Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Ieri a fost o zi cu soare asa ca am fost in gradina botanica.
Aveti aici cateva poze(vreo 90 asa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

super poze!chiar mau uns la inima, iar tu Lucia daca nu stiai ai un baietel superb! are niste och albastri!iti vina sal mananci.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

buna ziua.

lml Alexandru de Livia!sa cresti mare si sanatos.

eu sunt o mamica mai fericita decat eram inainte. a inceput puiul emu in sfarsit sa gangureasca. imi vine sal mananc. bababa, gaga eu un scump. pana acum era mut dar de 2 zile a inceput a ganguri. Doamne ce il mai iubesc

MP, deci si raducu mai face boacane, eu am zis ca daca se mareste se face mai cuminte, dar ma insel, nui asa?

cris d welcome back. asteptam povestiri din calatorie. cum e germania? e o tara faina?

fetele daca cunoasteti alte mamici cu bebeii mici, eu vand balansoarul. daca auziti ceva datimi un pm.multumesc
eu miam scos banii pe el, ca mia stat in el, dar acum vrea sa mearga, in balansoar daca il pun se plicitiseste repede. balansoarul e in stare f buna, fisher price 2in1, pana la 18 kg.

azi e o zi frumoasa dupa masa poate mergem si noi in gradina botanica. neai facut pofta lucia. desi la noi nu e asa faina.

Mergi la inceput

lucia te admir ca ai ai timp de fapt tiai gasit timp sa ii faci blog lui teo, sa notezi tot ce se intamplam de cand este bebe. bravo. eu nu am timp sa notez toate astea dar miar fi placut. eu nici pozele ink nu lema scos de cand sta in fundulet, de la primul dintisor. nici nam avut bani cei drept.
va las o duminica placuta desi cred ca oa veti ca efrumos afara si toata lume ae pe afara. dc nu a fost asa placut we trecut cand am fost eu la iasi!!!!!!!!ne puteam plimba sa vedem orasul. asta e

Mergi la inceput

fetelor nu mai e nimeni? singura bantui pe aici? ii predau stafeta lui fiunmiu la calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Am intrat pe site-ul de la ikea sa verfic ceva si am dat de un comunicat oficial care dezmintea anuntul aparut pe internet. Din curiozitate am dat un search pe goagal sa vad despre ce este vorba si am gasit www.zambesc.com/anunt-la-ikea/" target="_blank">asta
M-am amuzat maxim asa ca am zis sa-l impartasesc cu voi....mi-am si imaginat cam cum ar fi trebuit sa se strige: Gataaaa, nu mai fac! Am terminaaat!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut
e o vreme absolut superba
Miruna a dormit zilele astea la greu afara in carut
cum simteam ca ii vine somnicul o imbracam bine bine si hai la somn nene la soare si aer curat

si acu simt si eu nevoia sa fac precum cioara
sa va zic din achizitiile mai vechi si mai noi ale Mirunei
nu-i nimic special,doar ca pt mine au iz de mari cuceriri
-face pa-pa,bate din palme cand ii spunem bravo Miruna sau cand aude muzica ritmata(uneori isi apasa butoanele la jucariile muzicale si apoi bate din palme) ,imi da un obiect la cerere,pune o jucarie in cutie la cerere ,arata cu degetul obiectele si sunt vreo cateva obiecte din casa pe care le arata corect la cerere,urmareste pe carte ce ii arat cu degetul, intelege interdictia relativ usor,cauta un obiect ascuns dupa un obstacol daca a vazut cand a fost ascuns,vine cand o chem, se tine cu o manuta de pat si da din cealalta si din fundulet daca ne vede dansand,se ridica si coboara f usor tinandu-se de mobila, se deplaseaza lateral tinandsu-se de patut

cam asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
asa cald a fost???
frumos modelul frumos decorul

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am intrat pe site-ul de la ikea sa verfic ceva si am dat de un comunicat oficial care dezmintea anuntul aparut pe internet. Din curiozitate am dat un search pe goagal sa vad despre ce este vorba si am gasit www.zambesc.com/anunt-la-ikea/" target="_blank">asta
M-am amuzat maxim asa ca am zis sa-l impartasesc cu voi....mi-am si imaginat cam cum ar fi trebuit sa se strige: Gataaaa, nu mai fac! Am terminaaat!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 3.5 kg

vreau sa ma steeeeeeeeeeeerg

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Miremia
Lucia se vede din felul cum erati imbracati ca a fost tare cald
Dastefa ma bucur pentru tot ce face Miruna si ca tu ne impartasesti bucuriile tale,ai vazut ca pana la urma totu este bine?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput