FIV Europa(36)
Raspunsuri - Pagina 15
melisa28 spune:
Adijo , imi pare foarte rau pentru nereusita ta, nu inteleg ce s-a intamplat aveam atatea sperante ca vei reusi....sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repede peste asta , nu stiu ce poate fii in sufletul tau, nici nu vreau sa-mi imaginez , sunt alaturi de tine, oricum
Fetelor ce sa va mai zic trebuia sa-mi faca si mie PBD, insa am intrebat-o pe Ana daca ne fac chiar eu ei nu au zis nimic , dar am intrebat prea tarziu a doua zi dupa punctie cand deja se fertilizasera 10 si ne-a spus ca acum nu se mai poate face ca-i va distruge analiza, trebuia probabil facuta inainte , dar nu stiu de ce nu au facut-o.
adijo spune:
Melisa, bravo! tinem pumnii sa fie bine pana la capat! o sa spargi tu gheata..!Restul banuiesc ca i-au congelat, nu?
Oanamares spune:
Melisa,pup! Bine ai revenit.
Eu am ajuns azi la Viena.Din fericire am net la hotel.Miercuri ma duc la Kreuz si joi la Wunsch. Va tin la curent!Pup fetele!
melisa28 spune:
In rest mi s-au parut buni in ceea ce fac, intradevar erau foarte multe cupluri la clinica si lasa senzatia ca esti ca pe banda rulanta , dar nu era asa daca aveai intrebari te ascultau iti raspundeau insa da erau foarte aglomerati , per total mie mi-au placut f mult, eu am facut ET-ul cu Monica Weight, parca asa o cheama, o tipa tare dragutza , amabila de altfel ca tot personalul, si indiferent de rezultatul meu eu tot voi considera ca sunt buni in ceea ce fac....acum care mi-o fii norocul.....
Ps: Monica mi-a spus ca ea crede ca voi ramane insarcinata , dar na poate asa spun tuturor pentru a ne incuraja
Mi-au mai ramas 6 embrioni pe care urma sa-i congeleze , plus sperma sau ce o fii gasit ei acolo in testicol au sp[us ca deasemenea o sa o congeleze.
melisa28 spune:
Oana , ma bucur pentru tine ca ai ajuns cu bine , o sa fie bine ai sa vezi, acum tu stii ce clinica iti va lasa o impresie de mult mai mult profesionalism.
Sunt sigura ca vei alege cea mai buna clinica , si cea norocoasa tie.
melisa28 spune:
Adijo, utrogestan , ai folosit si tu?...mi-au dat sa iau incontinuare utrogestan dar ori eu n-am inteles bine ...mi-au spus ca se iau vaginal?
melisa28 spune:
Acum ies ceva timp sa-mi plimb cainele, si revin mai pe seara sa ma documentez mai bine.
va pup si va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine cu gandul , am citit tot din urma, si m-am bucurat ca a-ti intrebat de mine
Sisipisi spune:
melisa bravo, super vesti! Ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba?! Utrogestan introduci in vagin cate ovule ti-au zis sa bagi. Dar trebuia sa fi inceput din ziua punctiei. Pana acum nu ti-ai zis?
elenada spune:
Melisa bine ai revenit. ma bucur ca a decurs totul ok si iti tin pumnii sa ai un beta mare.
Adijo imi pare sincer rau. Iti doresc multa putere sa mergi mai departe.
Bafta multa fetelor si multe rezultate pozitive
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Sisipisi spune:
Gabi rezista fetita ca e pentru un scop nobil. O sa te ajute DD sa treci peste toate. Musai.
Eu daca am bafta maxima ma apuc de maine de injectat, abea astept, nu mai pot! Sper numai sa nu ma dezumflu maine cand o sa aflu rezultatul.
Oricum fetelor melisa cu FSH mare a obtinut un rezultat mult mai bun cu protocolul de la Viena fata de ce am obtinut eu aici pe protocol lung.
Respect Wunschbaby!!!!