Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 2
roxybarbu spune:
nu stiu daca as face fata la gemeni, cred ca trebuie sa ai nervii superi tari
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
fetelor am un chef de munca.... 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ fetelor am un chef de munca.... ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
daaaa sii eeuuuu

RaluCris spune:
| citat din mesajul lui andr@ fetelor am un chef de munca.... ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
andra, sa stii ca nu esti singura
abia astept sa plec de la munci
camcris spune:
neata fetele vin si eu, ce se da![]()
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
RaluCris spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu nu stiu daca as face fata la gemeni, cred ca trebuie sa ai nervii superi tari Traieste, Iubeste, Daruieste... www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC |
roxy sa stii ca mie mi-ar placea sa am gemeni
si am toate sansele pentru ca avem si eu si sotul meu in familie gemeni
andr@ spune:
camcris copii pe banda 
camcris spune:
vreau si io, ma bag repede poate prind si io un
macar de un picior![]()
dar cred ca i-ati luat voi pe toti
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
fetelor intreb si eu ceva, sper sa nu spun prostii
e adevarat ca dupa ovulatie nu prea e indicat sa avem contact sex? citisem undeva....ca cica impiedica implantarea ![]()
walkiria spune:
Bebelu, trece-ma si pe mine in listuta, te rooog : Alina si Iulian
Apropos, si eu o sa merg la Sf Dumitru, dar o sa vreau sa ma duc pe 26 seara, dupa ce ies de la munca....o sa iau listuta cu nume pt acatist, ca de obicei
.
Eu mai merg de regula la Sf Mina, pe 11 noiembrie, dar ma gandesc sa merg si la Sf Nectarie, e cumva pe 9 noiembrie si la Mihai Voda?..nush sigur.
Miha, eu nu imi mai masor TB, am facut-o doar o luna, dar mi se pare stresant...am vazut atunci cam ce valori am inainte si dupa ovulatie, iar acum imi iau TB de vreo 3, 4 ori dupa ce cred eu ca am ovulat , ca sa fiu sigura ca s-a intamplat acest lucru.
Teste de ovulatie nu mi-am facut niciodata, ca eu simt oarecum cand ovulez, am intepaturi de ovare si cateodata mici scurgeri.
Paula...capitolul urmator al tau e :)...ce zi esti?...hai ca motatele vor sa dea buzna, le dau drumul?![]()
Roxy, ce n-am da si noi sa avem intepaturi de ovare de la bebe...ai grija de tine si nu te strofoca prea tare cu, curatenia in weekend ca se supara bebelinul ca-l pui la treaba![]()
Nerma...bafta multa la inseminare!!!