Licurici de ianuarie-februarie2009(122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Mda, cam asta e si dilema mea, brad mare sau mai mic, de plastic, si undeva nu la indemana lui, desi, la spatiul de care dispunem, cam greu. Alex trage de tot si toate, scormoneste peste tot ca o cartita . Globurile nu-s o problema ca avem multe de plastic, pe cele de cand era eu mica, niste bijuterii de sticla, le tin pt cand va fi mai mare, dar tot n-as vrea sa-si traga, toata ziua, bradul in cap. Mai vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Va pun un film care trebuie neaparat vazut:
www.youtube.com/watch?v=FdsHkZPdSYQ&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FdsHkZPdSYQ&feature=related

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Anuc!!!

si, cu o mica intarziere, pentru o alta mamica de licurici

LA MULTI ANI, ILEANA-COSANZEANA!!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

sint disperata...tatului meu i-au gasit neoplasm renal drept cu aspect inalt de metastaze pulmonare..nu stiu ce sa fac, mai ales ca ma aflu departe..vreau sa-l ajut cumva dar nu stiu de unde sa incep..orice sfat, opinie, experienta,nu stiu...orice...va rog...tata i-a interzis mamei sa-mi spuna,vrea sa ma protejeze,asa ca prea multe de la el n-am scos.Stiu ca i-au introsdus o camera in palmini dar nu stiu daca cu aceasta metoda i se poate scoate un fragment pt a putea fi dus la anatomie patologica..Acuma n-ar trebui si o biopsie din rinichi,zic eu?
Ae bilet de internare la Sp PARHON din Iasi dar de aici i-au spus sa vina peste 3 sapt sa-l investigheze??!!!cum poate sa astepte atit??!! nu inteleg ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

idaira
calm iubita
eu stiu ce inseamna
ne-am chinuit cu tata vreo 5 ani cu boli spitale si paralizari
deci iti trebe multttttttt curajjjjjjjjj
roaga-te mult pt asta ca e f greu cand e un parinte bolnav
CA SFAT
DACA ESTI IN SPANIA CHEAMA-L ACOLO LA O INVESTIGATIE
CUMNATA MEA TRAIESTE DATORITA UNEI INTERVENTII IN GERMANIA
ARE CANCER CRANIAN
DECI NU TE BAZA ABSOLUT DELOC PE ROMANICA
DACA STATEA IN ROMANICA ERA MOARTA DE MULT
CURAJ MULT SI DOAMNE AJUTA!

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Deci,deja vad ca se vorbeste de brad si Mos Craciun.:)
Este o problema intr-adevar bradul anul asta,avand in vedere ca nu mai stau ei locului si parca il vad pe-al meu ca ar vrea sa se catere in el..ca doar e pom nu?Complicat rau..
La cadouri ma tot gandesc si eu de o saptamana,pt ca am multe de luat asa in general si cam trebuie sa ma gandesc ce-i iau si cat costa cele 3 cadouri de Mos Nicolaie,ziua lui si Mos Craciun...ca nah,mai sunt si altele pe langa si pana una alta mai sunt si doua sarbatori in decembrie.
Sincer nu m-am hotarat la nimic..Mi-ar placea totusi ca el sa-mi zica ce vrea,eu sa ma execut,in limita posibilitatilor evident...si toata lumea sa fie fericita si fara batai de capNah,stiu,n-ar mai fi surpriza..dar cumva am devenit mai practica:)))ca sa nu dau banii aiurea si sa zaca intr-un colt..

Legat de gradi/cresa/boli/imunizare..nu ma bag,ca eu am alte idei si nu vreau sa intru in polemici cu nimeni.

Idaira,imi pare rau de tatal tau..nu ma pricep,sunt dri buni si la noi in tara,insa daca poti sa-l aduci la tine pt investigatii mai amanuntite,fa-o.
Multa sanatate.

Am vazut poze,filmulete..au crescut copilasii nostrii si s-a dus perioada de bebelusie.
Sunt frumosi toti.

Noi ne pregatim de comisie saptamana viitoare sa-i scoatem certificat lui David(probabil cand il voi primi voi avea o zi neagra),apoi voi umbla cu prelungirea CIC-ului si alte dosare pt alte minuni,habar nu am unde sa ma duc si ce trebuie sa fac....umblu de cateva zile dupa un medicament si nu-l mai gasesc..din astea..
Weekend placut tuturor si multa sanatate celor bolnaviori.
Va las si cateva poze cu David,probabil unele dintre voi le-ati si vazut.. http://family.webshots.com/album/578827509PaXRJb
Numai bine tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

buna fetelor
ei...se simte Ana mai bine,dar a dat boala in mine,cred ca e un virus stomacal,ieri dupa masa de la ora 17 pana la 23 am vomat de 8 ori ,imi merge burta...tot tacamul. Ana e mai bine,a vomat o singura data pe parcusul zilei de ieri. Burtica nu ii merge,sper sa scapam repede.
Multa santate la toata lumea

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Asa ma bucur ca e sambata... mai ales ca e ziua mea de dormit mult dimineata (sta tati cu bebe).

