Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Mihaela, ai vazut poza cu Tinkerbell de la voi? _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Da...e super scumpa...mi-ar fi placut sa ma joc si eu cu ea si Tinkerbell :)...Eu sper sa va indeplineasca Tinkerbell visul cel mai mare. Doamne ajuta!
Alysh
...mai sunt si zile din astea...dar asa e...o sa iasa soarele mai devreme sau mai tarziu.Fetele am vazut ieri un family movie "Me and Marley" foarte dragut...Mai ales ca ma gandesc sa renunt la job din mai si sa ma ocup de kinderi...Nu stiu ce sa fac...inca nu am luat o decizie...dar ma tenteaza.

Luminel spune:
Buna dimineata|! ce bine e sa dormi mai mult!!!
Multam de felicitari! pe mine ce ma incanta e ca le-a invatat repede literele; pentru ca a vrut ea si nu pentru ca as fi avut eu ambitia sa le invete...si le-a invatat de pe niste carti, fara jucarii speciale sau programe de la tv.
Asta inseamna ca-i place...si mi se pare totusi devreme in comparatie cu perioada copilariei noastre...desi si eu stiu sa citesc de la 5 ani (m-a invatt tatal meu pe ziare)![]()
Alysh, n-ai omis nimic, doar ca nu am mai pus eu poze noi ca nu am...
Daca mi se aproba creditul (saptamana viitoare aflu) am zis ca, fie ce-o fi, ma duc si-mi iau o amarata de camera foto sa pot eu sa-i fac poze cand vreau si sa nu mai tot cer la cumnata-mea.
Cleo, wow, deja la sv...tare Mara
chiar ca ne-a "luat"![]()
Mihaser, ce saptamana stresanta! ce sa-i faci mai sunt si de-astea, cand parca nu s emai termina problemele. Sanatate lui Cri!
Ylari, nu te sinucide, te rog!
hai mai ca o sa vorbeasca si mutulicile noastre! v-am vazut pozele, super!!!
Dana, multam' pentru "compasiune"
...soacra e soacra, cat ar fi ea de buna
Desiree, nu ma mira ca Victoria stie atatea litere, la cat de desteapta si cuminte e! multi 
La multi ani cu intarziere, Esme! Sa fii sanatoasa si fericita mereu!
Duminica relaxata!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
'Neata si de la noi.
Noi acum ne luptam cu hipo-glicemia.
Daca nu va mai scriu o saptamana e ptr. ca ne internam sa facem teste sa vedem ce cauzeaza hipo-glicemia. Pe cuvant ca nu inteleg, ca mananca atatia carbohidrati, toata ziua; dimineata, de vreo 2 luni nu vrea altceva decat pancake cu sirop, mananca spaghete si pasta in nestire, ciocolata (Nu f multa, dar mananca) si tot e hipo-glicemica... azi noapte am verificat de 2 ori glicemia si era f mica. La 1am era 3.6 si la 6am era 2.9... nu mai pot scrie ca plange sa ma duc sa ma joc cu ea... dar va mai scriu eu mai tarziu.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 'Neata si de la noi. Noi acum ne luptam cu hipo-glicemia. Daca nu va mai scriu o saptamana e ptr. ca ne internam sa facem teste sa vedem ce cauzeaza hipo-glicemia. Pe cuvant ca nu inteleg, ca mananca atatia carbohidrati, toata ziua; dimineata, de vreo 2 luni nu vrea altceva decat pancake cu sirop, mananca spaghete si pasta in nestire, ciocolata (Nu f multa, dar mananca) si tot e hipo-glicemica... azi noapte am verificat de 2 ori glicemia si era f mica. La 1am era 3.6 si la 6am era 2.9... nu mai pot scrie ca plange sa ma duc sa ma joc cu ea... dar va mai scriu eu mai tarziu._ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Doamne ajuta sa treceti mai repede si peste acest hop..Va imbratisam cu drag si ii tinem pumnii printesei sa fie la fel de puternica! Va pupam

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Esme LA MULTI ANI!!!!!!!!!!

M-am gandit ieri la tine.

