuuuuuuuuuut cuscra,uelcam bec,sa va fie de bine vacantaai luat martzipan? myky,nasol cu premergatorul,cunosc ce inseamna baiat mai mare(si al meu face o gramada de prostii,nu conteaza ca are 10 ani) haircut,sa stapaneasca maia sanatoasa scaunul! bubu,vii si tu? fetele,poate punem de-o intalnire in germanica pana la urma,ce ziceti? adina,aniversare fericita! mami de Alex si Radu |
vreo 3 kile, in toate formele, mai ales "brot"
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui bubu_bu dastefa multi multi ani linistiti impreuna si sa fiti fericiti!!!!! simply multumim ca impartasesti cu noi meniul noi am fost sa cautam combina frigorifica...aveti vreo sugestie de vreun model bun....sau care nu e bun.....plssss ca m-au innebunit astia pe la magazine....pfff....si imi trebuie pana marti sa il iau ca vine mamaia cu orataniile si tre sa am unde sa le depozitez si am fost si pana la casa de langa oras...si nasii s-au apucat de renovat....izoleaza prin casa....ei stau langa casa noastra...si vor sa faca frumos pentru cand vine craciunul sa-l putem face acolo...si asa ca de acum tre sa ne punem pe renovat....e la 7 km de oras si acolo iarna e zapada si in oras nu...si asa mi-ar place sa terminam pana de cariun sa il pot duce pe raul acolo ma duc sa fac niste sendviciuri calde...si ne bagam la un film daca ne lasa raulica o we placut si cu soare |
noi la fostul apt am avut asta: http://www.altex.ro/catalog/gallery/index.jsp?categoryId=1383&itemId=873&mediaId=58737
Acum vad ca e mai scumpa, noi am cumparat-o acum un an jumate cu numai 1000 de RON, pot sa iti zic ca am fost f multumita de ea. Mai mult decat de http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_frigorifice/Combine_frigorifice/Whirlpool/Combina_frigorifica_Whirlpool_WBC_3715_A+_IX# asta pe care o avem acum. Cea de la Zanussi avea categoric mai mult spatiu mai ales in congelator. Si f bine organizata, f util raftul ptr sticle.
Acum nu stiu nici ce buget aveti...Sper sa te ajute info.
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Cat mai multi ani impreuna si cat mai fericiti. Sa va iubiti la fel in continuare. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
subscriu!!!
Si cat despre tort, nu conteaza aspectul, sunt convinsa ca e f gustos ptr ca a fost facut cu dragoste
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
subscriu. la multe lunite yannis andrei! dastefa sa fiti fericiti in continuare si asteptam cinstea la nunta de argint si apoi de aur! dulci cum te mai simti? mai estia metiat eu zic ca trebuei sa iei calciu amni mult, iati tensiunea ca Doamne Fereste ti se face rau acdn etsi singura cu bebe si ce fc? dute pana la dct, probabil iti trebuie niste vitamine ceva fecioru'meu (cel mare) a rupt efectiv premeragtorul astuia mic. acnd am evnit in dormitor sa vad ce a facut galagie el sa suit in pat si dai un plans de crocodil nene. ce plans. zic cei mai mama dc plangi acu? si el ca nu sa nu ma bati ca am stricat premergatorul. dar plangea efectiv in hohote. si iam zis ce e pedepsit sa numi mai ceara jucarii si alet cele si daca e cuminte pana la carciun o sa vina mosu daca nu nu vine mosu. si el imi raspuned pai e mult pana la crciun nu stiu daca resusesc sa fiu atata timp cuminte. dar o rea am voie sa fac(rea insemnada ceva rau). si zic nu. si dai air bocet. DECI concluzia sunt moarta fara premergator. asa imi mai faceam o treaba doua prin casa ca asta micu nu sta nema singur, in pat nul pot lasa clar ca imi cade, pe covor nusi mentine echilibrul; cand se intinde dupa o jucarie in sensul ca nu stie sa se redreseze si cade pe spate desi mai sparge si capul. bani nam de alt premergator. dar mia promis o prietena ca mil da pe al ei. of. nu mama suparat pe asta mare na facuto cu intentie si la urma urmei e tot copil. dar azi nu ami fost maarit piciul meu. asta a fost un lucru super, ca ieri a avut o zi ca atunci cand avea colici naspa tare. sper ca sia revenit. va las NB Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Doamne! nu stiu cat m-as fi abtinut sa zbier la ala mare rau de tot! nasoala treaba saracuta de tine! Sper sa iti dea prietena premergatorul
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui haircut Buna seara! Cred ca azi am fost toate prin plimbari de-a fost asa pustiu pe aici. LML Yannis La multi ani fericiti inainte, Dastefa Myky, imi pare rau de premergator.... Am fost la o prietena care are 2 fetite, una de 5 ani si una de 7 luni(si 9,5kg, Maia pare asa mica pe langa ea...) Mamaaaa cata rabdare, nene.... si erau mai linistite ca eram noi, dar nu pot sa-mi inchipui cum rezista cu amandoua cand le apuca pe fiecare nevoia de cate ceva si nu-s copii foarte energici, sunt cumintele, dar tot mi se pare taaare greu....Fetele cu 2 copii mici, inca o data va admir aaaa, am probat noul scaun de masina a dormit Maia de-a stins in el. Dar e cam in fund, desi l-am inclinat la maxim si i se cam duce capul intr-o parte. Asa mi se pare mie, pe ea n-a parut s-o deranjeze. E tare fain. Miremia, multumim inca o data sa aveti o noapte linistita mami de fetita |
Sa-l stapaniti sanatoase si drumuri lungi, frumoase si linistite va doresc !
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors. pacat. ca nu am ramas. poate data viitoare. a fost vacantza perfecta de familie, desi nu am fost la hotel, statziune, ci la o prietena nemtzoaica. dar au fost gazde minunate, pentru toate categoriile de varsta. mi-e dor de voi, de maine sper sa recuperez. azi mai aranjam pe aici, bagaje ramase de mult, aduse de acum, etc. pupix si pufilor din saptamana asta. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
bine ati revenit! Si noua ne era dor de voi.
de Yannis
gratiana77 spune:
LML bebeilor nascuti in 24!
Dastefa, iti doresc multi ani inainte si sa va sarbatoriti si la nunta de aur!