Idaira, multa sanatate tatalui tau! Chiar nu stiu ce sfat sa dau...dar transmit multe, multe ganduri bune

Gradinita... ufff. Multe plusuri, dar pot aparea si probleme, care tin in principal de firea copilasului, de conditiile de la gradi, de firea educatoarei etc. Deci depinde de la caz la caz. Eu sunt multumita tare de chilminder-a mea, ne intelegem bine Mister o iubeste tare pe "Nini", se joaca frumos cu copiii (sunt cam 2-3 zilnic) si invata una-alta. Gradinitele sunt scumpe aici (cele de stat/"council-run nurseries" au lista luuunga de asteptare si oricum gradinita de stat mai apropiata de noi e intr-un neighbourhood in care zau ca nu am chef sa ma duc sau sa-l las pe cel mic) asa ca si financiar childminder-a imi convine. Din ianuarie 2012 (deci de indata ce bebe face 3 ani) avem dreptul (ca toti copiii peste 3 ani) la 15 ore/saptamana gratuite la orice gradinita, asa ca il vom da atunci (vom vedea atunci daca in restul timpului va merge tot la Lynn sau vom plati pentru program full-time la gradi, depinde de locatie, situatie financiara etc)
Probleme de sanatate noi nu am avut dupa ce a intrat jupan in colectivitate (de la 9 luni), rotavirusul de asta-iarna l-a luat de la un amic de-al nostru, in afara de mucii de rigoare pe care oricum ii are toata lumea aici iarna, o singura data mi-a cules viroza din cauza careia a stat 4 zile acasa. Dar atat eu, cat si tati lui bebe suntem rezistenti, ne imbolnavim tare tare rar *touch wood*, se pare ca cel mic e ca noi.

Sarbatorile. Inca nici noi nu ne-am hotarat ce fel de brad punem si unde. Avem unul de plastic dar e cam vechi. Depinde si daca plecam sau nu sa petrecem sarbatorile cu familia (daca mergem cu avionul clar ca si cadourile vor trebui sa aiba volum mic). De "Niculas" am deja cadouri pentru Mister, 2 carticele si un set de puzzle si vor mai fi probabil niste dulciuri. Am luat deja o cutie mare de cuburi de plastic si una cu cuburi de lemn, vom vedea care o va primi de craciun si care de ziua lui, mai am un puzzle luat anul trecut dar bun de la 18 luni si niste carticele comandate acum vreo 2 luni. El e tare pasionat de trenulete/avioane/autobuze/ vapoare asa cava primi ceva de genul asta. Cam 1-2 jucarii, are oricum destule si va primi si de la restul lumii. Eu pun lunar cativa banuti deoparte pentru cadorile de sarbatori si incep cumparaturile destul de devreme (cam din august-septembrie incep sa iau una-alta) ca familia e mare si altfel nu m-as descurca.

Lisa, sanatate multa si tie, si Anuscai

Ledi, multa sanatate sa aveti, sa iasa bine analizele si sa reusiti sa rezolvati si cu comisia si certificatul, sa treceti si peste momentele astea. Noi suntem alaturi de tine si de David, oricand ai nevoie stii ca ne gasesti aici

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Idaira eu cred ca tot asa merge pe niste investigatii facute acolo la tine daca e posibil. Nu zic ca nu avem medici buni in tara, dar sa astepti 3 saptamani pana la o investigatie inseamna timp pierdut in care se putea face tratament. Multa sanatate va doresc.

Ledi sper sa rezolvati repede cu certificatul.

Marius a fost super suparat astazi la somn, a urlat si nimeni nu l-a putut adormi, in final a dormit 2 ore pe burta mea...el care n-a dormit asa niciodata, nici macar cand a fost bebe. Si nu pare sa ii iasa nici o masea noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Seara buna fetelor!

Intru ca de obicei in viteza, am citit repede ultimile postari.Ma bucur ca in principiu sunteti cu totii/toate bine.

IDAIRA, multa sanatate tatalui tau.

BEE, chiar e suuuper bine 70 de cuvinte.Le-ai numarat?Multa bafta si sa-ti dea Dzeu cat mai repede un BB2 frumos si sanatos.

IN CEEA CE PRIVESTE GRADINITA, sincer si eu m-am gandit s-o dau pe Clara din primavara, dar sa vedem cum va fi cea mica ca mi-e teama sa nu-mi aduca cine stie ce bucurii de microbisori pe acasa.Om vedea la anu' sanatosi sa fim.

Cu BB2, pana acum totul e Ok, sa vedem pe 2 nov la eco ce se mai anunta. Sincer, parca sunt mai fricoasa acum.Imi este mult mai frica de operatie, de nastere...etc.SUNT CAM TRULI, ASA-I???

AZI AM FACUT O SAPTAMANA FARA SUZI!!!!

In ceea ce priveste casa, am terminat, in mare, asteptam sa punem in functiune centrala, si sper ca in max 2 sapt sa ne mutam.

Va pupicesc pe toate si sa aveti un wnd minunat.

31+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput