Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria_mami spune:
Apropo de baghete magice: Victoria a primit una de la o asistenta, si acum imi trage cate una cu ea peste picioare si zice "Abra, mami froggy!" si mai imi smafaie una si zice "Abra, mami princess." V-am scris oare, de ce a zis ea ca-si aminteste ca facea la mine in burta? Zice ca dormea, se juca cu buricul lui mami si dadea din picioruse si stropea.
Nu mai stiu daca v-am zis sau nu... asta e perla de.. vineri? sambata... nu mai stiu.
Aelita e cuminte Victoria, asa e, cand are ea chef. Si cand nu are, sa te tii cat ma intreaba daca are voie sa faca ceva. Ma intreaba de o mie de ori si maraie, DAR nu face pana nu zic eu ca e ok, poa' sa faca... si de obicei, dupa insistente, sa nu o aud maraind, o las sa faca (cam) orice, atata timp cat nu e ceva periculos. Daca e periculos ii explic de ce nu e voie si de cele mai multe ori, intelege si ma asculta. Probabil si ca stie ca daca e posibil, o las sa faca ce vrea ea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
Vai fetelor, rad aici de una singura de perlutele copiilor nostri, tare scumpi mai sunt!
Cu vorbitul urat, totul e sa-i ignori ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, desi stiu ca-ti vine sa mori de ras!
Si-al meu era cu "Ei, kkt! Nasol!", l-am ignorat, n-a mai zis asa.
Dani
din pacate astea vin cu bucuriile socializarii la gradinita. Si eu tare ma mai laudam tuturor ca am copil super rezistent, pana a merge la gradi n-a avut in viata lui un mucalete ca sa-l parafrazam pe Vlady.
Si chiar cand a inceput, a fost super OK, pana in februarie, deci 5 luni de zile, fara nimic, si luni de iarna. Si din februarie pana acum ... nu le mai tin minte cate a mai facut. Eu cred ca pneumonia aia i-a dat tot sistemul imunitar peste cap.
Plus ca de atunci nu mai mananca cum trebuie.
Dana mi-ai facut dor de casa, cand am citit de librarii si de mese intinse
Abia astept si eu vacanta la anul.
Aelita pai sa stii ca ma simt super Ok, in afara de micile intepaturi, contractii din cand in cand. Si voiam sa fac si yoga si acquafit, dar m-a linistit doctorul si nici sotul nu ma lasa.
Vreau sa ies, sa ma plimb si el tot gaseste pretexte sa stam in casa, asa ca stau ca o leguma si asta ma deprima tare de tot. Dar ce nu fac eu pentru puiut. Vreau si eu sa vad cum e sa nasti la termen. Plus ca acuma mi-ar fi tare greu sa stau cine stie cat in spital cu un prematur, cand mai e si Patrick pe-acasa.
24+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Alysh spune:
Aelita, Doloress, chiar asteptam sfaturi ca nu stiam cum sa reactionez. Si eu m-am gandit la ignore si la a-i mai explica din cand in cand ca e un copilas dragut, educat , bla, bla, dar asta conteaza mai putin pt el acum.
Dani, ma bucur ca te-am scos din "barlog", imi pare rau de Vladuc bolnavior.
si sanatate multa!
Dana, m-am delectat cu povestea calatoriei voastre. Mi-a facut placere s-o citesc. Pacat ca ati mai avut si ceva intamplari picante, asta e, pana la urma au si astea farmecul lor. Daca n-ar fi...nu s0ar povesti...
sa va fie de bine vacanta!
Simonix![]()
![]()
simpatic foc Robertel. M-a amuzat teribil. Cate poante ne va fi dat sa auzim de-acum incolo
sa vedem cum le facem fata
Ah...si faza cu babele e valabila si pt Vlad. si aici lumea intelege, asta e grav![]()
Aelita, ai terminat ceva, psihologie? Super sfaturi, sunt de acord cu tine 100%
LAurita
, scumpa mea! Vreau sa ne intalniiiiiiiim! Astept sa-mi zici cand ca noi ne-am mai eliberat!
Fug sa-l iau pe bebeloiu mare din baie. Va puuuuup! Noapte buna!
Magnetism79 spune:
Seara buna de la noi !
Cleo sunt ale tale invitatiile daca le vrei! zi cand ne vedem sa ti le dau!Sunt 2 invitatii, comedia am inteles ca e mortala, acum imi pove tu cum e........
Referitor la sarcina a 2-a mie mi se pare mult mai usoara, de ex nu am mai avut durerile alea ingrozitoare de spate, nue timpul pierdut dar..........., si nici picioare umflate, si nicinu m-am ingrasat,iar de energie nu mai vb , am destula, sper sa ma tina bateriile mult si bine dar si cand o sa pic........
Acum ma duc la vizionat de poveste cu piti.......
Va pup si va doresc noapte buna
Mami de Bogdanici Pogonici
aelita spune:
LAURA,stai,mi-am amintit ca mai luasem antibiotice in viata pt masele umflate![]()
dar raceli nuam avut,nici probleme cu gatul.la 20 de ani am avut nistedureri de rinichi,si o prietena asistenta a zis ca imi face penicilina ca altfel e grav.cand a bagat penicilina aia,am fugit cu chilotii-n vine si am zis ca nu fac asa ceva nici sa mor!!!au trecut si rinichii fara ![]()
alte medicamente luam,cam multe algocalminem,pe vremuri se cam dadeau de toate.
