FIV Europa(36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Multumesc mult de sfaturi.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Uf, fetelor, din pacate eu am mai primit o veste proasta: embrionii mei congelati sunt de ziua a3a si au 5,6 celule... deci am facut multi da' prosti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Oana in NL nu te duci la ginecolog cand vrei tu. Iti trebuie trimitere de la medicul de familie si dupa aia stai pe lista de asteptare. Depinde unde te trimite...Pierdere de vreme. Pana ajung eu la consult poate imi vine nemernicul.
adijo nu sunt prosti, sunt numai mai lenti. Da-le o sansa

Mergi la inceput

Sisipisi, incerc sa mai sper in cei 4 congelati dar acum mi-e cam greu - sunt dezamagita ca din 24 ovocite fertilizate am ajuns la 6 amarati de embrioni de 5-6 celule in ziua 3( 2 transferati si 4 congelati); aceeasi problema am avut-o si in Ungaria... am sperat ca cei din Austria vor reusi sa-mi obtina niste embrioni mai buni dar n-a fost asa... au fost nevoiti , din cauza hiperstimularii, sa-mi declanseze ovulatia cand foliculii aveau doar 16-17mm , deci ovovcitele recoltate nu au fost suficient de mature( cred)si de aceea embrionii sunt asa de slabi( cred). Dar , pt. ca am mai vazut minuni, poate din cei 4 voi avea un castigator!speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

adijo am citit intr-un alt subiect ca unei fete din Ro i-au transferat embrioni de 3 zile cu 2 celule. Iti dai seama? Pacat ca nu stiu ce s-a intamplat, dar uite ca se poate mai rau. AI tai nu sunt rai, sunt medii. Poate fi un castigator acolo. Si o alta fata mai demult a avut transfer cu embrioni cu fragmentatii, la insistentele ei desi stia ca nu are nici o sansa. A zis ca sa nu ii arunce, au iesit 2 gemeni:). Deci se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

adjio, si eu am facut et cu 3 embrioni de ziua 2 de 2 celule, l-am intrebat pe prof daca sunt de proasta calitate si mi-a zis ca nu, doar ca au un ritm de dezvoltare mai lent, mi-a zis ca din contra erau embrioni de calitatea 1, daca or fi si castigatori, asta nu stiu, dar poti sta linistita ca nu sunt embrioni de calitate inferioara

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Adijo, nu gandi nicio clipa asa!
Embrionasii nostri au fost de 3 zile si la decongelare au avut 5 celule si uita-te la semnatura!!!
Nu gandi negativ

Succes tuturor fetelor!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 16+ cu un dragalas

Mergi la inceput

Fetelor,multumesc de incurajari!
Pisuc Mic, la cat timp dupa FIV ai facut FET-ul? Ai avut ceva tratament de pregatire e endometrului( estrogen )?

Mergi la inceput

Adijo, la 4 luni dupa ultimul FIV (iulie vs martie). Puteam si mai repede, dar in iunie am avut un program prea incarcat, in iulie incepea si vacanta - se potrivea mai bine.
Da, evident, am luat Estrofem (cred ca in Austria echivalentul e Progynova, si eu am luat cand nu am mai gasit Estrofem) ptr pregatirea endometrului care a fost apoi urmarit eco; dupa am luat Estrofem, Utrogestan, Porgesteron inj, acid folic si Aspenter.

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Cristy, cum merge? ce zi este de la ET? cand faci BHCG?

Pisuc Mic

Mergi la inceput