Licurici de ianuarie-februarie2009(122)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Anuc, cam asa ramane si Aidan, face ochii mari si il bufneste rasul desi incearca sa se abtina tot ii scapa cate un chicotit:))) sa vedem cat o tine chestia asta...
Roxana f frumoasa camera, sa stapaneasca Eva sanatoasa patutul, mi-a placut de big brother...ce frumos aranja el patul, iar Eva mananca ciorbaaaaa...sunt invidioasa, fi-miu mi-o arunca direct in ochi, seamana cum mine, nici eu nu eram amatoare de supa/ciorba cand eram copil.
Asta micu al meu s-a facut un sclifosit la mancare, cu greu il conving sa mai ia ceva in gurita, dar vad ca de crescut creste, asa ca incerc sa nu ma stresez.
Din pacate nu imi permit alta masina acum si nici in viitorul apropiat, tb sa ma multumesc cu ce am.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Porumbita spune:
billy mie mi se pare naspa sa stea cuminti pe banci cand vin parintii
cred ca e grey ot sufletelul lor cand vad ca restul pleca si la ei inca nu au venit ai lor
mi se pare mai ok cum e la robert
eu astept intr-un hol si il aduce una din fete ca sa nu ma vada ceilalati copii si sa sufere ca ei nu au venit
dc e la masa sau in mijlocul jocului astept
dc l-as lua la ora normala ar fi in sala de joaca sau afara si la fel ar fi adusi de una din fete
PS am donat si eu pt valea plopului
lisssa_ana spune:
Billy si noi am trecut printr-o faza asemanatoare. Plangea daca nu ma vedea ,nu puteam sa merg la banca si sa o las cu Cristi in masina ca urla de numa'...dar a trecut repede.
Patricia: noi am papat azi couscous cu peste. Ieri carfori copt cu piept de pui la gratar
Mamica de Ana
oanaq spune:
Lissa_ana, am vazut documentarul ala de ni l-ai recomandat si ghici ce? Am sunat azi sa ma programez la o moasa si din pur noroc am gasit un loc liber. Se pare ca daca nu vor fi complicatii, voi naste cu moasa in luna mai! Am niste emotii cat casa dar stiu ca va fi bine. Abia astept sa merg la primul consult pe 10 noiembrie. mami de Luca nazdravan 02.02.2009
lisssa_ana spune:
wow Oana,bravo,te rog sa intrii sa ne zici cum a fost. Si pe mine ma bate gandul sa incerc nastere in apa...sa vedem ce va zice doctorita mea. Felicitari.
ultima perla a Anei,citeam din carte de noapte buna si citeste Ana din Cenusereasa:" printesa danseaza cu printesu" ,dau pagina iar imi arata printesu,nici nu am corectat-o ca imi e tare draga cum zice
Mamica de Ana
crisspoliss spune:
Oana, felicitari pentru sarcina. Am avut si eu prietene care au nascut cu moasa si a fost bine. Iti recomand sa citesti sau sa te uiti pe net despre Ina MAy Gaskin, a fost o femeie exceptionala, avocata a nasterilor naturale cu moasa. Betty, nu stiu daca se fac nasteri in apa aici la spital, din cate stiu eu numai acasa merge. O prietena de-a mea a nascut asa la ea acasa, a inchiriat un fel de bazin special pe care l-a pus in sufragerie si a nascut cu moasa si doula, foarte fain. Felicitari pentru "printes", ce dulce e ea, tare multe stie la varsta ei.
roxanaz spune:
buna dimineata!
iar nu pup ca-s gutunarita si mai rau. mama ei de veatza.
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara iar Eva mananca ciorbaaaaa...sunt invidioasa, fi-miu mi-o arunca direct in ochi, |
Cata, pupici back. nu a dat niciodata cu nasul de podea (inca ). asa a facut si frate-su, a cazut de abia dupa vreo 2-3 luni din pat, cand nu mai era asa grijuliu cu marginile.
Oana, succes la intalnirea cu moasa. sa fie totul ok!
Anuc hehehe ce tare trebuie sa fi fost Filip! v-ati gandit la nume pentru donsoara mica?
ma duc la trebile mele. sa aveti o zi excelenta!
Porumbita spune:
am uitat sa va spun
doarme robert la pranz la gradinita cate 2-21/2
nu mai zic ca adorme in maxim 5min
ieri am venit incontrol sa ma asigur eu ca asa e
nu imi vine sa cred
ma gandesc la ce zicea miere aidan acasa e primbat 2 ore si la gradinita in 5 min adoarme
in rest am piedut sirul la cuvintele spune (desi multe stalcite)
mananca singur cu lingura (cand se plictiseste imi zice sa ii dau eu)
inca ii place fff mult sa stea in sling (cand oboseste imi cere rucksacul si zice NIS - asta e slingul la el, nu stiu de unde a scos prescurtarea)
alinuk spune:
neatza fete cucuiete
haideti la cafelutza
cade au ba guvernul? eu cred ca nu...si stiti de ce? am urmarit cursul valutar si de cateva zile e stabil, daca erau sanse de cadere a guvernului (instabilitate politica) eu cred ca erau fluctuatii pe zona asta
apropos de saracie, disperare si ce ti se poate intampla...v-am transmis un mail pe mailul comun, va rog cititi, e vorba despre o forma de inselatorie - am zis sa va avertizez sa fiti in garda sa nu vi se intample cumva
slava domnului am scapat si eu de data asta
roxana e un delciiu pitica
aici imi place tare tare
http://picasaweb.google.com/108606992022426331786/Octombrie2010?authkey=Gv1sRgCMn94Ly-l8a-9gE#5525386328748576466
sa va fie de bine patutul si sa aveti vise frumoase
sa auzim de bine si aveti grija de voi
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
bebelusi spune:
Roxana si noi mancam aproape numai ciorba, binenteles ca o fac foarte deasa, sa nu fie apa chioara, dar cam asta e baza.
Voi le dati 2 feluri de mancare?
Al meu e fan oua, si daca ii dau unul, avem scandal ca il vrea si pe al doilea, nu am voie sa ii dau nu??
Vlad se spala pe dinti cu periuta de oameni mari, nu accepta periuta mica, o vrea pe a lui ta-so, rezolvarea:am cmparat 2 la fel, ca altfel nu se poate. Sper ca nu e o problema
Porumbita,.....foarte tare cu somnul
Am uitat sa va spun ca ne-am reglat somnul, adoarme mai greu dar adoarme la ore normale
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 28 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"