FIV Europa(36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violab spune:

samira iubita, ce mai faci tu? Eu nu am mai scris pe forum pt ca am vrut sa iau o pauza si sa nu ma mai gindesc la FIV. Acum am dat startul la FIV 3 dar nici acum nu am sanse. Am doar un folicul asa ca... E ultima data cind incerc cu stimulare. O sa mai incerd pe ciclu natural pt ca oricum si cu si fara stimulare tot un folicul maxim doi produc asa ca nu are sens sa mai bag atatia hormoni in mine degeaba. daca nici asa nu merge o sa mergem pe ovodonatione.

melisa felicitari pt embrioni. Sper sa se lipeasca bine.
adijo imi pare sincer rau. Stiu prin ce treci.

_

Am nevoie de o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

oana bafta!
melisa felicitari!! de acuma stai cumintica in asteptarea celor doua liniute!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Adijo, imi pare tare rau. sa ai forta sa o iei de la inceput iti doresc...nu renunta usor...

Melisa, super raspuns, super productie. Ca sa fac o comparatie, dupa 13 zile de stimulare eu am "produs" 9 ovocite din care s-au fertilizat 5, din care mai erau 3 in ziua 3 (doar unul arata mai grozav) si i-au pus pe toti 3... dar eu sint asa, mai spre low-responder...iar inainte de asta, cu protocolul lung, de 2 ori in Ro a fost si mai rau...
si mai ai si congelati!
bravo si bafta multa!
nu te mai necaji ca n-au mai facut PGDul ala - verifica doar un sfert din cromozomii embrionului, asa ca raman 3 sferturi neverificati! asa ne-a explicat dr Ana de la Wunsch, la consultatie,

Sisipisi, multumesc de incurajari. stau cumintica la pat, n-am ce face, acum, ce-o vrea DD. am mai aflat de curand de nu stiu ce contractii care incep oricum prin luna 6, ce sa mai... stresul pe mine cat casa!

toate fetele

Gabi+17
placenta previa+col deschis+tintuita la pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Sisipisi, mie mi-au spus ca dupa punctie sa continui cu pregnativ si aprednislon...si inainte cu 36 de ore mi-au dat o injectie pregnyl parca se numea si cam atat...
Eu ET-ul l-am avut pe 30 octombrie, iar ei mi-au spus ca voi incepe cu 1 noiembrie cu utrogestan, progynoav myte, duphaston si sa continui in paralel si cu pregnativul si aprednislon..si cam atat, cine3 stie de ce mi-or fii dat de pe 1, iar maine dimineatza 2 noiembrie , am de facut o injectie decapeptyl care ar ajuta la implantare cel putin eu asta am inteles.

Elenada, multumesc si eu sper acelasi lucru am avut toata ziua azi durere de ovarul drept, nu stiu de e normal asa insa ma gandesc ca nu ma dor ca-mi vine ciclu ca e prea devreme in jur de 10-11 ar trebui sa-mi vina iar testul trebuie sa-l fac pe 12...

Brunadia, multumesc

Gabi, intradevar am produs foarte bine asa imi spuneau si Ana si Veronica, ca e f bine, chiar nici nu m-am asteptat la asta imi facem griji afland in ultimele zile ca am FSH cam mare, si ca asta era o problema....iar eu habar nu aveam, stateam atat de linistita ca eu sunt bine si ca problema e doar la sot.
Eu cred ca am omis ceva nu stiu ce ti s-a intamplat tie pt ca imi amintesc ca ai ramas insarcinata la goldenes, ai cumva probleme?...imi pare sincer rau insa sigur se vor rezolva ai incredere si totul va fii bine

Violab , multumesc
Samira , am citi abia azi mesajul de la tine multumsc mult oricum, deja plecasem cred spre viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, felicitari pt productie!!! Hai ca ne-ai tinut in tensiune atatea zile, ca nimeni nu stia nimic de tine, dar uite ca a meritat asteptarea.
Cine ti-a facut ecografiile la Wunsch? Dozele de stimulare ti le-au modificat in ultimele zile de stimulare sau ai ramas cu aceleasi doze pana la final?
sisipisi, iti doresc sa fie bun rezultatul la TSH si sa poti incepe stimularea; ti s-o fi luat de atata amanare...
elena74, tu cand incepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor ma rog mult, puteti sa-mi spuneti si mie daca a luat cineva medicamente contra prolactinei si a facut si stimulare ovariana in acelasi timp?

Mergi la inceput

:)]Balanta_tm , ecografiile mi le-a facut cand Ana cand Veronica, desi eu am fost pacienta Monicai....dar prima ecografie mi-a facut-o veronica , dar nu au fost decat 2 zile de ecografii, pentru ca am facut stimularea decat 9 zile....
Insa citind de la voi numai despre Ana, cum ca ea ar fii cea mai buna de pe acolo inafara de prof , am intrebat-o pe Ana cine imi va face mie punctia..si mi-a raspuns ca Monica.
Si mi-a spus sa nu-mi fac griji ca este la fel de competenta ca si ea, si ca oricum in ziua punctiei o sa fie si ea acolo.
Si intradevar asa a si fost , in ziua punctiei amandoua erau in sala aceea, care mi-a facut-o nu mai stiu, pt ca m-au adormit.
Dar ET-ul l-am facut cu Monica , si nu-mi pare rau de loc pt ca mie mi se pare la fel de buna ca si Ana ,si in plus e mult mai calda, nu stiu felul ei de a vorbi, asa calm , te mangaie tot timpul , te incurajeaza, mi-a placut f f mult de ea, si cand te gandesti ac la incepu fugeam de ea.

PS: nu mi le-a facut ,Monica ecografiile deoarece acolo era f aglomerat si ea era pe sus facea punctii sau ceva de genul

Mergi la inceput

A am uitat iar dozele nu mi s-au schimbat deloc , tot timpul tratamentului au fost de 150 ui, primele 5 zile fostimon de 50 ui, iar ultimele 4 zile fostimon de 75 ui in combinatie cu merional de 75 ui.

Cum mi-au facut cand Ana cand Veronica ecografiile , Ana nestiind prea bine poate cazul meu mi-a gresit doza dandu-mi fostimon de 150 cu merional de 75, dar acasa seara cand am observat nu mi-am injectat toata solutia, mi-am dat seama ca mi-a gresit doza, nefiind pacienta ei, dar totusi din lipsa de timp a Monicai, ma lua ea la ecografii.

Pun aceasta greseala care mi-a facut-o pe seama aglomeratiei care era acolo, la fel si faptul ca nu mi-au facut PBD, cred ca pur si simplu era prea tarziu, cand eu i-am amintit , deja se fertilizasera si nu mai avea ce sa le faca, mi-a parut rau, insa m-am gandit la cazul tau balanta, si-am zis ca cu sau fara PBD,daca e sa fie sanatos tot va fii.

Mergi la inceput

A am uitat iar dozele nu mi s-au schimbat deloc , tot timpul tratamentului au fost de 150 ui, primele 5 zile fostimon de 150 ui,....scuze gresisem la cifre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

melisa, Monica e mai noua in clinica, poate de aceea e mai putin cunoscuta; in Martie cand am facut eu FIVul nu era Monica, era alta doctora, Eva. Intre timp Eva a plecat si a venit Monica.
Asa e, polar body nu iti garanteaza ca vei avea un copil sanatos, asa ca nu te mai gandii ca nu ti-au facut analiza.
Of, vad ca desi a trecut perioada aia in care aveau reduceri, tot algomerati sunt...
Cand faci betaHCG?

Mergi la inceput