Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

De raceli normale nici eu nu ma prea feresc excesiv ca asta e. Are grija Dori sa ne aduca diverse si e si darnic.
Dar la faza cu durerea in gat noi am patit-o toti rau de tot in primavara. A inceput Dori, apoi eu, a urmat Fabian si apoi tati. Singurul care a scapat usor a fost tati. Ceilalti am plimbat-o de la unul la altul, a fost oribil si nu am scapat pana nu am luat toti 3 antibiotic. Nu are cum sa afle cumnata ta cu un exudat ce si cum?
Distractie placuta si sa fiti bine!

Bebelusi refacere usoara prietenei tale. Eu nici la prima nastere nici la a doua nu am stiut ca sunt in travaliu pana nu m-a vazut si anuntat medicul. Ambele dati am avut la inceput dureri de spate si contractii neregulate si dilatatie bine merci. Apa mi-au rupt-o pe masa. Dupa aia au devenit regulate si "simtitoare".

Noi intelegem tot ce zic cei din jur da nu facem decat ce vrem sac. Si repetam o groaza de cuvinte majoritatea in chineza veche insa.

Ahhh Miere profit sa va felicit pentru prima treaba la olita ca mi-am adus azi aminte scriind la odiseia lui Dorian ca am fost tare mandra de reusita lui dupa un concurs de mate, cat fusesem si cand o folosit oala prima data. Si mi-am amintit de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dc aveti timp si chef aruncati si aici un ochi

nu e de bebei da e de sezon
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157617

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crysspi eu nu as merge

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

buna fetelor!
Noi suntem mai bine,sigur a fost indigestie,azi este mult mai bine,este un pic deshidratata ca s-a trezit cu scutecul uscat peste noapte,dar azi a recuperat,lapte/suc/ceai,cred ca a baut in 3-4h cam 750ml. Pana si pielea este un pic mai scata,bine ca nu a vomat micul dejun,e vioaie si vesela.

in legatura cu gradinita,eu sunt multumita ca pot lucra de acasa si ca pot sa o tin. Sunt multe pro si multe contra,pentru mine idea de a invata poezii/cantece/activitati ma incanta,dar cand ma gandesc ca va fi plina de virusi...mor. Plus ca unii parinri isi duc copii bolnavi la gradi ca nu prea au ce face cu ei,le dau antitermice si hop la gradinita,clar virusul se raspandeste. Fata prietenei mele a racit de 12 ori si nu intr-un an ci intr-o iarna.
Incerc sa o feresc cat pot,dar cand voi fi nevoita sa o duc am sa o duc.

La multi ani ANUC!

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Alina, eu nu-mi dau seama cand ceilalti au raceli normale sau nu, si atunci, incerc sa-l feresc cat pot. Daca stiu ca cineva e bolnav evit contactul, nu mai stau sa despic firul in patru ca daca o fi boala buna sau rea .Deci, Crisspy, eu nu as merge. Acum daca raceste il duci la mama ta, nu .Lissa, bine ca Ana e bine! Eu de cate ori pui tu filmulete cu Ana, il chem pe sot si incep sa ma lamentez pe fi-miu, care e la ani distanta . Eu oricat i-as repeta ceva, el nu repeta dupa mine, se uita lung, asculta atent primele doua-trei dati, zmabeste, si daca nu schimb placa, imi intoarce spatele si pleaca. Probabil, va fi ca si cu mersul, o va face cand va sti bine, sper eu...
Si pe mine ma incanta ideea comunitatii, dar cand aud de otite, tuburi in urechi, operatii de amigdale, polipi, bronsiolite, pneumonii, si alte asemenea, mi se ridica parul... Alex, doamne ajuta, pana la 1 an si doua luni nu i-am vazut un muc, o temperatura, o diaree si apoi pana acum, avem la activ 3 raceli usoare. La toate am simtit ca mor si invii, de ceva mai greu nu ma simt psihic in stare. Eu am si o mare problema cu bolile si oamenii bolnavi, ma deprima ingrozitor. Nu pot intra intr-un spital nici pt o hartie ca mi se taie picioarele si nu ma refer la frica de sange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutare,

n-am mai scris de multa vreme dar am tot citit. Sunt la curent cu pozele, vocabularul micutilor licurici si cu trasnaile lor. Noi nu facem parte din categoria celor care stiu multe cuvinte dar cat de cat adaugam si noi in vocabular. Am observat ca in general repeta dupa noi cat stie sa le zica destul de bine, mai nou indrazneste si la cuvinte mai grele si stalcite dar nu prea multe.

