Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Mihaela, ai vazut poza cu Tinkerbell de la voi?
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Hello hello 
De-abia acum am apucat sa intru si sa o urez si eu pe draga de Esme - nu reusesc sa dau de mata la telefon
probabil sarbatoresti de zor si mananci torul ala faimos 
Sa fii fericita si sa te bucuri de Lorelei, de Cristi si de toti prietenii tai!!! Maine sper sa ne auzim la telefon si sa ne si vedem 
Fetelor, am fost cu plodul la cumparaturi toata ziua
Greu, criza a facut-o acasa, deh, copil "educat" ![]()
Ei, glumesc eu, dar a fost greu pentru el, am plecat de dimineata, am fost intr-un magazin, apoi pauza la resto unde a lancat numai prostii 
dar avea o burta maaare la final, ma rog, am zis ca e sarbatoare
Apoi am gasit un mall super fain cu nenumarate magazine si i-am compu sgarderoba de gradinita, ghete, haine, pulovere etc. Mai am de primit shortzuletzele de pictat (le-am comandat pe net, ca nu am mai gasit in magazine) si gata. Ei, a fost ok in magazine, prin mall, s-a jucat, eu intram la C&A de ex, tati statea cu el prin magazine de jucarii, pe ma masinutze si alte distractii. Dar tot a trebuit sa il bag si pe el prin niste magazine de haine si nu ii place deloc !! Cum vede haine zice NUNUNUNU !!! Si greu il convingem ca tre sa probam una alta ... oricum majoritatea le iau la ochi, in nici un caz nu reusesc sa il fac sa stea sa masor macar lungime la obectul respectiv. In fine, faza e ca dupa atatzia stimuli (zgomot mult, lumini, parfumuri etc, si io sunt ametzita) a adormit in masina pe seara si nu si-a facut somnul, si cam o ora a tot plans prin casa si nu ne-am inteles cu el. Am incercat eu sa il impac dar nu am reusit si a trebuit sa dau ignore, imi faceam de lucru pe langa el si el: Mami, desene masina - OK. Nu, desene cal. OK. Nuuuuu desene masinaaaaa!!! In fine, numai asa a tinut-o
Concluzia: daca se poate evita shoppingul cu copil, go for it
La noi merge maxim o ora, o ora jumate. Tot ce este peste are impact negativ: poate nu pe loc, nu face tantrum, e chiar cuminte (am zis ca e copil eroin, saracutzul) dar mai tarziu va trebui sa se descarce. Cu mancatul azi a fost nasol, cu comnul la fel ... asa ca maine sper sa profite de o zi mai relaxanta :)
Ylari -
vazut poze, super dovleacul dar si mai super voi doua 
Nu iti fa griji, o sa vorbeasca si Eva, mai ales ca e fata
mai incolo o sa vezi tu ![]()
Desiree - am vazut poze, si mie mi se pare schimbata Victoria, dar ochishorii aia 

tot cei mai frumosi raman
Te cred si eu ca ti se pare tare greu 
ma gandesc si eu mereu la voi uf De multe ori cand ma supara Robert ma gandesc la ce ne-ai zis la putin timp dupa ce ati aflat de leucemie: de cate ori ne enervam pe astia mici, daca ne vine sa ridicam mana la ei sa ne gandim atunci la Victoria si sa intelegem ca orice ar face ei sunt niste copii care au nevoie de noi si ca pe lume se intampla atatea chestii mai tragice decat un tantrum sau o smiorcaiala
Luminel
woow, ce fetitza cititoare ai :) As vrea ca si al meu sa fie asa mai incolo, deocamdata ii plac cartile, citim mereu si este absorbit de povestea pe care i-o citesc, dar nah, nu stim mai incolo. Eu am tone de carti si ar fi pacat sa fiu ultima care le citeste
Deocamdata noi recunoastem O-ul
si A-ul. Este un desen animat pe TF1 super dragutz, Lumea Cuvintelor - ii invatza pe astia mici engleza + literele. Acolo toate obiectele, animalutzele, sunt formate din litere. Avem un DOG, un CAT etc Si mereu se intampla diverse, lui Robert ii place tare, si cred ca asa copilashii mai mari invatza usor literele. Ce diferenta fata de cum am invatat noi :) Al meu pitic mai are si un autobuz cu niste carduri pe care sunt literele + un obiect ce incepe cu litera respectiva. Si il bagi in buz si o tanti iti spune litera si cuvantul si canta. E tot pt pitici mai marutzi, al meu se amuza, vad ca recunaoste unele litere, asa, in joaca.
Gata, fug la TV, copilul l-a preferat pe tati azi uf :(
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
cleo78 spune:
gata? stiti sa cititi? va pregatiti de facultate? Mara v-a luat pe toti!!! a fo azi la se'vici! (am luat-o cu mine 3 ore la job). 

