Licurici de ianuarie-februarie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 9
Leditia spune:
La multi ani tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica! Sanatate si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
bebelusi spune:
Fetelor, Vlad a inceput sa imi ceara lapte si la somnul de pranz e o problema???nu ii afecteaza restul alimentatiei.
Mai dati si voi idei cu ce mai mananca copiii vostrii seara ca eu nu mai stiu ce
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Billy multumim! am admirat-o si noi pe Ana Maria, ma bucur ca va merge bine la gradinita!
Aidan este marisor intr-adevar.
Bebelusi aici le dau lapte la pranz la gradi, si eu ii dau la somnul de pranz. am inceput sa ii dau lapte de vaca cu 1% sau 2% grasime si nu a mai facut alergie, probabil ca o sa renuntam la formula pe la 2 ani. el bea mult lapte, cam 750 ml/zi.
Am avut ieri o zi nasoala, mi s-a rupt tocul la pantof la servici apoi pe drum spre gradinita mi-a explodat un cauciuc, este ferfenita, a trebuit sa las masina in drum, s-a chinuit sotul 4 ore sa puna roata de rezerva pt ca rotile mele sunt sport si facute pe comanda, f greu gasesti modelul respectiv si roata de rezerva era cam mica, acum tb sa cumpar doua roti pt ca nu pot schimba doar una, asta dupa ce saptamana trecuta am ramas cu ea in drum pt ca m-a lasat bateria:)) si luna trecuta franele:)), cred ca imi trebuie alta masina, asta pe care o am are vreo 10 ani si vad ca a inceput sa scartaie totul...
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
CADIA spune:
BILLY
MIERE, eu am renuntat la formula cam pe la 1 an jumate si suntem pe lapte de vaca.
PATRICIA, eu seara ii dau Clarei de multe ori ce papam si noi adica: pilaf, piure, pui la gratar sau ceva placinta cu mere/branza/dovleac.Apoi laptele la culcare si gata.
AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Cadia ce lapte ii dai?
Eu cred ca pe la 2 ani o sa renunt la formula.
Crisspy, fericita de Razvi
CADIA spune:
Crisspy, initial tineam cont de marca, acum ii dau Tnuva/Fulga/Napolact. Cateodata ii dau lapte de vaca de tara, din sursa sigura.
AMR 4 SAPT.Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
roxanaz spune:
ziua buna dragelor
stiu, stiu, sunt cea mai mare chiulangioaica. si nici nu va pup ca-s gutunarita varza (am luat de la Patrick care nici pe departe nu e asa nasol ca mine).
am citit de ieri ca sa ma mai pun la curent cu ce s-a mai intamplat. vaz ca Cadia se pregateste de nastere - tin pumnii!!
Carmen, esti mai cuminte, da? lasa-l incolo de servici.. sa fiti voi ok!
Raluca, mi-a ramas in minte patania cu alergatul spre tine si cu masina. te imbratisez strans, stiu cum e spaima aceea terifianta.
Ruxi, ce mai faceti frate? inimioara ta?? iei tratament cuminte, da?
Ciufiko? ce mai zice copchilu cel zambaret si vesel.
noroc ca-s favorita lu' Razvi la picasa asa ca pe el il vad mai des, ca si pe Carla - stiu fetele cum se lucreaza cu babele!
Miere, auch, ce nasoale fazele cu masina. chiar ca se cere inlocuita. succes
nu mai stiu ce sa zic. copchiii is ok, i-am luat mandrei pat de copchil mare asa ma prestez ceva poze: http://picasaweb.google.com/108606992022426331786/Octombrie2010?authkey=Gv1sRgCMn94Ly-l8a-9gE#5531885348226727890
si va doresc o zi exceptionala!
BillyBilly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz ziua buna dragelor stiu, stiu, sunt cea mai mare chiulangioaica. si nici nu va pup ca-s gutunarita varza (am luat de la Patrick care nici pe departe nu e asa nasol ca mine). am citit de ieri ca sa ma mai pun la curent cu ce s-a mai intamplat. vaz ca Cadia se pregateste de nastere - tin pumnii!! Carmen, esti mai cuminte, da? lasa-l incolo de servici.. sa fiti voi ok! Raluca, mi-a ramas in minte patania cu alergatul spre tine si cu masina. te imbratisez strans, stiu cum e spaima aceea terifianta. Ruxi, ce mai faceti frate? inimioara ta?? iei tratament cuminte, da? Ciufiko? ce mai zice copchilu cel zambaret si vesel. noroc ca-s favorita lu' Razvi la picasa asa ca pe el il vad mai des, ca si pe Carla - stiu fetele cum se lucreaza cu babele! Miere, auch, ce nasoale fazele cu masina. chiar ca se cere inlocuita. succes nu mai stiu ce sa zic. copchiii is ok, i-am luat mandrei pat de copchil mare asa ma prestez ceva poze: http://picasaweb.google.com/108606992022426331786/Octombrie2010?authkey=Gv1sRgCMn94Ly-l8a-9gE#5531885348226727890 si va doresc o zi exceptionala! |
Roxanaaa!!!Ce ma bucur ca am apucat si eu sa te citesc!1 Nu cred ca esti cea mai mare chiulangioaica, te rog frumos, eu mi-s!
Vrem si noi patut de domnisoara, o sa-l inauguram de curand, oricum va felicit pentru marele PAS! cat de des dati cu nasul de pamant?
vazut puiul, pupat virtuaL!
Anuc spune:
Pupici la toata lumea!
Cadia, tot uit sa-ti zic. Stiam ca Euroclinic are contract cu casa de asigurari si iti poti recupera o suma din bani (ceva la 300 euro) daca duci trimitere de la medicul de familie. Sa te interesezi.
Miere, Bebelusi, Alinuk, multumesc pentru sugestii. Ieri am si ras pentru ca il apucase urlatul in bucatarie pentru nu stiu ce si i-am spus raspicat si ferm sa se duca sa urle in sufragerie pentru ca pe mine ma doare capul. Si a plecat urland in sufragerie unde nu era nimeni sa-l auda. In cateva secunde a venit inapoi si m-a gasit razand in hohote....A inceput si el sa rada :)
La noi functioneaza cand reusesc sa-l distrag...dar nu pot intotdeauna sa vin pe moment cu o idee care sa ma salveze pentru ca e foarte hotarat :)
Mami de Ioana, Filip si 22+
Anuc spune:
Miere, ideea ta cu riposta pe ton urlator si plangacios la crizele copilului mi-a adus aminte de filmuletul ala in care un pusti se pune pe zbierat intr-un magazin si mama ii raspunde si mai si de-l lasa perplex si cu ochii cat cepele pe copil :))
Mami de Ioana, Filip si 22+