FIV Europa(36)
Raspunsuri - Pagina 11
Sisipisi spune:
Gabi mult curaj si putere. Dumnezeu sa te aiba in paza lui pe tine si pe copilas. Nu iti pot face un serclaj? Cumnatei mele i-au facut la Giulesti, a stat dupa aia 6 luni in pat dar a reusit.
Oanaesti teribila cu visele tale!! Insa chiar s-a intamplat. Chiar pe forumul asta dar la alt subiect. Un tip care si-a parasit sotia pentru ca i se luase de atatea proceduri, suparari, crize de nervi si istericale. Pana la urma omul nu mai vroia nici un copil, vroia o viata normala si atat. De aia zic si io sa nu uitam naibii sa traim ca poate o sa ajungem in aceeasi situatie. Ne luam lumea in cap si tot nu rezolvam mare lucru. Stii ce ar fi tare? Sa isi fi parasit respectivul nevasta si sa dea tot peste una infertila. Crimaaaaa
Oanamares spune:
Sisipisi,a patit-o vreo fata de aici?Pai de ce nu a zis nemernicul ca vrea o viata normala si nu mai vrea copii? Saraca fata!
Sisipisi spune:
Naiba stie Oana ce o fi fost intre ei, poate ca i-o fi zis da' ea tinea mortis. Din cate zicea fata, vroia sa faca copil si fara tata, cum o fi numai sa faca. Asta era pe site acum cativa ani. Adevarul e ca ajunge sa iti controleze viata daca nu stii sa te opresti si probabil multi cedeaza nervos. Cred ca si femeile, nu numai barbatii.
balanta_tm spune:
Hai ca fac eu galagie, ca sunt plina de nervi. Imi venii factura de la AKH pt analizele genetice ale lui Albert. Sa pic din picioare si alta nu: 721,21 euro . Eu ma asteptam la vreo 4-500 euro.
Bine macar ca l-am intrebat de 1000 de ori pe dr cu care am nascut, cand imi vine factura de la genetice (de teama sa nu cumva sa uite aia sa mi-o trimita :D). El imi spunea foarte linistit sa am rabdare, ca o sa vina. Si cand a venit, a venit ca sa ma satur .
anais74 spune:
balanta_tm, nu esti singura la care a venit factura azi. Si eu m-am trezit cu o factura in valoare de 45 de euro, de la laboratorul de bacteorlogie. Cica avem o restanta, in urma nu stiu carei analize (ma gandesc ca e vb de spcultura). Ceea ce ma enerveaza este ca nu stiam, nu mi-au zis ca ma pot astepta la costuri extra . Stiu ca nu e o suma, dar ma enerveaza ideea. Luni le scriu, ca daca viitoare sa imi spuna, nu de alta dar poate pt mine sunt niste bani. Astia te incaseaza si pt aerul pe care-l respiri
balanta_tm spune:
Mda, astia au niste preturi de iti vine sa o iei la sanatoasa ...
Bine ca nu s-a ratacit scrisoarea, ca vad ca au scris "Tinisoara" si nu au scris nici codul postal; ar fi zis oamenii ca sunt rau intentionata si nu vreau sa platesc, cand de fapt eu nu as fi primit-o. Mi-au dat si termen clar de plata: pana in 5 Nov .
anais74 spune:
la noi factura a venit pe numele sotului, dar au gresit prenumele. L-au "botezat" de-a dreptul. Dar nu m-am uitat la termenul de plata, nu inteleg nici germana. Au pus in plic un fel de ordin de plata in rosu si albastru...O sa ma uit mai bine...Mi-a cam stricat ziua, tre sa recunosc
adijo spune:
Ha!Ha! Sunt patita si eu cu facturile de pe la AKH! Acum doi ani am fost sa fac niste investigatii la Akh in legatura cu infertilitatea mea. Mi-au facut dozari hormonale , monitorizare eco a ovulatiei si niste teste metabolice; la sfarsit am intrebat cat mai am de plata( achitasem un avans de vreo 400 euro) si mi-au spus ca nu mai mult de 50 eur - sa plec linistita in Romania ca imi trimit ei factura. Toate bune si frumoase, dupa ceva vreme ajunge si factura: dar in loc de max 50 eur mai aveam de platit 711 eur! Va dati seama ce nervi am avut si eu atunci! Deci in total pe niste dozari hormonale , 4 ecografii si niste analize de glicemie , insulina, etc am platit 1100 euro! Si nici macar nu am plecat cu un diagnostic de acolo, ca sa nu mai zic de vreun tratament... ma rog , ei ar fi vrut sa mai merg sa-mi mai repete nu stiu ce dozari hormonale, dar nu m-am mai dus...
anais74 spune:
e frustrant oricum....bine ca iesirea din spital mi-au trims-o pe mail, si nu prin posta, dar cand vine vorba sa le intre bani stiu sa trimita scrisori acasa. asa cum ziceam si mai devreme, te taxeaza si ca le respiri aerul
oricum adijo, cam mult te-au taxat si pe tine