esme
sa fii sanatoasa, si lapunga grasa! sa fii fericita si implinita! Si la multimulti ani!
Alysh spune:
Hello,
Fetelor, eu am invatat foarte multe din discutiile noastre de pe forum. Cel mai important lucru este acela de a nu da in copilul meu. Si va multumesc mult pt asta. N=as vrea sa nominalizez ca sigur uit, dar totusi, Doloress, Simonix, mi-au fost mentori. Pe la un an si ceva, cand Vlad isi tot dadea specuta jos din cap, ii dadeam usor peste maini. Acum mi s-ar parea o crima sa fac asta.
De fapt vroiam sa spun ca aceste discutii sunt constructive, fiecare opinie ne ajuta sa ne mai clarificam putin, sa ne dam seama ce e bine si rau pt copilul nostru, ne indreapta spre un drumeag mai bun pe care nu eram siguri cum sa ajungem. Cel putin asa am simtit eu.
In privinta plansului, la Luca de exemplu, incerc sa nu cad in nici o extrema, daca e totul ok cu el(hranit, schimbat, odihnit, etc) si vrea in brate, il iau in brate daca nu am vreao treaba urgenta. Daca am ceva de facut (si de obicei sunt de facut o gramada fir-ar sa fie) ii explic ca mami are treaba si il las sa planga pana la 10 min (desi de curand o asistenta m-a sfatuit sa-l las cel putin o ora
). Apoi ii mai explic, il mai linistesc cu o jucarie, cu o suzeta (desi o urasc, consider ca e o modalitatea atat de comoda de a-i inchide gura
).....iar cu VLad, nu prea avem crize, dar daca mai apar incerc sa-l pacales si am noroc ca e intelegator. De ex azi, cand am iesit de la circ vroia vata pe bat si guma de mestecat si o acadea in acelasi timp...., nu i-am spus NU, i-am spus, da, sigur, iti da mami, dar dupa ce mancam . Am ajuns acasa, am papat si de acadele am uitat![]()
Deci , am fost azi la circ, "Galele circului". simpatic spectacolul, cam lung pt un copil de doi ani si cu putine numere cu animale, dar per total ne-a placut.
A inceput ziua frumos, dar s-a terminat tumultos, cu un diagnostic de fimoza, cu asteptari interminabile la Gr Alexandrescu, cu urlete de durere
...si continua decalotarea pe viu si saptamana viitoare cu speranta ca macar scapam de operatie, of
Scumpa mea Laurita, pai daca te ajuta atat de bine organismul si esti slabatura, de ce sa nu papi lapte praf si goffre??? Daca as sti ca raman slaba ca tine as baga si eu draga mea, pana la
Asa ca daca tot ramai slaba, de ce sa nu-ti faci placerile? Ce n-as da eu sa bag o pizza, shaorma, tort cu martipan, spaghetele carbonara si alte minuni, fara sa iau kg.
Sper sa ne vedem saptamana viitoare. Cel putin luni si marti Vlad sta acasa. Miercuri ramasese sa ma vad cu LAura, dar nu stiu daca o sa ma simt in stare...asa ca in a 2-a parte a saptamanii, vreau, sper, dar sa vdm. Sper sa sunteti mai bine cu sanatatea.
Lilly, felicitari pt eco
Dana
, multumesc de complimente, esti o scumpa dar si tu arati f bine. Mult mai slaba decat mine.
Lorich, asa si eu, in public sunt mai permisiva cu Vlad tocmai pt a nu avea parte de ceva urelete. Si eu mor de rusine sa vad toate privirile intoarse catre mine. DAr , e doar un complex, o frustrare uitata, nerezolvata, deci e pb mea![]()
M-am spart de ras la bancul ala cu "ce vrei, fa, e toamna"

Desiree, e superba Victoria! Ochi mari, frumosi, albastrii, fatzutca perfecta, printesa, ce sa mai! O s-o ajute Dumnezu sa se faca bine si peste ceva timp sa si uiatti peste ce-ati trecut. Eu asa va doresc!
Luminel, multam de complim. Si felicitari pt intelectuala ta
Mai vreau s-o vad in poze, parca n-am mai vazut-o de ceva timp. Sau am omis eu?
Mihaser, prin ce "aventuri" ati mai trecut si voi! Las' ca dupa ploaie vine soare
Va pup, noapte buna!
Alysh spune:
La multi ani, ESME! Draga noastra, sa fii sanatoasa si fericita! SPER sa gust si eu intr-o zi, o prajitura/ felie de tort de la o maestra ca tine! Te pup, numai bine!
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI, ESME, MAMI FRUMOASA DE PRINTESA LORELEI! Te asteptam in Canada sa ne faci galusti cu prune... vezi, tot acolo mi-e gandul.

