FIV Europa(36)
Raspunsuri - Pagina 17
adijo spune:
Melisa , sa fie intr-un ceas bun! Utrogestanul se ia vaginal ( mie mi-au dat 2 dimineata si 4 seara), iar Duphastonul si Progynova oral. Si eu am inceput tratamentul de sustinere la 2 zile dupa ET.
Denisa eu am luat bromcriptina pe perioada tratamentului de stimulare de acum si am luat dostinex la fiv-ul din Ungaria.
Oana sunt curioasa ce impresie iti fac cele doua clinici.bafta , sa faci alegerea buna!
adijo spune:
Multumesc fetelor ca-mi sunteti alaturi! incerc sa ma detasez de problema dar nu pot, toata ziua sunt pe net si ma gandesc unde e buba...
interesant ca Melisa ,desi are Fsh mare, a primit stimulare cu 150 ui, iar eu , care sunt la polul opus- fsh mic cu tendinta de hiperstimulare , am primit tot 150 ui/zi..?!
brunadria spune:
adijo poate ei stiu mai multe decat stim noi, eu am incetat sa mi mai pun intrebari, astept confirmarea pt programare la Marseille ,joi! merg cu o prietena de a mea ce e dr ginecolog in aix en provence! toata lumea imi sare in ajutor!
azi sun sa vad ce mi spune si dr meu!
aveam programare si in alta parte la Nimes pe care o voi anula e tot joi, cica e acelasi laborator ca cel unde am facut fiv urile anterioare, nu cred ca are rost sa merg acolo!
sunt tare curioasa cand voi da startul, mi se pare cam devreme, dar cum am spus ma las pe mana lor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adijo spune:
Bruni! Iti tin punmnii sa fie bine! Sunt curioasa ce-ti spun medicii din noul centru...
aadina spune:
Buna, fetelor.va citesc, insa pana acum nu am intervenit. Melisa, unde ai stat la Viena, cum a fost cazarea si cam cat a costat?daca poti sa-mi dai mai multe detalii, probabil ca acolo voi merge si eu
melisa28 spune:
adina sigur ca-ti pot da adresa , eu m-am simtit f f bine in acest apartament.www.apartment.at/kaminek_sabine, si eu am mers aici la recomandarea unei alte fete dragutze anais, si nu mi-a parut rau o secunda.
Sau cauta pe saitul asta si vei gasi si alte apartamente.
Bafta multa iti doresc.
rizzuca spune:
Melissa, felicitari pt rezultat! Dincolo de faptul ca ai avut tu ovocite multe, conteaza si faptul ca la sotul tau au gasit spermatozoizi de buna calitate
Faptul ca te doare ovarul este semn bun din ce am mai citit pe aici pe forum la fetele care au reusit.
Tratament de sustinere este identic cu cel pe care l-am avut si eu.
Mi se intareste banuiala ca la protocolul scurt nu se schimba doza, in comparatie cu cel lung.
Eu la ambele FIV (uri) am mers pe protocol scurt si in fiecare zi am avut o doza constanta pana la sfarsitul stimularii.
Veronica este cea blonda ( de parca ar fi si brunete! ) cu parul lung strans in coada si care era tot timpul cu Ana? Iar Monica este cealalta blonda dragura rau si cu ochi albastri?
Denisa33 si eu ma luat Bromcriptina si inainte si in timpul stimularii. Este foarte important ca prolactina sa fie in parametrii normali.
Bruni, sa fie cu noroc de data asta!!!
Sisipisi spune:
Raportez: rezultat enervant la culme:
TSH: 0,25
T3: 15,9
T4: 2,1
Mi-am bagat TSH in buda, e sub limitele normale. Astept tel de la Ana sa imi zica ce pot face. Voi ce parere aveti?
M-am saturat ca de mere padurete de toata situatia asta. Jocul de-a hormonii e obositor, frustrant, pana mea, acum probabil trebuie sa imi cresc TSH si adica cum naiba sa fac eu sa ajunga fix intre 1 si 2????????
melisa28 spune:
Rizzuca, multumesc, sper sa fie bine pana la capat.Azi m-au lasat durerile de ovar, poate s-au implantat ieri , doamne ajuta!
Monica este o tipa roscata, sexi asa la fatza, un pic plinutza dar frumoasa, balanta spunea ca este mai noua, iar mai tot timpul am vazut-o in salopete bleo coborand de sus, acolo unde se fac punctiile si ET.
Sisipisi, e chiar enervant cu hormonii astia ai tai care nu ajung in limete normale, Ana trebuie sa-ti dea un raspuns care sa te ajute sa aduci TSH-ul in limite normale