DESIREE-Sofia mai intelege asa,dar e mai mare! ca Andres ma ignora.
DOLORES haha noroc ca te-a linistit doctorul,ca tu te apucai de toatesporturile
lasa ca te anuntam noi cand e sa nasti,daca uiti![]()
ALYSH,nu am facut psihologie,dar mi-ar fi placut,cred
am citit pe ici pe colo,si cea mai buna e experienta.am pus in balanta ce a mers din educatia mamei,ce a mers din a tatalui,bunicilor,ce a dus la traume,la mine,la fratii mei,ce a dus la ridicarea autostimei,cum creste un copil bibelou-fortat si cum creste un copil nazdravan ,avantajje,dezavantaje.
de cele mai multe ori,cand tip eu o vad pe mama,cand imi plange copilul ma vad pe mine mica..Daca te pui des in pielea lor si daca iti amintesti perfect copilaria ta,ai savezi ca lucrurile vin de la sine.
imi amintesc de un prieten care povestea ca a luat bataie de la taica-su,ca a cerut "spermint" (guma de mestecat) si omul a zis ca vorbeste prostii.cica a ramas socat nu de bataia in sine,ci DE CE AM FACUt???
Eu imi amintesc ca i-am zis lui taica-meu "Ciuciu" si am facut asa cu pumnul si degetele...atunci am realizat ca e ceva nepermis,dupa fatza lui tata.nu mi-a zis,dar eu ma asteptam sa rada cu mine,asa m-am prins ca e "groasa"...mi-a luat ceva timp sa pricep ce e asa rau ,ca eu habar nu aveam ce e cu degetele alea..
bineinteles ca multe trebuie corectate,nu toate merg ignorate.dar tedescurci infunctie de conjunctura si multa intuitie.
de multe ori copiii nu stiu ca e asa urat ce spun,cum nu era ciuciu pt mine.daca ma pocnea,zau ca nu stiam de ce !!!asa m-am prins si nu am mai zis.
MAGNEtISM-deci si la tine e mai usoara a doua sarcina!sa fie bine!
aelita spune:
hai sa radeti si voi
merge barbatu-meu la magazinul de chinezi de jos si o femeie cauta bere cu lamaie,si intreba chinezoaicele in romaneste:
-Bere cu lamaie aveti?
apoi mai rar:
-Be-re cu la-ma-ie ! a-veti?
chinezoaicele va dati seama ce fatza aveau,pe limbutza lor acolo,aveau ochii si mai oblici.
barbatu-meu o aude,ia o bere din raft si i-o da.
Femeia isi plateste berea,pleaca.La doua minute intra iar in magazin si le spune iar in romaneste chinezoaicelor:
-Ma duc sa intreb pe baiatu-ala ,el de ce m-a inteles si voi nu !
vine si il trage de maneca:
-auzi,maica?matale de unde esti de ma-ntelesesi ce vreau?
Lorich spune:
Neataaa..
si muffin cu banane, facut de mandea si fiul ![]()
Aelita am ras d em-am cocosat!!! Parca era un banc, zau... daca vei citi povestioara pe net, sa stii ca eu am zis-o mai departe drept banc ![]()
![]()
Cu chilotii "moartea pasiuni" mi-ai amintit de o faza din Grecia - ne plimbam cu masina nu stiu ce oras era, cred ca Salonic, si pe stradutele alea superbe si inguste, la balconul unei casute niste chilotzoi... la care prietena mea intreaba asa nevinoata "fata, ce-s alea? Scutece, baticuri, ce sunt???"
Multam de comentariile pe FB, eu am salivat langa pozicile cu cei 3 nazdravani!
Alysh 

mucalau!!!!! Doamne, sunt ceva de groaza copiii astia!!! In cel mai pozitiv sens, of course. Singura chestie de asta jenanta pe care o face Robert e ca daca unul din noi merge la toilet zice repede mami-caca, tati-caca, si daca -s musafiri... deh... din cauza chinurilor noastre cu dezpemparsatul.
Dana important e ca ati avut super vacanta, cu de toate, liniste, dixtractie, tot ce ati vrut...low-costul, din pacate cam asa am auzit si eu, nu e obligatoriu, dar trebuie sa fii inarmat si pregatit pt ce-i mai rau. O singura data am intrat in aerop. baneasa, mi s-a parut exact cum ai zis tu "o autogara"..de provincie, as adauga. ![]()
Va pup, fetelor, inca o data multam ca mi-am pus un zambet pe buze in dimineata asta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
28+
Reallaura spune:
Aelita
super tare faza cu berea!chiar radeam cu Bogdan al meu ca prietenul cu care a fost in Italia, cand ramanea fara resurse lingvistice din italiana, engleza, recurgea la romana, vorbind foarte rar si tare. 
noi am facut la penicilina cand eram mici...
Ali scumpa, noi suntem mai bine. pacat de ploaie. dar cand se face frumos, ai vostri suntem!
si abia asteptam!
Adriana_78 spune:
Simonix, Alysh, am ras nu gluma -- f. haioase povestirile voastre.
Simonix si mie imi place sa observ, cred ca a fost f interesant la petrecere cu atatia copii si atatea limbi
Alysh si eu v-am admirat in poze, da cine vi le-a facut?
Sanatate puiutilor bolnavi!
Belleane voi pe unde sunteti? ocupati cu casa?