FIV Europa(36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bombi, felicitari pt productie! Eu m-am simtit balonata cam o sapt dupa punctie, cam pana 5 zile dupa ET. apoi m-am desumflat complet( asta a fost inca un semn pt mine ca nu s-a prins). Cred ca m-a ajutat si metforminul , am citit ca reduce riscurile unui OHSS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Ziua buna!
Scuze ca dau buzna la voi in subiect, dar am o intrebare.Cum ati procedat cu consultatia inainte sa mergeti la fiv?Noi ne-am decis sa facem fiv la Wunsch.Se suna la clinica?Se trimite un e-mail preliminar?Si cam cat timp dureaza pana va dau ei raspuns?Spre ca nu v-am innebunit prea tare cu intrebarile.

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

corivio noi am trimis mail cam cu o luna inainte ca sa fim siguri ca aveau loc pentru noi la data cand urma noi sa fim in Viena. Iti raspund cam in 2 zile si iti dau o lista cu analize. In mail le mai scrii ceva de istoricul tau, daca exista un istoric, ce analize ai mai facut si cu ce rezultate. Noi am primit lista cu analize pentru amandoi.
E bine sa le scrii mai din timp ca sa iti poti rezerva niste bilete de avion la pret mai rezonabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

catalina, iti multumesc tare mult pentru raspuns, situatia la mine sta in felul urmator: toata viata am avut un cm fix dar scurt de 24 de zile, am facut ani de zile monitorizari urmate de tratament cu utrogestan, in zilele 11-13 ovulam, apoi in maxim 11-13 zile imi venea menstruatia, dar niciodata nu mi-a intarziat, venea intotdeauna in ziua 24-25, acum am facut punctia in ziua 17 si et in ziua 19 a cm, deci practic chiar spre sfarsitul cm-ului, nu stiu daca a fost tocmai bine, ma gandesc ca intreg tratamentul de fiv trebuia adaptat la cm-ul meu foarte scurt, acum in ziua 8 de la et si ziua 25 a cm-ului intreg corpul meu "urla" si protesteaza din cauza lipsei de timing. sincera sa fie nu imi mai pun mare speranta in acest fiv, insa este foarte important sa-mi dau seama ce nu a descurs cum trebuie
adjio, ma bucur sa vad ca deja te gandesti la embrionasii congelati, pana la urma vom reusi si noi
fetelor, aveti idee ce as putea sa fac impotriva arsurilor la stomac si a gazelor care in ultimele 3 zile au devenit greu de suportat?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Multumesc mult de raspuns Sisipisi.Eu credeam ca intr-o saptamana si ajungem la ei.Ma grabesc si eu ca mireasa...
Si dupa mail cum ati facut programarea?Ati sunat la clinica?

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Adijo, imi pare tare rau!Trebuie sa lupti mai departe, poate va fi bine la FET!

Mergi la inceput

corivio nu am sunat, am stabilit prin mail. Le-am comunicat de la inceput data la care doream sa mergem si ne-au transmis in raspuns lista cu analizele si ora la care sa ne ducem. Faza e ca daca trebuie sa faci analize pe care nu le ai deja sau sunt mai vechi de 6 luni atunci nu ai cum sa te duci intr-o saptamana:).

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Ana. Sa fac eco pentru chist functional. Nu am unde sa fac eco, chisturi nu am avut niciodata. Nici dupa tratament FIV. Asa ca....mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Sisipisi, inteleg ca nu ti-a venit inca ciclul...
imi pare rau! De ce nu faci,totusi, un Eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Melisa, suntem curioase cum iti e!!!
Eu de sambara nu o sa mai am net si sper,totusi,sa "aud" si eu vestile de la tine.

Mergi la inceput