Aspirante optimiste!Felicitari Roxibarbu!!!(595)
Raspunsuri - Pagina 4
RaluCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikado hello fetele ! mai aveti un loc si pentru mine printre voi ? http://www.fertilityfriend.com/home/mikado |
sigur, mikado, esti binevenita
nerama spune:
citat din mesajul lui mikado hello fetele ! mai aveti un loc si pentru mine printre voi ? http://www.fertilityfriend.com/home/mikado |
sigur mika bine ai venit si aici, dar sa nu stam mult si sa ne mutam TOATE la odisee
andr@ spune:
cine mai urmeaza la testat dupa paula?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bebelu86 spune:
WaLkiria Sf Nectarie e la Radu Voda. p la itm. pod marasesti.
vezi k p 26 e balamuc mare.
poti sa mergi duminica seara k e mai liber sau p 28.
altfel stai si cate 12 ore la coada. depinde cum ti-e norocu.
eu merg duminica seara k nu pot sta atatea ore in picioare in frig.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria
walkiria spune:
citat din mesajul lui Katy82 Walkira eu nu cred ca ti s-a dereglat CM de la lipsa carnii. Tin pumnii sa vina cat mai repede. |
Katy nici eu nu mai stiu...fac fel si fel de supozitii...sunt curioasa luna asta daca o sa-mi vina la timp.
Fetelor, ati avut activitate, nu gluma...tre sa recuperez neaparat
Andra sunt pe la munca...nush ce am ca nu mai am chef deloc de munca...dar trebe domne' ce sa faci
Asa Paula, da-le bataita...venim si noi in ajutorul tau....sa ne lase linistite vreo 9 luni
Mikado bine ai venit, indrazneste, indrazneste ca-i distractie la noi.
Va ofer un niste floricele siniste .....mai multi cand oi fi gravi, ca sa va molipsesc
walkiria spune:
citat din mesajul lui bebelu86 WaLkiria Sf Nectarie e la Radu Voda. p la itm. pod marasesti. vezi k p 26 e balamuc mare. poti sa mergi duminica seara k e mai liber sau p 28. altfel stai si cate 12 ore la coada. depinde cum ti-e norocu. eu merg duminica seara k nu pot sta atatea ore in picioare in frig. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria |
Bebelu...stiu am deja 6 ani de cand merg la Sf Dumitru, de regula eu merg cand am timp, am stat si 12 ore int-un singur an...atunci a fost dezorganizare mare.
Ma mai gandesc pana duminica...s-ar putea sa faca prientenul meu mofturi ca il las singurel duminica seara, asa in cursul saptamanii e altceva....daca e sa ma duc , poate ne si vedem, sa vad si eu burticuta...poate ma si molipsesc.
Asa Radu Voda, nush de unde am scos-o cu Mihai Voda...am fost acolo o singura data. Dar in ce zi se scot?Sau in ce zi e Sf Nectarie?
walkiria spune:
Bebelu sa ai grija de bubulina cu statul in picioare si pe frigul asta....esti de apreciat ca mergi, dar sa nu faci prea mult pe curajoasa, ca apoi se supara bubu pe tine.
mikado spune:
woooow, ce primire calduroasa !
Andra@, Nera, Walkiria, Ralucris multumesc dragelor si sa trecem toate cat mai repede la odisee.
Va pupacesc pe toate
Nera noi ne cunoastem
http://www.fertilityfriend.com/home/mikado
gabyv spune:
mikado, bine ai venit printe noi!
eu azi lipsesc de la apel, am intalnire la medic si apoi o "sedinta de shoping" cu fetele, ar fi o zi super, daca nu ar fi greva asta in transporturi si daca nu ar fi frig...
revin deseara cu detalii, daca mai imi da sa iau ceva medicamente in plus, sau daca mai imi da analize. Mi s-a cam luat de atat mers la dr... odata la 15 zile
pupici la toate si yeeeee vine weekendul
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bebelu86 spune:
walkiria am grija. iti dai seama k trebuie sa am grija mare mai ales k deja s-a lasat frigu bine
poate ne vdm..cine stie.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria