FIV Europa(36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

si pentru mine FIV = copil clar,nu cred ca pot face fata la altceva, cu toate ca stiu ca e greu din prima eu sper ca la mine sa se intample
dar nu exclud adoptia, daca as fi intr-o situatie financiara un pic mai stabila as demara actele de adoptie si as merge mai departe cu fiv, intodeauna mi-am dorit multii copii vroiam trei, acuma ma chinui macar sa am unul, intr-un fel sau altul vom avea un bebe
e groznic cand stiu ca suntem niste oameni care ne-am dorit intodeauna copii si care avem multa dragoste, rabdare si intelegere de oferit asta cred ca dore cel mai tare, ca stiu ca am fi niste parinti minunati- nu perfecti
nu cred ca pot sa ma exprim in cuvinte admiratia pentru cele care au trecut prin clipe groaznice si au mers mai departe dar traiesc cu convingerea ca totusi lucruri bune se vor intampla si oamenilor buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Rizzuca, imi pare rau pentru nereusita. Cam ce-ai patit tu la transfer, am patit eu la primul FIV. Doar ca mie pur si simplu nu mi l-au putut face din prima, probabil din cauza ca eram prea incordata. S-au chinuit ceva sa-l faca, pana la urma au reusit. Dar stii cum se zice 'the moment was gone'! Si rezultatul a fost zero barat! Din cauza asta, la ultimul FIV am cerut un pic de anestezie, sa nu mai stau asa incordata. Dar la noi nici asa n-a mers...probabil problema e (si) in alta parte.

In alta ordine de idei, eu sper sa nu mai fi asa suparata pe Dumnezeu si sa-ti fi revenit. Eu ma gandesc ca sunt oameni cu adevarat incercati pe lumea asta, cu suferinte cumplite la care nu veau nici macar sa ma gandesc. Cred ca au prioritate in fata lui Dumnezeu, hai sa avem un pic de rabdare, ca vine si randul nostru, nu ne lasa El de izbeliste! :)

Numai bine va doresc fetelor! Va pup,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Buna dimineata fetelor! La mine canta pasarile ca primavara. Cred ca sunt confuzate de vremea calda:).
Azi e vineri, inceput de week-end. Azi incepe restul vietii noastre:). Care ne va aduce cu siguranta numai lucruri bune. Exista un echilibru in lucruri si in viata. De azi gata cu supararile si grijile, a inceput o noua era a sperantei. Vom lupta si vom invinge!Impreuna si fiecare dintre noi suntem niste forte ale naturii.
Hai FIV-oasele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Sisipisi, cred ca au plecat de la noi...ca era prea frig M-ai facut sa zambesc de dimineata, cred ca e molipsitoare starea ta sper sa fie si pentru celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Corect, Sisi!! Ce a fost a fost... It's time for a new beginning!
Cat despre caludura... in Baia Mare au fost -2 grade dimineata! brrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_B spune:

Balanta, iti doresc sa ai ceea ce iti doresti si sa se atenueze suferinta prin care ai trecut printr-o bucurie mare!...ca de uitat, nu cred...

Oanamares, nu-ti fie teama de consultatiile alea de la Viena, gandeste-te ca si ei dau "interviu" cu tine, ca o sa ai de ales intre 2 clinici! (asta daca n-ai renuntat sa te duci la amandoua! sper ca nu).
si stiu ca am mai scris, cred ca fetele ma stiu, dar eu am reusit la al 3lea FIV la Kreuz. Am rasuflat usurata dupa 12 saptamani, ma simteam bine si credeam ca problemele majore s-au terminat! dar iata ca NU!!!
am placenta previa centrala (cea mai proasta varianta) si colul deschis si scurtat si sanse mici (nu mi s-au dat procente) sa duc sarcina la capat sau macar sa nasc prematur...toate astea n-au legatura cu FIVul, pur si simplu sa intampla la 4 din 1000 de sarcini!!!
asa ca stau tintuita la pat si ma rog sa fie bine, ca altceva n-am ce sa fac!

cand am citit ce-a patit scumpa de Balanta, imi faceam planuri de Fetomed si amniocenteza si tot asa... acum EXCLUS transport cu avionul, ce sa mai zic de masina...iar riscul de amnio nu vreau sa mi=l asum.

hai ca m-am cam intins...nu vreau sa descurajez pe nimeni, dimpotriva, tb sa luptam in continuare, cu depresia, cu corpul indaratnic, cu prietenii baby-boring si rudele pisaloage, sa avem grija de relatia cu sotul, ca si el...ooofff

va pup, fivoase curajoase!

Gabi+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Offf, draga Gabi, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin experienta asta ! Sa te ajute DD sa duci cu bine sarcina pina la capat si sa te bucuri de un bb sanatos!! Stai cumintica la pat, sa nu faci nimic din ce nu ai voie, si sper sa treaca cu bine perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Draga Gabi B, nu descurajezi pe nimeni.Din contra,esti un exemplu pentru toata lumea si inca esti atat de optimista.Felicitari!!!
Cat despre consultul la ambele clinic,nu am renuntat.Daca tot bat drumul pana acolo,ar fi pacat sa ma calicesc la cateva sute de euro.Oricum am de gand sa le spun de la inceput ca sunt o pacienta dificila,ca sunt extrem de sensibila la durere fizica si,in general,sa ma plang ca o fata mare.Poate eu ma "gasesc" pe aceeasi lungime de unda cu ei.In plus,pt a sti ca e corecta procedura care va urma sa o fac,am nevoie de 2 pareri.
Si ca sa vedeti cum imi alerga mintea pe campii,sa va zic ce am visat aseara: se facea ca avusesem 3 fiv-uri cu chinuri,tatamente,probleme si nereusite.In perioada asta ma tot gandeam daca,desi sunt sanatoasa,merita sa bag in mine atati hormoni sisa ma chinui fizic atat de tare.Ma batea gandul sa ma culc cu un alt barbat care seamana cu sotul meu,sa raman insarcinata si sa ii zic ca e copilul lui,ca daca facea fiv cu donator era lafel,dar aveam remuscari si nu am facut-o.Dupa al 4-lea fiv ramasesem gravida,dar surpriza:l-am prins pe sotul meu cu o superba domnisoara blinda,slaba,frumoasa.Mi-a zis ca vrea sa ne despartim,ca nu mai mai iubeste,ca s-a saturat. Eram revoltata ca am fost o fraiera si m-am chinuit pentru el,cam am vrut sa fiu corecta!M-am trezit cu niste nervi!!! Ma uitam la el cum doarme si imi venea sa il iau la bataie!!!M-a luat in brate si mi-a zambit cand s-a trezit,iar mie imi venea sa il omor!
Spuneti voi,cui sa ii zic eu visul asta,daca nu voua?? Ar zicea lumea ca sunt dusa cu capul!!! Ceea ce nu cred ca e prea departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

oana, ce mai vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

gabi, imi pare foarte rau ca treci prin toate astea. Iti doresc din suflet sa nasti un copil sanatos.

Mergi la inceput