Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata.
LML Alexandru de Livia.
Dastefa f dragut tortul si .
Cris d sa va fie de bine vacanta si bine ai revenit.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dastefa de cafea

zici tu ca nu arata bine tortul ala dar cand mi-o iesi si mie unul asa dau petrecere

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Neata fetele!de cafea dastefafain tortul ce zici ca nu a fost

cris.d ma bucur ca v-ati simtit bine....ce m-as mai muta si eu in germanica....poate poate.....avem prieteni acolo...s-au mutat cu catel purcel acolo,copil...au lasat totul in urma si s-au mutat acolo...si ne tot cheam si pe noi...si acum suntem in discutii sa vedem ce o iesi....poate ne mutam si noi

miermia,haircut....ce fain scaunul....se va obisnui maia in el....sta ca o printi acolo...noi avem unul imprumutat de la seful nostru...mai micut....dar trebuie si noi sa-l schimbam cat de curand...cand om avea parale

adina bulinaimpreuna cu sotul....sa fiti fericiti!

myky...imi pare rau de premergator....si de baiatul cel mare ca a plans....stia el ce-l asteapta saracutul dupa boacana

dulci multumesc pentru propunere...la un electrolux ne-am uitat si noi...eram in cumpana daca asta sau un wirlpool..si da....are dreptate myky...cu ameteala...mai bine meri la un dr sau odihneste-te cat poti ca nu e treaba asta...esti singura cu pruncul si doamne fereste

o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

lml alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!!!

Multumesc, Dastefa, de cafea LMA de casnicie!Scaunul ti l-a aratat Miremia() e luat second de pe ebay, totul a costat pana in 2,5 mil tortul ala chiar pare f bun...

Bubu, noi avem o combina indesit da cere suntem multumiti, la cat de rar ii dezghet congelatorul(asta nu se dezgheata singur) rezista chiar eroic

CrisD, WB

LML Alexandru

sa aveti o zi frumoasa!

mami de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neatamultam de cafea,dastefa ce tort yammy ai facuuuuuuuuuuut
cuscra,uelcam bec,sa va fie de bine vacantaai luat martzipan?
myky,nasol cu premergatorul,cunosc ce inseamna baiat mai mare(si al meu face o gramada de prostii,nu conteaza ca are 10 ani)
haircut,sa stapaneasca maia sanatoasa scaunul!
bubu,vii si tu? fetele,poate punem de-o intalnire in germanica pana la urma,ce ziceti?
adina,aniversare fericita!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LML alexandru

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

'neatza
eu am ramas cu programul pe care mi l-am format cu dusul Dariei la gradi asa ca azi de la 7 n-am mai putut dormi
vreti o ?
multumesc de urari
LML Alexandru

Haircut hai ca nu e chiar asa de greu cu 2 copii cum pare.E drept ca sunt momente cand vor amandoi ceva in acelasi timp.La inceput eu ii tot ceream Dariei sa astepte ca e mai mare si intelege.Dar mi-am dat seama ca nu e bine deloc .Asa ca incerc sa fac in asa fel incat sa le pot ajuta pe amandoua odata sau le pun sa aspepte pe rand.Dar in acelasi timp sunt momente in care se iau frumos impreuna si eu pot sa fac cate ceva.Am baza ca Daria ma striga daca ceva nu e in regula

tortul de ieri nu a fost chiar o reusita dpdv al aspectului(am dat-o in bara cu frisca) dar a fost f delicios
mie mi-a placut ideea asa ca daca vreti uitati aici

s-a trezit Daria asa ca va las
o dumineca placuta

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Salutari si de la noi.
Un tort in genul ala faceam si eu mai demult.
Chiar am postat reteta www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/10151/Tort-Fluturas/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

lml alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am terminat si mancarica, tati e plecat la plimbare cu bebe asa ca ma bag la o cafeluta ca nu am apucat sa beau pana acum

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput