Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 3
andr@ spune:
da camcris s-au epuizat......
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ fetelor intreb si eu ceva, sper sa nu spun prostii e adevarat ca dupa ovulatie nu prea e indicat sa avem contact sex? citisem undeva....ca cica impiedica implantarea SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
eu cand am facut inseminarea mi-a zis dr sa mai fac in seara cand mi-a facut inseminarea si dupa pauza... desi tanjeam
RaluCris spune:
citat din mesajul lui andr@ fetelor intreb si eu ceva, sper sa nu spun prostii e adevarat ca dupa ovulatie nu prea e indicat sa avem contact sex? citisem undeva....ca cica impiedica implantarea SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
cred ca aici la desprecopii ai citit andra, am citit si eu
a fost la un moment dat un articol " trei secrete ca sa ramai insarcinata" si acolo zicea ca nu e bine dupa ovulatie sa faci
andr@ spune:
multumim walkira ce faci? nerama si nu ai intrebat dc?
PaulaFrida spune:
walkiria sper si eu,ca am si visat odata ca am intrat pe forum si scria FELICITARI PAULA
sper sa nu ma pacaleasca rushii astia si sa vina ca ii pedepsesc apoi asa ca sa se invete minte si sa ne lase pe toate in pace sa avem bebei
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
andr@ spune:
ralu pe multe situri am citit cine stie, o fi n-o fi asa
nerama spune:
citat din mesajul lui andr@ multumim walkira ce faci? nerama si nu ai intrebat dc? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
n-am intrebat andra... dar sigur din cauza de cutremur ca nu se poate prinde un eventual embrionas
LE: si mai ales daca ai orgasm si se contracta uterul nu e bine...
mikado spune:
hello fetele !
mai aveti un loc si pentru mine printre voi ?
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
RaluCris spune:
citat din mesajul lui andr@ ralu pe multe situri am citit cine stie, o fi n-o fi asa SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
nu stiu ce sa zic
cum fetele care nu si-au facut teste de ovulatie si au prestat o zi da una ba,au ramas.......
probabil difera de la un organism la altul
andr@ spune:
mikado bine ai venit