In rest trasnaile varstei lor, mai ales ca s-a mai redus timpul de stat afara si el era mai cuminte in parc decat in casa.

Felicit gravidutele, tare mi-as fi dorit sa fac si eu parte din ele acum insa din pacate nu a fost sa fie acum...sper ca la anul sa vina si la noi barza in primavara, acum e in tarile calde

Va imbratisez pe toate .

Si va las si cateva poze cu noi sa vedeti cat am mai crescut:
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/AVenitToamna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Paula,chiar ne era dor de voi. Ce frumosi sunteti. Ce mare e Marius...pedaleaza??? Avem si noi bicicleta dar o impingem cu picioarele si nu o dam la nimeni ca zicem:"a lui Ana". De obicei e darnica,dar nu cand e vorba de bicicleta si de mancare

in sfarsit a mancat si a ramas cu mancarea in burtica,m-am mai linistit. A papat si pranzul fara probleme.

Ingrid,odata ce incepe...nu mai tace,mie imi e si groaza la cat e Ana de vorbareata de perioada: da de ce? Multumim de complimente

Anna,pe unde umblii? Cum mai e Vlad?
Anuc...felia de tort???
IrinaC,stim ca ai de lucru,speram ca sunteti toti bine
pupam pe toate fetele

INtrebare: ati inceput sa va ganditi la Mos Craciun la cadouri pentru copii?

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Am mai scris un mesaj dar se pare ca l-am pierdut.

Lissa, Marius nu pedaleaza...tricicleta nu are pedale. Dar a fost jucaria verii in parc in grupul de copii cu care stam si noi. Toti baieteii se bateau pe ea, probabil ca s-ar fi batut si fetele numai ca in acel grup nu erau decat 2 fetite. Prindeau o viteza cu ea de abia te puteai tine dupa ei.

Despre gradinita, si eu l-as da cand vad cate invata ai vostri. Dar sa treaca iarna. Pana atunci oricum nu ne permitem nici financiar sa o platim si pe mama mea care si-a lasat serviciul sa stea cu noi si sa platim si gradinita privata.

Marius in general e darnic...mai putin cu masinutele care le are noi, ale lui sau ale altui copil.

Cat despre Craciun nu m-am gandit in mod special la ce sa ii iau. Stiu doar ca de ceva vreme ma gandesc la o masuta pe care sa scrie cu tot cu scaunel. Si probabil ca asta ar fi o idee buna pentru ce sa ii iau. Mai vedem..dar clar nu mai vreau alte masini prin casa

Ma bucur ca Ana e mai bine acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Lisa, da, ne gandim la Mos Craciun, dar inca nu am luat nimic cadou..., Sunt tare curioasa daca o sa se sperie de Mos. Avand in vedere cum reactioneaza el la partea masculina adulta, nici nu stiu daca vine Mosul cu costum. Cred ca anul asta o sa le punem seara sub pom si o sa le gasim dimineata, cum se intampla si cand eram noi mici (ma rog, la multi dintre noi). Lui Alex nu ii plac adultii barbati in proportie de 80%. Cu femeile nu are probleme, iar pe tat-su' il adora. Nu stiu de unde s-a speriat el asa de tare sau ce o fi in capsorul lui. In parc nu se joaca cu bebeii insotiti de tati , ci doar de cei insotiti de mame sau cu cei singuri (adica fara mame in imediata vecinatate).Paula, Marius se vede f bine, mare si frumos. Sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Multumesc Ingrid, la fel si tie

Lui Marius ii plac barbatii. Nu neaparat toti. De exemplu a fost fratele meu in vizita si pe el l-a placut din prima, aproape la fel de mult ca pe taica su...dar pe tatal meu, bunicul lui nu l-a placut de la inceput.
Mosul cred ca tot sub brad o sa vina anul asta, si cred ca o sa impodobeasca bradul tot cand o sa doarma el...stau si ma intreb ce ma fac ca anul asta nu il mai pot baricada cu nimic de demolator

Mergi la inceput