Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 2
roxybarbu spune:
nu stiu daca as face fata la gemeni, cred ca trebuie sa ai nervii superi tari
Traieste, Iubeste, Daruieste...
www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
fetelor am un chef de munca....
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
nerama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andr@ fetelor am un chef de munca.... SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
daaaa sii eeuuuu
RaluCris spune:
citat din mesajul lui andr@ fetelor am un chef de munca.... SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
andra, sa stii ca nu esti singura
abia astept sa plec de la munci
camcris spune:
neata fetele vin si eu, ce se da
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
RaluCris spune:
citat din mesajul lui roxybarbu nu stiu daca as face fata la gemeni, cred ca trebuie sa ai nervii superi tari Traieste, Iubeste, Daruieste... www.fertilityfriend.com/home/3161a8" target="_blank">GRAFIC |
roxy sa stii ca mie mi-ar placea sa am gemeni
si am toate sansele pentru ca avem si eu si sotul meu in familie gemeni
andr@ spune:
camcris copii pe banda
camcris spune:
vreau si io, ma bag repede poate prind si io un macar de un picior
dar cred ca i-ati luat voi pe toti
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
andr@ spune:
fetelor intreb si eu ceva, sper sa nu spun prostii e adevarat ca dupa ovulatie nu prea e indicat sa avem contact sex? citisem undeva....ca cica impiedica implantarea
walkiria spune:
Bebelu, trece-ma si pe mine in listuta, te rooog : Alina si Iulian
Apropos, si eu o sa merg la Sf Dumitru, dar o sa vreau sa ma duc pe 26 seara, dupa ce ies de la munca....o sa iau listuta cu nume pt acatist, ca de obicei.
Eu mai merg de regula la Sf Mina, pe 11 noiembrie, dar ma gandesc sa merg si la Sf Nectarie, e cumva pe 9 noiembrie si la Mihai Voda?..nush sigur.
Miha, eu nu imi mai masor TB, am facut-o doar o luna, dar mi se pare stresant...am vazut atunci cam ce valori am inainte si dupa ovulatie, iar acum imi iau TB de vreo 3, 4 ori dupa ce cred eu ca am ovulat , ca sa fiu sigura ca s-a intamplat acest lucru.
Teste de ovulatie nu mi-am facut niciodata, ca eu simt oarecum cand ovulez, am intepaturi de ovare si cateodata mici scurgeri.
Paula...capitolul urmator al tau e :)...ce zi esti?...hai ca motatele vor sa dea buzna, le dau drumul?
Roxy, ce n-am da si noi sa avem intepaturi de ovare de la bebe...ai grija de tine si nu te strofoca prea tare cu, curatenia in weekend ca se supara bebelinul ca-l pui la treaba
Nerma...bafta multa la inseminare!!!