_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Simonix spune:
Alyshule
m-a emotionat cand ai zis de "mentor"... vai de mine! ![]()
Ti-am mai zis ca si mie imi place cum te porti cu astia micii ai tai - auzi, faza cu lasatul sa planga 1 ora este 
Ce oameni !!! Cred si eu ca la copilul number doi nu mai stai de delicatetzuri ... chiar imi zicea cineva mai demult fix asta, cum bb2 este in genere lasat mai mult sa planga pentru simplul motiv ca nu mai este suficient timp iar atentia se imparte la doi. Insa totusi... o ora 
In fine...
Ce e cu fimoza ??? Cum ati descoperit? Si eu cam am un stres, Robert inca nu e complet decalotat, ii mai tzine o piele ceva pe acolo (io nici nu ma uit, Bobo trage de putz :D brrr si nu e prea usor). Dar tin minte ca doctorul mi-a zis ca daca nu iese de tot se poate sa il opereze. Pana acum la noi a fost ok, nu am insistat nici cu decalotatul, facem operatiunea din an in paste, pipi face bine :d Ii mai verific io jetul :D :D Dar na, sunt si io stresata. Saracutzul Vlad... sper sa ii treaca repede... dar de ce ii face pe viu? Tin minte ca si la noi a avut doctorul un gest brutal si nu a fost prea OK, a facut asta o singura data, insa.
Cleo - e sambata, da??? Inca. Deci ce cautai mata la servis? Cu copilul !!! Hmmm...
Deci cupilul a adormit la 11 
Ce inseamna shopping pe capul lui!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 gata? stiti sa cititi? va pregatiti de facultate? Mara v-a luat pe toti!!! a fo azi la se'vici! (am luat-o cu mine 3 ore la job). ![]() ![]() esme![]() sa fii sanatoasa, si lapunga grasa! sa fii fericita si implinita! Si la multimulti ani! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |

_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
DanaH spune:
La Multi Ani, Esme!!!. Multi si fericiti alaturi de familia ta frumoasa.
Noroc cu gabitza ca mi-a amintit, ca eu nu prea ma uit pe lista cu datele de nashtere. si chiar habar nu aveam cand e ziua ta. dar de acum... gata, o trec in agenda, alaturi de nasterile celor foarte dragi :).
Poze
Poze noi
DanaH spune:
fetelor, si eu invatz multe de la voi. imi plac deiscutziile, mai ales cele cu pareri diferite, dar, evident, fara scantei. pt ca atunci poti sa compari pareri si sa alegi ce e mai bun pt tine. pt mine, tooate sunteti mentori
.
Desiree, am vazut pozele cu Victoria. Are nishte ochishori minunatzi. Ma rog pt voi si va pup.
Cleo, e super tare Mara ta. dar chair asha, ce cautzi tu la munca sambata?
Luminel, cunosc sentimentul sa nu cumva sa o calci pe soacra pe coada. pe mine ma tzine tare ca vine si pleaca, chair daca peste o luna, dar tot pleaca (deocamdata) si atunci rasuflu si eu.
despre noi.... daca nici ziua de ieri nu a fost una plina, apai nu mai zic nimic.
am inceput ziua minuant prin eu a face curatzenie si tati cu copiii prin a se duce la lectia de inot a lui alex. er casa asa de curata, de parca nici nu era a noastra. apoi am mers o fuga prin orash, ca ne era dor de peste de la paitza (noi hering crud si copiii macrou prajit). am mai savurat putizn vremea frumoasa si am venit acasa, sa o culcam pe odo, ca dupa amiaza aveam petrecere.
am pus-o pe odo la culcare, era linsite si pace, tati numai ce ishi alegea o carte sa citeasca, eu invatzam la olandeza ( luni incep inca un curs, doar s-o prinde ceva de mine), alex facea lectzii.... cand o auzim pe odo ca ne plange si ne striga. ma duc sus, si imi zicea ca s-a rupt patul. sarise in el, pana se rupsese. era inca patutul de bebe, dar cum ea e mai bondoaca, incapea foarte bine in el. plus ca o tzinea acolo, stiam ca nu paote sa se dea jos si sa ne fie teama cu scarile (aaa, am uitat sa spun ca vineri a tras o tranta pe scari, cam de pe la jumatatea lor pana jos, de ne-a stat inima. dar nu are decat o vanataie mica la picior).
asa ca ne-am lasat toate activitatile noastre linsitite si am pelcat la ikea sa luam "pat de fetita printesa mare". asta ne-a spsu odo in mashina pana la ikea, cand a adormit. evident ca a trebuit sa o trezim. am laut patutz, am venit acasa sa il montam, si uite asha s-a facut ora de plecat la petrecere.
care petrecere era in doua aprtzi: prima cu copii, apoi venit acasa si lasat copiii cu baby-sitter, si urmat petrecerea de adultzi. ei bine, acolo, alex fiind singurul baiat intre 4 fetite, s-a dat in stamba si alergand, s-a lovit cu capul de tocul ushii. si a facut o taietura foarte urata in mijlocul fruntzii. curgea sangele ca la balamuc. asa ca ne-am dus la urgentza, unde a avut noroc si nu l-a cusut, ci doar "l-a lipit", adica a pus niste .... un fel de lipici si a zis ca trece, dar probabil ca o sa raman semn. la care tati: "lasa, ca fetelor le plac baietii cu semne".
apoi ne-am continuat petrecerea.
si uite asha, dintr-o zi linistita, am avut una super full. azi nu imi mai fac planuri de zi l;inistita. le luam asa cum vin.
va pup si va urez o zi linsitita, dar nu ca a mea.
Poze
Poze noi