In alta ordine de idei, vreau sa va spun ca eu n-am stat foarte cuminte dupa ce am pierdut sarcina si acum o sapt am ajuns iar la spital (duminica noaptea) cu dureri mari (parca nasteam) si hemoragie.. La urgenta nu aveau nici macar un ergomed sa imi faca injectie, l-au trimis pe Doru in oras sa caute la farmaciile non-stop
. ecograf exista in spital, dar nu lucra decat intre orele 8-20
. In fine, am reusit a doua zi dimineata sa imi fac eco endovaginala si am vazut ca e ok, doar ca uterul e destul de marit si fibromatos., de aici si refacerea mai lenta..
Oricum, am stat cuminte sapt asta, nu prea pot sa fac mai nimic, ametesc imediat ce fac 3 pasi, dar a stat doru cu mine toata sapt acasa, am avut ajutor si acum sunt mai ok..
Ne-am hotarat sa ne mutam inapoi in Buc, luna asta. sa ma fac eu mai bine si incepem sa mutam din lucruri. Sper sa se acomodeze bine Sara. Ea e foarte atasata de Breaza, de casa, de curte, de animale, de parcul ei, de tot.. O sa vedem.
Va pup!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Victoria_mami spune:
Alina,
imi pare tare rau ca nu esti bine, si te rog mult ai mare grija de tine. 
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Luminel Desiree, nu ma mira ca Victoria stie atatea litere, la cat de desteapta si cuminte e! multi ![]() Duminica relaxata! Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Multumesc. Si am uitat sa mentionez ca am reusit si noi, in sfarsit sa invatam sa numaram pana la 10, de si pe 8 il uitam mai tot timpul
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
Esme la multi ani fericiti!!!
Desiree mi-ai rupt inima cand ai scris ca faci asta d e4 luni, dar parca ai facut-o toata viata,....simt asa ca as vrea sa-mi intind mainile peste mari si tari si oceane sa-ti dau o imbratisare stransa, stransa de tot!!! Ah...de s-ar putea trimite si imbratisarile colet.... mie Victoria mi se pare la fel de frumoasa, arata super, ma bucur ca n-a slabit, uite poza http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2YearsOld#5533549812629733842 imi palce la nebunie...ca o pisica.
Ylari hehehe..hai nu te sinucide, uite nici Robert nu stie inca sa citeasca
Deci..Mara lu' Cleo a inceput serviciul... ei, mai e putin pana la pensie, nu-i mult.
Mi-a placut ce a zis Alysh vizavi de discutiile avute aici, pe care aprpo, le inteleg din toate punctele d evedere. Mi-a palcut ca a zis ca cu ajutorulforumului a invatat ca nu e ok sa lovesti copilul, mai mult am invatat ca nu puterea loviturii conteaza (adica ..i-am dat la pampers, peste mana, nu-l doare ci este total gresit, complet, in totalitate...citind forumul am intes asta. Eu am mai invat si ca nu e ok asta cu "lasatul sa planga", recunosc, nu stiu cum ma voi descurca cu 2, la o adica unul va suferi, probabil "al mare", nu cred ca pot sa-i calmez pe amnadoi o data. Om vedea.
Alinaaaaa de ce n-ai stat tu cuminte, ia zi!!!!??? Of...tu cu harnicia ta patologica. Te pup, sannaatte!!!!
Mihaser imi pare rau de ziua de cosmar!!! Cum mai sunteti?
Azi am avut program de cumparat cizme de Robert..Doamne..o caciula de bani-200 lei- da suuper, piele peste tot, blana naturala inauntru, daca bagi mana in ele parca bagi mana in blana oii
I-am luat si lui fifi cosmonaut, ca aveam o grija, ca ma prinde nascarea fara cosmonaut.
Va pup dragele mele!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
28+
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Lorich Esme la multi ani fericiti!!! Desiree mi-ai rupt inima cand ai scris ca faci asta d e4 luni, dar parca ai facut-o toata viata,....simt asa ca as vrea sa-mi intind mainile peste mari si tari si oceane sa-ti dau o imbratisare stransa, stransa de tot!!! Ah...de s-ar putea trimite si imbratisarile colet.... mie Victoria mi se pare la fel de frumoasa, arata super, ma bucur ca n-a slabit, uite poza http://picasaweb.google.com/nadia.boga/Victoria2YearsOld#5533549812629733842 imi palce la nebunie...ca o pisica. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+![]() |
Lori, mami de Robert, sa stii ca ti-am simtit imbratisarea. Cred ca ai pus atata suflet in mesaj, ca am simtit imbratisarea ta in adancul sufletului. Of, si daca tu ai sti in ce moment a venit si cata nevoie aveam.
Iti multumesc si tie si tuturor fetelor de pe forum ca sunteti tot timpul aici alaturi de noi.A iesit Daddy sa o duca pe Granny acasa si s-a spart geamul din spate de la masina...
aiurea, fara motiv, ca nici nu l-a atins; a deschis usa din spate (e van si usile din spate se duc in spate, nu inspre afara... cine intelege ce explic eu?) si a pocnit geamul. ACum avem o bucata de carton pana maine si asa mergem la nasi la cina azi... asta e! Sa vedem ce naiba mai urmeaza anul asta, ca a fost un an cumplit! 
_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Adriana_78 spune:
Buna dim!
Esme, la multi ani fericiti! scuze pt. intarziere!
Lorich, daca cizmele sunt unisex, le poate purta si fetita, desi ti-ai scos investitia.
Sa le poarte sanatos Robert!
Alina, in Breaza ati fost la spital?
Ai grija de tine!
Danah, ce zi plina de peripetii!
Desiree, ne gandim la voi, sa treaca si prob. cu glicemia scauzta si sa veniti repede acasa!
Adriana